loader

Auta meitä kehittämään yhdessä tilaamista

Ryhmässä tilaaminen on mitä parhain tapa tilata Dermosil-tuotteita ja haluamme, että tilaaminen on aina mutkatonta, palkitsevaa ja ihmisiä yhteen tuovaa. Ilmianna nyt ryhmäsi ja auta meitä kehittämään yhdessä tilaamista. 

Verkkokaupan ryhmätilaus suunnittelupöydällä

Päivitimme viime syksynä ryhmätilauksen tekemistä verkkokaupassa, eikä kaikki sujunut aivan ongelmitta. Olemme kuunnelleet saamamme palautteen ja ottaneet ryhmätilauksen takaisin suunnittelupöydälle. Työ on edennyt suurin harppauksin ja olemme siitä itse sen verran innoissamme, että nyt on aika kuulla taas teitä, rakkaat ryhmätilaajamme.

Hae testiryhmään

Haemme testiryhmää testaamaan ryhmätilauksen verkkoratkaisua ja antamaan kommentteja ja palautetta muihinkin ryhmätilaukseen liittyviin kysymyksiimme. Ilmianna tilaajaryhmäsi ja voitte olla yksi 20 ryhmästä, jotka kutsutaan mukaan testiryhmiin ja nauttimaan yhdessäolosta kanssamme syksyllä 2020.

Näin haet mukaan

Lähetä hakukirje

Lähetä vapaamuotoinen kirje ja kuva ryhmästäsi osoitteeseen ryhmatilaus@dermosil.fi viimeistään 14.8. mennessä. Toivomme, että vastaat hakemuksessasi ainakin seuraaviin kysymyksiin.

Kerro meille

Montako jäsentä tilaajaryhmässäsi on? Kuinka kauan olette tilanneet Dermosil-tuotteita ryhmässä? Miten tilaajaryhmänne on muodostunut? Miten tilauksenne organisoidaan ja miten teette tilaukset? Onko ryhmäsi kiinnostunut ryhmätilauksen tekemisestä verkkokaupassa? Mikä on parasta ryhmätilaamisessa?

Lähetä hakemus