Fri frakt över 50 € - Leveranstid 1-3 vardagar

Nyheter och artiklar / Aktuellt

Hemma är bäst

den 1 juli 2016

Sommartid är hemmatid. Hemmet lyser upp av ljuset och grönskan gör att allt vackrare. Passa på att njuta av att vara hemma när du har chansen!

Sommaren är också den perfekta tiden för att förverkliga planerade hemmaprojekt. Kanske du länge tänkt måla en vägg, möblera om eller byta stil? På sommaren finns det tid, det är bara att ta vara på den.

För dig som gillar att ha det snyggt hemma presenterar vi nya produkter i serien Dermosil Living. Produkter som är speciellt utvecklade för att vara praktiska och användbara i vardagen och dessutom ha en snygg och stilren design. Produkterna passar i köket, i vardagsrummet eller i badrummet.

Sommartid är också byggtid. I det här numret av Dermotidningen kan du läsa om ett par som byggt hus på bostadsmässområdet i Seinäjoki, artikeln hittar du på sidan 14.

Vi befinner oss mitt i högsommaren och många har redan hunnit varva ner och få fräsch färg av sommarsolen. Vår avslappnade semesterlook passar utmärkt ihop med våra Dermosil makeupnyheter; Manikyrpenna för fräsch fransk manikyr, Long-lasting Läppfärg för glödande läppar och Ögonbrynsfärg för snygga och välvårdade ögonbryn.

Glöm inte bort att ta hand om sommarfötterna. Vi går ofta barfota eller i sandaler och fötterna får mer synlighet än någonsin. Plocka ihop våra nyheter Fotfil, Nature Fotbadsalt- och olja, organic samt Nature Fotcrème, organic och ordna ett eget litet sommarspa på terassen.

Njut av lugnet,

Dermoshop

Relaterade produkter

Om Dermosil

Högklassig makeup, trendiga specialprodukter och trygga basprodukter för hela familjen ända
sedan år 1988 - Dermosil sortimentet består av ca 400 produkter inom skönhet och hudvård. Testa och bli förtjust!