Fri frakt över 50 € - Leveranstid 1-3 vardagar

Beställ Dermosil tillsammans!

Samla ihop ett glatt gäng och gör er Dermosil beställning tillsammans. På så sätt kan ni spara leveranskostnader samtidigt som det är roligt. Var och en i beställningsgruppen fyller i sin egen beställning i det virtuella kaffebordet, kontaktpersonen slutför och sänder iväg den gemensamma beställningen. Även naturen är tacksam – att beställa i grupp är ett hållbart val.

SÅ HÄR ENKELT ÄR DET

Skapa grupp, bjud in och beställ

Skapa en grupp!

Kontaktpersonen grundar sitt eget kaffebord/beställningsgrupp och ger den ett lämpligt namn. Efter detta kan man bjuda in vänner, kollegor eller släktingar för en gruppbeställning.

Bjud in!

Den blivande medlemmen får ett inbjudningsmejl som innehåller en personlig länk till Dermoshops inloggningssida. Medlemskapet aktiveras då den registrerade kunden loggar in eller då en ny kund registrerar sig på våra webbsidor.

Beställ!

Då gruppen har bildats och samlats ihop, är det dags att börja beställa. Via gruppbeställningsfunktionen kan var och en av gruppens medlemmar sätta till eller ta bort produkter ur beställningen. Du kan också flytta över produkter till kaffebordet som du samlat ihop via köpkorgen. Det här gör du genom att klicka på köpkorgsikonen.

Chatta!

Kaffebordet innehåller också en textbaserad chatfunktion. Via denna kan medlemmarna i kaffebordet förslagsvis diskutera saker som när följande beställning ska skickas in, era favoritprodukter eller varför inte ge varandra produkttips.

Om Dermosil

Högklassig makeup, trendiga specialprodukter och trygga basprodukter för hela familjen ända
sedan år 1988 - Dermosil sortimentet består av ca 400 produkter inom skönhet och hudvård. Testa och bli förtjust!