loader
series logo

Hiukset ja kynnet

12,90 € / 60 g

Ravintolisä, joka auttaa sisältäpäin vahvistamaan hiusten kasvua, kynsien rakennetta ja ihon hyvinvointia. Vitamiini-, kivennäisaine- ja aminohappovalmiste.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Health
Tuotteesta

Dermosil Hiukset ja kynnet on kehitetty vahvistamaan lohkeilevia kynsiä ja hauraita hiuksia. Stressi, liika aurinko ja liiallinen käsittely haurastuttavat hiuksia. Kynnet taas voivat kärsiä niin kuivuudesta, kylmästä kuin ravinteiden puutteestakin.

Hiukset ja kynnet -ravintolisä on yhdistelmä luonnollisia uutteita, aminohappoja, vitamiineja ja mineraaleja, jotka vahvistavat hiusten kasvua, edistävät ihon hyvinvointia ja kynsien rakennetta sisältäpäin.

Hiukset ja kynnet -ravintolisä sisältää peltokorteuutetta, jossa on erityisen runsaasti piihappoa. Peltokorteuute auttaa parantamaan ihon, hiusten ja kynsien kuntoa. Uute edistää hiusten kasvua ja auttaa vahvistamaan hiusta.

Aminohapot L-Kysteiini ja L-Metioniini stimuloivat hiusten kasvua. L-Kysteiini parantaa lisäksi kynsien kuntoa. 

Tuotteen B2-vitamiini eli riboflaviini ja B3-vitamiini eli niasiini edistävät molemmat normaalia ihon hyvinvointia, mikä on edellytys myös hiusten ja kynsien hyvälle kunnolle.

Sinkillä on tärkeä merkitys hiusten, kynsien ja ihon normaalin kunnon ylläpitämisessä.

C-vitamiini ja sinkki suojaavat soluja hapettumisstressiltä, minkä lisäksi C-vitamiini tukee kollageenin muodostumista. Kollageeni on ihon, kynsien ja hiusten tärkeä rakenneaine. Kollageeni pitää ihon pehmeänä ja kimmoisana, mikä muodostaa myös hyvän pohjan hiusten ja kynsien hyvinvoinnille.

Hiukset kasvavat kuukaudessa 1–1,5 senttiä. Sormien kynnet uusiutuvat 3–6 kuukaudessa, varpaankynnet vielä hitaammin. Hiukset ja Kynnet -ravintolisää kannattaakin käyttää pidempänä kuurina hyvien tulosten aikaansaamiseksi.

Tuote on vegaaninen.

Pakkauksen koko on 60 g / 90 kpl. Parasta ennen 1.2.2022.

Vitamiini-, kivennäisaine- ja aminohappovalmiste. Sisältää peltokorte- ja omenauutetta.

Annostus: 2 tablettia päivässä aikuisille. Suositeltua annosta ei tule ylittää. Ei pienten lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. 

Ainesosat: täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), peltokorteuute (Equisetum arvense L.), omenauute (Malus pumila mill.), askorbiinihappo, L-kysteiini, L-metioniini, para-aminobentsoehappo, nikotiiniamidi, kiillotusaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseroli, natriumkarboksimetyyliselluloosa), sinkkioksidi, kalsium-D-pantotenaatti, riboflaviini.

2 tablettia sisältää:
Peltokorteuute, josta 7 % piihappoa........ 200 mg
Omena-uute........................................ 100 mg
PABA, Para-aminobentsoehappo............. 20 mg
L-kysteiini............................................ 50 mg
L-metioniini.......................................... 50 mg
Vitamiini B2, riboflaviini....................... 1,4 mg 100 %*
Vitamiini B3, niasiini............................ 16 mg 100 %*
Vitamiini B5, kalsium-d-pantotenaatti....... 6 mg 100  %*
Vitamiini C, askorbiinihappo................. 80 mg 100 %*
Sinkkioksidi........................................ 10 mg 100 %*
* päivittäisestä vertailuarvosta

Valmistusmaa Tanska.

Tarkoitus
Edistää hiusten ja kynsien vahvistumista sekä ihon hyvinvointia sisältä päin.
Käyttöohje
Annostus: 2 tablettia päivässä aikuisille.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tulokset alkoivat näkyä hiuksissa 3 - 4 kuukaudessa ja kynsissä vasta puolen vuoden käytön jälkeen, mutta aivan ensimmäinen, varsin miellyttävä yllätys näkyi ihossa: ongelmarasvaisen ihoni rasvoittuminen väheni selvästi noin 2 kk tuotetta käytettyäni. En lopeta Hair & Nailin käyttöä ehkä koskaan enää :)

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Kynnet vahvistuivat nopeasti mutta hiuksissa en muutosta ole huomannut. Nyt toista purkkia jo syön.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Söin purkillisen ja kahden viikon sisään aloittamisesta huomasin että hiukset ovat paksuuntuneet ja kasvaneet. Koko purkillisen jälkeen tulos oli mahtava ja hiukset ovat pitkät ja hyvässä kunnossa. Tilasin lisää ja suosittelen muillekkin! :)

Onkohan tämä hair&nail hiivaton? En löytänyt mainintaa siitä.

Miten hair&nail on tarkoitus ottaa: nieltynä, pureskeltuna vai imeskeltynä? Itselläni tuntuu niellessä ilkeän suurelta.

Lataa lisää