loader

Dermoshop rakentaa uuden tehtaan Korsnäsiin

Mahtavia uutisia: pitkäaikainen haaveemme toteutuu ja vuodenvaihteessa alamme itse valmistaa tuotteita ihkaomassa saippuatehtaassamme pääkonttorillamme Pohjanmaalla, Korsnäsissä. Oma saippuatehdas mahdollistaa meille uudenlaisten tuotteiden kehittämisen sekä ympäristöystävällisen tuotannon.

Tuotantotilojen suunnittelu on jo hyvässä vauhdissa ja ensimmäiset koeajot on suunniteltu tehtävän marraskuussa. Uuden tehtaan myötä alueelle syntyy myös uusia työpaikkoja – tällä hetkellä haemme tuotantoteknikkoa ja sekoittajaa, myöhemmin myös muita tuotannon osaajia.

Uuden tehtaan laitteisto on hankittu ruotsalaiselta valmistajalta, jonka kanssa olemme solmineet kumppanuussopimuksen. Tehtaassa tullaan valmistamaan suurin osa Dermosil-tuotemerkin saippuoista. ”Pohjoismainen yhteistyö on aina ollut Dermoshopin vahvuus ja meillä on monia tärkeitä kumppaneita Ruotsissa. Investoinnin myötä osaamista siirretään Suomen puolelle” toimitusjohtajamme Suvi Markko kertoo.

Ensimmäiset tuotteet tulevat näillä näkymin myyntiin ensi vuoden alussa. Tehtaassa valmistettavien tuotteiden kehittämisestä vastaa meidän taitava, Dermoshopin oma, tuotekehitystiimimme. ”Meille tärkeää on tuotteiden korkea laatu ja toimivuus. Siksi iloitsemme uusista mahdollisuuksista, joita tuotanto Pohjanmaalla antaa”, Markko jatkaa.  

Eikö olekin mahtava juttu! Olemme tästä erittäin innoissamme ja odotamme malttamattomina uuden tehtaan valmistumista.