loader

Sekaiho

Sekaihon hoitamisessa pääpaino tulisi olla talinerityksen tasapainottamisessa, epäpuhtauksien ehkäisyssä ja hyvässä kosteutuksessa.

Sekaihossa T-alue on muita ihoalueita rasvaisempi. Muualta iho saattaa olla normaali tai kuiva. Valitse sekaiholle kosteuttava kosteusvoide, joka ei ole liian rasvainen. Päivävoiteeksi sopii vesipohjainen voide. Täyteläistä yövoidetta voi levittää vain kasvojen kuiville kohdille. Ihonhoitorutiiniin voi ottaa mukaan jonkin tehotuotteen käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa.

Tehotuote: Ihoa tasapainottava seerumi

Ihoa tasapainottava seerumi tuo iholle mattapinnan ja se auttaa ehkäisemään ihohuokosten laajenemista. Seerumia voi levittää joko pelkästään kasvojen T-alueelle tai koko kasvojen alueelle. Sitä voi käyttää aamuisin tai iltaisin päivittäin tai aina tarpeen vaatiessa.

Dermosil Ihoa tasapainottava seerumi on ihanteellinen tuote sekaiholle. Kevyt seerumi imeytyy nopeasti iholle ja tekee ihon raikkaaksi ja hyvännäköiseksi. Se tuo iholle mattapinnan, auttaa ehkäisemään ihohuokosten laajentumista ja myös pienentää niitä. Seerumin avulla sekaihon ulkonäkö parantuu. Seerumia voi levittää joko pelkästään kasvojen T-alueelle tai koko kasvojen alueelle.

OSTA SEERUMI

Classic Kasvojenhoitosetti

Ota klassikoiden voima avuksi ihonhoidossa! Classic Kasvojenhoitosetti tekee elämän helpoksi, sillä siinä on kaikki tarvittava päivittäistä ihonhoitorutiinia varten. Tuotteet sopivat erinomaisesti sekaihon tarpeisiin.

OSTA SETTI

Päivävoiteet

Päivävoiteet kosteuttavat ihoa sekä saavat ihon tuntumaan ja näyttämään pehmeältä ja kimmoisalta. Päivävoide kosteuttaa ja antaa iholle suojaa koko päivän. Dermosil-valikoimasta löydät laadukkaat ja hoitavat päivävoiteet juuri omalle ihotyypillesi.

Sekaihon päivävoiteet

Yövoiteet

Yövoiteet kaikille ihotyypeille löydät Dermosil-valikoimasta. Valitse juuri sinun ihollesi sopiva yövoide, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa, kun iho uudistuu yön aikana. Kosteutettu iho tuntuu ja näyttää pehmeältä ja kimmoisalta herätessä.

Sekaihon yövoiteet

Kasvoseerumit

Kasvoseerumit ovat oikeita tehopakkauksia, jotka auttavat pitämään kasvojen ihon heleänä ja hyvinvoivana. Dermosil-seerumeista löydät ratkaisuja erilaisiin ihonhoidon haasteisiin. Valitse tehokosteutta, elinvoimaa ja tasapainoa ihollesi.

Sekaihon seerumit

Kasvonaamiot

Kasvonaamiot auttavat pitämään kasvojen ihon elinvoimaisena ja raikkaana. Naamiot sopivat kasvojen ihon hemmotteluun ja hoitoon kerran, kaksi viikossa.

Sekaihon kasvonaamiot