loader
series logo

Kids D-vitamiini 10 mcg

4,90 € 3,90 € / 45 g

Ravintolisä. D-vitamiini purutabletti. D-vitamiini on tarpeellinen lasten normaalille kasvulle ja luuston kehitykselle. Lisäksi se edistää lasten immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Health
Tuotteesta

• Tarpeellinen lasten normaalille kasvulle ja luuston kehitykselle

•  Edistää lasten immuunijärjestelmän normaalia toimintaa

Dermosil Kids D-vitamiini 10 mikrogrammaa sopii kaikille yli 2-vuotiaille. D-vitamiinia suositellaan käytettäväksi säännöllisesti vuoden ympäri aina 18-vuotiaaksi asti. Kids D-vitamiinivalmisteen käyttö vitaminoitujen maitovalmisteiden ja kalansyönnin lisäksi on turvallista. Pureskeltavissa D-vitamiinitableteissa on raikas vaniljainen maku.

Pakkauksen koko 90 kpl / 45 g. Parasta ennen 10/2021 loppua.

Ainesosat: 

Makeutusaineet (dekstroosi, sorbitoli), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa), pintakäsittelyaine (rasvahapot, rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), luontainen aromi, kolekalsiferoli (D3).

1 tabletti sisältää:

D-vitamiini 10 µg, 133 % päivittäisestä vertailuarvosta 2-17-vuotiaille.

Ravintolisän käyttö ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja. Luustoa tulee vahvistaa myös liikkumalla päivittäin, sillä luusto tarvitsee kuormitusta kehittyäkseen vahvaksi ja pysyäkseen lujana.

Käyttöohje
Yksi tabletti päivässä yli 2-vuotiaille. Purkissa on 90 purutablettia.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

2v lapselleni maistuu hyvin.

Itse en huomannut maussa eroa uudistuksen jälkeen mutta tyttärelle tuli täys stoppi, maistuu nyt kuukemma "lääkemäiseltä" joten vaihtoon meni, harmi...

Poika ei enään suostu näitä syömään kun makua muutettu

Makua on ilmeisesti muutettu? Poika ennen tykkäsi, sanoo ettei enää niin hyviä.

Meillä tämä uppoa hyvin. Lapset jo 12 ja 14v. Otan myös itsekin ja harmittaa kun ei ole vahvempaa annostusta. Haluataan nimittäin juuri purutabletin, ei vaan pysty nielemaan tabletin kokonaisena.