Fri frakt över 50 € - Leveranstid 1-3 vardagar

Nyheter och artiklar / Hudvård

Hudvänligare - Trygga produkter för känslig hud

den 9 april 2018

Allt fler upplever sig ha torr och känslig hud och att huden också reagerar på dofter. Det kan vara en utmaning att hitta de rätta produkterna. Dermosil är ett hudvänligare alternativ. I vår webbshop hittar du ett brett utbud av oparfymerade produkter och en hel produktserie, Sensitive, som beviljats rätt att använda Allergi-, Hud- och Astmaförbundets allergisymbol.

De här produkterna innehåller inga ämnen som vanligtvis orsakar irritationer, andningssvårigheter eller gör huden känsligare. Produkterna är speciellt utvecklade för personer med känslig hud, men kan naturligtvis användas av personer med alla hudtyper,oavsett ålder och kön.

I allmänhet rekommenderas hudvårdsprodukter inte för barn under tre år. På flera hudvårds- och rengöringsprodukter i produktserien Sensitive har gjorts en speciell säkerhetsbedömning och produkterna har konstaterats vara trygga att användas även för bebisar och småbarn. Dessa produkter är i produktkatalogen märkta med en ljusblå bebissymbol. På webben hittar du dem under kategorin “hudvård” och målgrupp “baby och småbarn”.

Många av Dermosils makeupprodukter är också allergimärkta. På webben kan du lätt sortera ut alla allergimärkta produkter och oparfymerade produkter för att hitta hudvård som passar just dig.

Om Dermosil

Högklassig makeup, trendiga specialprodukter och trygga basprodukter för hela familjen ända
sedan år 1988 - Dermosil sortimentet består av ca 400 produkter inom skönhet och hudvård. Testa och bli förtjust!