Fri frakt över 50 € - Leveranstid 1-3 vardagar

Vad är Kaffebordet?

image description

Samla ihop ett glatt gäng och gör er Dermosil beställning tillsammans. På så sätt kan ni spara leveranskostnader samtidigt som det är roligt. Var och en i beställningsgruppen fyller i sin egen beställning i det virtuella kaffebordet, kontaktpersonen slutför och sänder iväg den gemensamma beställningen.

Även naturen är tacksam – att beställa i grupp är ett hållbart val.

Att grunda och gå med i ett kaffebord

Kaffebordet hittar du då du klickar på bilden av en kaffekopp uppe i övre högra hörnet. Kontaktpersonen grundar sin egen beställningsgrupp och ger gruppen ett lämpligt namn. Efter detta kan man bjuda in vänner, kollegor eller släktingar för en gruppbeställning.

image description

Kontaktpersonen bjuder in medlemmar till kaffebordet genom att klicka på ”Medlemmar”, och sedan ”Bjud in fler medlemmar”.

Den blivande medlemmen får ett inbjudningsmejl som innehåller en personlig länk till Dermoshops inloggningssida. Medlemskapet aktiveras då den registrerade kunden loggar in eller då en ny kund registrerar sig på våra webbsidor.

image description

Att beställa

Då gruppen har bildats och samlats ihop, är det dags att börja beställa.

Via gruppbeställningsfunktionen kan var och en av gruppens medlemmar sätta till eller ta bort produkter ur sin egen beställning. Produkter läggs till i beställningen via den dropdown-meny som finns i kaffebordet. Genom att klicka på krysset (x) efter produkten i slutet av raden kan man ta bort en produkt.

image description

Du kan också flytta över produkter till kaffebordet som du samlat ihop via köpkorgen. Det gör du genom att klicka på köpkorgsikonen, sedan ”Till orderkorgen” – och till sist ”Välj kaffebord” för att produkterna ska flyttas över.

Kontaktpersonen färdigställer gruppbeställningen och tar den vidare med knappen ”Till kassan”.

Kaffebordets chatfunktion

image description

Kaffebordet innehåller också en textbaserad chatfunktion. Via denna kan medlemmarna i kaffebordet förslagsvis diskutera olika saker, exempelvis tidpunkt för följande beställning, favoritprodukter eller varför inte ge varandra produkttips.

Om Dermosil

Högklassig makeup, trendiga specialprodukter och trygga basprodukter för hela familjen ända
sedan år 1988 - Dermosil sortimentet består av ca 400 produkter inom skönhet och hudvård. Testa och bli förtjust!