Puolukansiemenöljykapselit

14,90 € / 41 g

Silottaa ja kosteuttaa ihoa säilyttäen sen nuorekkaana ja hyvinvoivana. Puolukan siemenöljyssä on mm. runsaasti Omega 3 alfalinoleenihappoa ja Omega 6 linolihappoa. Kapseleiden sisältämä öljy valmistetaan Suomessa.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Health
Tuotteesta
  • Vähentää ikääntymisen merkkejä
  • Kosteuttaa ja silottaa ihoa
  • Edistää ihon hyvinvointia

Dermosil Puolukansiemenöljykapselit kosteuttavat ja silottavat ihoa säilyttäen ihon nuorekkaana ja hyvinvoivana. Puolukan siemenöljy ravintolisänä vähentää tutkitusti ikääntymisen merkkejä.

Puolukka (Vaccinium vitis-idaea) on meidän kaikkien tuntema raikas luonnonmarja. Sen siemenistä saadaan hellävaraisella hiilidioksidiuutolla siemenöljyä, jossa on runsaasti Omega-3 alfalinoleenihappoa ja Omega-6 linolihappoa, jotka vähentävät ihon tulehdusherkkyyttä. Linolihappo lisää myös ihon keramideja. Keramidit ovat lipidejä, jotka täyttävät ihon ylimpien solujen välejä ja ehkäisevät kosteuden haihtumista iholta. Puolukan siemenöljy sisältää korkean määrän gamma-tokotrienolia, joka on E-vitamiinin erittäin tehokkaaksi todettu antioksidanttimuoto ja vähentää ikääntymisen merkkejä ihossa.

Puolukansiemenöljykapseleiden tehoa on tutkittu tieteellisesti¹. Kolme kuukautta kestäneessä kliinisessä kokeessa oli mukana 30 naista iältään 35–65 vuotta. Testitulokset osoittivat, että jatkuvasti käytettynä Puolukansiemenöljykapselit paransivat ihon kosteustasapainoa ja tiheyttä huomattavasti. Iho silottui ja UV-säteilyn haitat sekä ikääntymisen merkit vähenivät näkyvästi. Itsearvioinnissa 90 % testaajista ilmoitti ihon kosteustasapainon parantuneen ja 86 % kertoi ihon elastisuuden parantuneen. Kaiken kaikkiaan 93 % testaajista oli erittäin tyytyväisiä tuotteeseen. 
1) Lingonberry Boosts Hydration With Anti-Ageing Benefits, Personal Care Magazine, April 04,2013.

Kapseleiden sisältämä puolukan siemenöljy valmistetaan Suomessa.

Pakkauksen koko 60 kpl / 41 g. Parasta ennen 08/2020.

Annostus: 2–4 kapselia päivässä tarpeen mukaan. Kapselit voi ottaa iltapalan yhteydessä, sillä iho uusiutuu yön aikana ja tuotteen teho on silloin parhaimmillaan.

Puolukan siemenöljyä 74 %
ja 2 kapselissa:
Omega 3, Alfalinoleenihappoa....438 mg
Omega 6, Linolihappoa................. 333 mg
Omega 9, Oleiinihappoa............... 138 mg
E-vitamiini, Gammatokotrienolia.. 1 mg
A-vitamiini, Betakaroteenia......... 0,12 mg (15 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta)

Ainesosat: Puolukansiemenöljy (Vaccinum Vitis-Idaea). Kapselin kuori: modifioitua maissitärkkelystä ja glyserolia. Karrageeni, Disodium phosphate, Rosmariiniuute ja Beetakaroteeni.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Kosteuttaa ja silottaa ihoa säilyttäen ihon nuorekkaana ja hyvinvoivana.
Käyttöohje
Annostus: 2–4 kapselia päivässä tarpeen mukaan.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Voiko käyttää yhtä aikaa Ruusunjuuri tuotteen kanssa ???

Hei Viivi! Puolukansiemenöljykapseleilla ei ole erityistä suositeltua ikäkohderyhmää vaan se sopii hyvin kaikenikäisille täysi-ikäisille.

Hei! Onko tuotteella mitään suositeltua ikäkohderyhmää? Olen parikymppinen ja mietin, onko tuotteen käyttö hyväksi näin nuorelle.

Ihoni pelastus! Itselläni on atopia sekä akne, monia tuotteita kokeiltu ja voin sanoa, näistä oikeasti oli apua :) Otin nämä kuuriluontoisesti kokeiluun; 2kapselia päivässä ja ihoni alkoi paranemaan ja pysyi todella hyvänä, kunnes kuurin päätyttyä ihottuma ja akne ilmaantuivat rajusti uudelleen. Nyt testissä toinen kuuri ja iho rauhoittunut huomattavasti. Eivät myöskään ole vaikuttaneet ikävästi herkkään vatsaani, mikä on suuri plussa. Suosittelen ja aion näitä käyttää jatkossakin! :)

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Solistica

13,90 € / 29 g

Suu & Kurkku imeskelytabletti

6,90 € / 50 g

Menolistica

13,90 € / 46 g