Hiukset ja kynnet

12,90 € / 60 g

Vitamiini-, kivennäisaine- ja aminohappovalmiste. Vaikuttavat ainesosat, kuten piihappo, sinkki ja C-vitamiini edistävät hiusten kasvua, kynsien rakennetta ja ihon hyvinvointia.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Health
Tuotteesta

Dermosil Hiukset ja kynnet on kehitetty vahvistamaan lohkeilevia kynsiä ja hauraita hiuksia. Stressi, liika aurinko ja liiallinen käsittely haurastuttavat hiuksia. Kynnet taas voivat kärsiä niin kuivuudesta, kylmästä kuin ravinteiden puutteestakin.

Hiukset ja kynnet -ravintolisä sisältää peltokorteuutteesta saatavaa piihappoa, joka edistää uuden kudoksen syntymistä. Piihappoa käytetäänkin usein juuri hiusten ja kynsien vahvistamiseen. Piin määrä kehon soluissa alenee vähitellen ikääntymisen myötä.

Tuotteen sisältämät omena-uutteen prosyanidiinit auttavat hiusten kasvussa ja kynsien rakenteen vahvistamisessa. Rikkiä sisältävät aminohapot L-Kysteiini ja L-Metioniini vahvistavat hiusten ja kynsien rakennetta. Para-aminobentsoehappo edistää proteiinien hyväksikäyttöä.

Tuotteen B2-vitamiinia eli riboflaviinia tarvitaan kaikille nopeasti uusiutuville kudoksille. B3-vitamiini eli niasiini suojaa solujamme hapetusrappeumalta. B5-vitamiinia eli pantoteenihappoa käytetään yleisesti muun muassa hiusten harmaantumiseen, hiustenlähtöön sekä hilseen hoidossa.

Hiukset ja kynnet sisältää myös sinkkiä, joka edistää hiusten ja kynsien hyvinvointia sekä luuston, ihon ja näön kunnossa pysymistä. C-vitamiini tukee kollageenin muodostumista ja suojaa hapettumisstressiltä.

Hiukset kasvavat kuukaudessa 1–1,5 senttiä. Sormien kynnet uusiutuvat 3–6 kuukaudessa, varpaankynnet vielä hitaammin. Hiukset ja Kynnet -ravintolisää kannattaakin käyttää pidempänä kuurina hyvien tulosten aikaansaamiseksi.

Tuote on vegaaninen.

Pakkauksen koko on 60 g / 90 kpl. Parasta ennen 31.03.2021.

Vitamiini-, kivennäisaine- ja aminohappovalmiste. Sisältää peltokorte- ja omenauutetta.
Annostus: 2 tablettia päivässä aikuisille. Suositeltua annosta ei tule ylittää. Ei pienten lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. 

Ainesosat: täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), peltokorteuute (Equisetum arvense L.), omenauute (Malus pumila mill.), askorbiinihappo, L-kysteiini, L-metioniini, para-aminobentsoehappo, nikotiiniamidi, kiillotusaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseroli, natriumkarboksimetyyliselluloosa), sinkkioksidi, kalsium-D-pantotenaatti, riboflaviini.

2 tablettia sisältää:
Peltokorteuute, josta 7 % piihappoa.......200 mg
Omena-uute.....................................................100 mg
PABA, Para-aminobentsoehappo............ 20 mg
L-kysteiini........................................................... 50 mg
L-metioniini......................................................... 50 mg
Vitamiini B2, riboflaviini..................................1,4 mg 100 %*
Vitamiini B3, niasiini........................................ 16 mg 100 %*
Vitamiini B5, kalsium-d-pantotenaatti........   6 mg 100  %*
Vitamiini C, askorbiinihappo                         80 mg 100 %*
Sinkkioksidi....................................................... 10 mg 100 %*
* päivittäisestä vertailuarvosta

Valmistusmaa Tanska.

Tarkoitus
Hiusten kasvua, kynsien rakennetta ja ihon hyvinvointia edistävä ravintolisä.
Käyttöohje
Annostus: 2 tablettia päivässä aikuisille.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Toimiva tuote, olen käyttänyt tätä muutaman purkin verran ja kynnet mahtavassa kunnossa. Myös silmäripsissä huomaan kasvua. Iso suositus tuotteelle.

Hei Hilma! Kiitos viestistäsi. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Se virkistää, kosteuttaa ja vilvoittaa kasvojen ihoa.

Hei! Kiitos viesteistä. Tuote palaa myyntiin kesäkuussa. Valitettavasti emme osaa sanoa tarkkaa aikaa.

Hei! Koska tämä tulee taas saataville? Toukokuu on jo loppussa (samoin pilleripurkki). Hyvä tuote, hiusten kunto parantunut huomattavasti!

Eila K: aiheuttiko tämä jotain oireita? Jostakin luin, että omenauute on ihan eri kuin omena eikä omenauutteen pitäisi aiheuttaa allergiaa omena-allergiselle.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

C-vitamiini + sinkki

4,90 € / 37 g

D-vitamiini 25 mcg

4,90 € / 45 g

Multivitamiini + ruusujuuri

8,30 € / 50 g