Fri frakt över 50 € - Leveranstid 1-3 vardagar

VARFÖR DERMOSIL?

Dermosil produkterna är utvecklade för din huds välmående och utseende i det växlande klimat vi har i Norden. Produkterna är växtoljebaserade, vi använder enbart säkra och trygga råämnen. I Dermosil produkterna används minsta möjliga mängd konserveringsmedel och milda parfymer, exempelvis Hypoparfum®-dofter.

banner

Snabbt och enkelt

Att göra beställningen i vår webbshop går både enkelt och snabbt. Vår kundtjänst hjälper gärna till per telefon, e-post och via vår kundchat samt svarar på kundkommentarer och frågor i vårt forum. Vi sänder kundtidningen till alla aktiva kunder sex gånger per år. På våra webbsidor samt på Facebook, Instagram och i DermoBloggen hittar du info om aktuella produkter och om vår verksamhet.

"Våra kunder är aktiva och ger oss kontinuerlig feedback i vårt produktutvecklingsjobb."

banner

Unikt förhållande mellan pris-kvalitet

Dermosil produkterna har ett unikt förhållande mellan pris och kvalitet. Du kan köpa produkterna enbart i vår egen webbshop. Produkter av hög kvalitet kommer direkt från fabrik till vårt lager och sänds vidare till dig, inga extra mellanhänder. Stora produktpartier garanterar också konkurrenskraftiga priser. Vi ger full produktgaranti.

Erfaren och inhemsk

Dermoshop är ett familjeföretag med huvudkontor i Korsnäs, Österbotten. Här finns all central verksamhet som kundtjänst, produktutveckling, laboratorium och logistikcentrum. Den första Dermosil produkten lanserades år 1988. Vår webbshop startade år 1996. Förutom i Finland finns vi i Sverige, Estland och Ryssland. Dermoshop är ett tillväxtföretag med högsta kreditklassificering AAA.

"Våra kunder är vana med snabb och säker leverans."

Med hänsyn till miljön

Miljöaspekterna prioriterar vi högt, både vad gäller förpackningar och innehåll. I sortimentet ingår naturkosmetikserien Nature som är ECOCERT-certifierad. Vi återanvänder packningsmaterial och erbjuder kunderna plastpåsar av bionedbrytbar Degralen®. Verksamheten styrs av ett kvalitets- och miljöledningssystem och företaget har ISO 9001:2008 ja ISO 14001:2004 -certifikat.

Om Dermosil

Högklassig makeup, trendiga specialprodukter och trygga basprodukter för hela familjen ända
sedan år 1988 - Dermosil sortimentet består av ca 400 produkter inom skönhet och hudvård. Testa och bli förtjust!