Solistica

13,90 € / 29 g

Kapselit sisältävät Dunaliella-levästä saatavia karotenoideja, jotka aktivoivat melaniinin tuotantoa sekä suojaavat UV-säteiltä. Aloita käyttö kaksi viikkoa ennen auringonottoa ja jatka aurinkoisen jakson ajan.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Health
Tuotteesta
  • Nopeuttaa ja ylläpitää rusketusta
  • Vähentää yliherkkyyttä auringossa
  • Ehkäisevät ihon kesimistä ja ennenaikaista vanhenemista.

Solistica aurinkokapselit ovat 100 % luonnollisia ja sisältävät karotenoideja, mm. beetakaroteenia, jotka aktivoivat valonsuojapigmentti melaniinin tuotantoa, jolloin ihon ruskettuminen nopeutuu.

Purasruohon siemenöljy sisältää gammalinoleenihappoa GLA:ta, joka ehkäisee ihon kuivumista. Kapseleiden kylmäpuristettu vehnänalkioöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia ja suojaa soluja hapettumisstressiltä. Viinirypäleen siemenöljy sisältää iholle tärkeitä flavonoideja ja E-vitamiinia, jotka suojaavat ja elvyttävät ihoa.

Solistica aurinkokapseleiden käyttö aloitetaan 2 viikkoa ennen auringonottoa ja jatketaan koko auringonottokauden ajan. Kapseleiden nauttimista voi jatkaa läpi koko vuoden, jolloin iho säilyy kimmoisana ja terveen värisenä.

Aurinkokapselit aktivoivat pigmentin muodostusta nopeuttaen rusketusta, mikä antaa myös suojaa UV-säteiden haitallisilta vaikutuksilta. Aurinkokapseleiden käyttö ei poista aurinkovoiteiden tarvetta.

Pakkauksen koko 60 kpl / 29 g. Parasta ennen 7.1.2022.

Annostus: 1 kapseli päivässä. Solistica kapselit sopivat koko perheelle. Yksi kapseli päivässä niellään kokonaisena veden kera ruokailun yhteydessä. Kapselit eivät sisällä jodia eivätkä gluteenia. Solistica kapseleiden kuori on kalagelatiinia. Kalagelatiini on mahdollisesti yliherkkyyttä aiheuttava ainesosa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Solistica aurinkokapseli
1 kapseli sisältää:
Rasvahappoja 323 mg
Tyydyttymättömiä rasvahappoja 257 mg
Monityydyttymättömiä rasvahappoja 184 mg
GLA gammalinoleenihappoa 20 mg
Luonnollisia karotenoideja 6 mg*
Luontaista E-vitamiinia 5 mg
Kalorimäärä Kcal 15, kJ4

*Sisältää 950 µg betakaroteenia ja muita provitamiini A:n karotenoideja, mikä vastaa naisilla 146 % ja miehillä 127 % päivittäisen A-vitamiinin saannin vertailuarvosta. Elimistö muuntaa karotenoidit tarpeen mukaan A-vitamiiniksi. 1 Solistica-kapseli päivässä sisältää tarvittavan määrän, jotta keho voi hyödyntää A-vitamiinin hyvinvointia edistäviä vaikutuksia.

Ainesosat: Kalagelatiini (kapselin kuori), kylmäpuristettu purasruohon siemenöljy (Borago Officinalis), vehnänalkioöljy (Triticum aestivum), viinirypäleen siemenöljy (Vitis vinifera), kosteudensäilyttäjänä glyseriini, karotenoideja luontaisesta levätiivisteestä (Dunaliella salina), emulgointiaineena mehiläisvaha, E-vitamiini luontaisesta lähteestä.

Hyväksytyt terveysväitteet
KOMISSION ASETUS (EU) N:o 432/2012

Beetakaroteeni (A-vitamiini)
- edistää ihon pysymistä normaalina
- edistää näön pysymistä normaalina
- edistää limakalvojen pysymistä normaaleina
- edesauttaa normaalia raudan imeytymistä
- edesauttaa normaalia puolustuskykyä
- osallistuu solujen erikoistumisprosessiin

E-vitamiini
E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä

Tarkoitus
Solistica aurinkokapselit suojaavat ihoa ja edistävät ruskettumista. Solistica kapseleiden viiden eri luonnollisen karotenoidin yhteisvaikutuksena iho saa kauniin raikkaan sävyn.
Käyttöohje
Yksi kapseli päivässä niellään kokonaisena veden kera ruokailun yhteydessä.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Loistava! Auttaa helposti palamisen sijaan paremmin ruskettumaan ja rusketus pysyy näiden avulla huomattavasti pidempään. Säännöllisellä ja hyvissä ajoin aloitetulla käytöllä positiivisia vaikutuksia aurinkoihottumaan. Tällä on selvä vaste ihon hyvinvointiin ja ulkonäköön, säännöllisellä käytöllä.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Loistava! Auttaa helposti palamisen sijaan paremmin ruskettumaan ja rusketus pysyy näiden avulla huomattavasti pidempään. Säännöllisellä ja hyvissä ajoin aloitetulla käytöllä positiivisia vaikutuksia aurinkoihottumaan. Tällä on selvä vaste ihon hyvinvointiin ja ulkonäköön, säännöllisellä käytöllä.

Aloitin jo keväällä näiden syömisen, mutta vaaleaihoisena en huomannut mitään eroa ainakaan ruskettumisen suhteen.

Olen syönyt nyt noin 6kk putkeen, aloitin keväällä. Kevään lomamatkan ja kesän rusketus vieläkin hyvin näkyvillä, kynnet ovat vahvemmat ja hiuksia voivat vahvemmin kuin ikinä sekä uusia tuppoja hiuksia kasvaa edestä. Suosittelen!!!!!

Voiko käyttää yhdessä tuon Hiukset ja kynnet ravintolisän kanssa....?

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvopesu

5,20 € / 250 ml

Keittiökäsisaippua täyttöpussi

4,30 € / 500 ml

Punainen appelsiini Deo Roll-On

3,20 € / 75 ml