Magnesium 250 mg
10,90 € / 30 x 3,5 g

Magnesium edistää lihasten toimintaa, lujittaa luustoa ja osallistuu energia-aineenvaihduntaan. Magnesium auttaa ehkäisemään väsymystä ja uupumusta sekä estää lihaskramppeja. Sitruunan makuinen jauhe on annospusseissa.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Health
Tuotteesta

Dermosil Health Magnesium 250 mg on sitruunanmakuinen magnesium- ja B2-vitamiinijauhe. Nopeasti imeytyvä magnesiumsitraatti on kehossa luonnollisesti esiintyvä aine.

Magnesium–pakkauksessa on 30 annospussia magnesiumjauhetta, joka sekoitetaan nesteeseen. Magnesiumia voi käyttää säännöllisesti ja sitä voi nauttia yhden annospussin päivittäin. Voit sekoittaa jauheen itsellesi sopivaan nestemäärään.

Magnesium vaikuttaa jo noin tunnin kuluttua sen nauttimisesta. Magnesiumin ja kalsiumin tasapainosta sekä D-vitamiinin riittävästä saannista on hyvä huolehtia. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Hyväksytyt terveysväitteet Magnesium
Komission asetus (EU) N:o 432/2012:

- edistää lihasten normaalia toimintaa
- edistää luuston pysymistä normaalina
- edistää hampaiden pysymistä normaaleina
- auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
- edistää normaaleja psykologisia toimintoja
- edistää hermoston normaalia toimintaa
- edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
- edistää normaalia proteiinisynteesiä
- osallistuu solujen jakautumisprosessiin
- edesauttaa elektrolyyttitasapainoa

Parasta ennen: 07/2020

Ainesosat: Sorbitoli, magnesiumsitraatti, sitruunahappo, natriumkarbonaatti, sitrusaromi, riboflaviini (B2-vitamiini).

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Ravintolisä tukemaan lihasten toimintaa
Käyttöohje
Nautitaan yksi pussi päivässä nesteeseen sekoitettuna.
Hajusteet
Luonnollisia hajusteita

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tilasin tuotteen, koska ajattelin magnesiumin olevan itselle helpompi nauttia nestemäisessä muodossa. Sitruksinen maku lupasi hyvää. Sain tuotteen tänään ja siis maku on aivan hirveä, ei lainkaan maistu sitruunalle/sitruksiselle, vaan piimälle. Tämän totesi useampi tätä jauhetta maistanut. Liekö ihan normaalia vai onko erässä jokin vika? Itse maistettuani tarkistin heti päivämäärän, koska maku oli jotenkin pilaantunut, mutta se asia oli kunnossa. En voi suositella

Hei Iiris! Kiitos viestistäsi. Magnesium esiintyy useina eri yhdisteinä, kuten magnesiumarsenaatti, aspartaatti, -fosfidi, -hydroksidi, -kloridi, -nitraatti, -oksidi, -sitraatti, -stearaatti ja sulfaatti. Näistä veteen täysin liukenevat muodot (kuten aspartaatti, sitraatti, laktaatti and kloridi) imeytyvät paremmin kuin veteen liukenemattomat magnesiumin muodot.

Onko magnesiumsitraatti (jota mm. tässä tuotteessa on) vaikutukseltaan tehokkaampaa kuin magnesiumoksidi?

Pelkästään veteen sekoitettuna ei maistu lainkaan miellyttävältä. Eikä tuoksukaan houkuttele. Täytynee loput sekoittaa smoothien sekaan. Itse tykkäisin, että maku olisi sellainen, että maistuisi pelkästään veteenkin sekoitettuna.

Hei Marita! Kyllä voi ottaa.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

C-vitamiini + sinkki

4,90 € / 36 g

D-vitamiini 25 mcg

4,90 € / 45 g

Hiukset ja kynnet

12,90 € / 60 g