Fri frakt över 50 € - Leveranstid 1-3 vardagar

Nyheter och artiklar / Aktuellt

Vi söker produkttestare för vår makeupnyhet – sök till testgruppen

den 30 april 2019Utveckling av nya produkter är fascinerande, och det är oerhört viktigt för oss att erbjuda ett produktsortiment som uppfyller våra kunders önskemål.

Under senaste tiden har vår produktutveckling jobbat med en intressant makeupnyhet. Nu har du chansen att vara bland de första som får testa produkten och samtidigt delta i produktutvecklingen genom att berätta vad du tycker om den.

Vi efterlyser 150 produkttestare bland Dermosils kunder. Vi söker personer som är intresserade av makeup och som använder makeup regelbundet. Passar beskrivningen in på dig? Ta och sök till testgruppen! Sista ansökningsdagen är 31 maj 2019.

Regler:
- Ansökningstiden för testgruppen pågår 30 april – 31 maj 2019.
- Åldersgränsen för testgruppen är 18 år.
- Till testgruppen väljs 150 personer senast 14 juni 2019.
- Produkttestningen pågår 24 juni – 7 juli 2019. Efter periodens slut samlar vi in svaren genom att skicka ut ett frågeformulär per mejl.
- De som söker till testgruppen förbinder sig att använda produkten dagligen så länge som testningen pågår samt att svara på frågeformuläret som skickas ut i slutet av testperioden inom utsatt tid.
- Testgruppens medlemmar förbinder sig att hemlighålla produkten som testas och allt material som berör testningen. Information som gäller testgruppen eller produkten som testas får inte överlämnas till utomstående.
- Svar och kommentarer som vi får av testgruppen kommer att användas i marknadsföringen av den färdiga produkten.

Sök här.

Om Dermosil

Högklassig makeup, trendiga specialprodukter och trygga basprodukter för hela familjen ända
sedan år 1988 - Dermosil sortimentet består av ca 400 produkter inom skönhet och hudvård. Testa och bli förtjust!