FRI FRAKT ÖVER 50 € - LEVERANSTID 2-3 VARDAGAR


Dermoshop Ab – hudvård sedan 1988

Dermoshop Ab är ett finländskt företag. Vi utvecklar och säljer hudvårds-, hårvårds- och makeupprodukter, accessoarer samt kosttillskott. Vårt varumärke är DERMOSIL och produkterna kan du köpa endast i vår webbshop www.dermosil.fi.

Dermoshop startade verksamheten i Finland år 1988 med den allra första produkten Dermosil Classic Hudvårdslotion. Vår produktutveckling, vårt kvalitetslaboratorium och huvudkontor finns i Korsnäs, Österbotten i Finland.

Vår webbshop öppnade vi redan 1996. Dermosil produkterna kan beställas inom hela EU och Ryssland.

DERMOSIL är kvalitet till bra pris

• Dermosil produkter köper du enkelt, snabbt och pålitligt via vår webbshop.

• Dermosil betyder hög kvalitet till ett förmånligt pris. Det har vi tryggat genom att sälja våra produkter direkt utan mellanhänder.

• Dermosil är populärt bland gruppbeställare men du kan även handla privat. Dermosil tidningen sänder vi varannan månad till våra kunder. Vår kundbetjäning når du lätt via chat, telefon eller e-post.

DERMOSIL för det nordiska klimatet

• Dermosil produkterna är utvecklade för det nordiska klimatet. Råvarorna är av högsta kvalitet och produkterna testas på frivilliga testpersoner.

• Dermosil hudvårdsprodukterna är växtoljebaserade och innehåller endast godkända, trygga råvaror.

• Tillverkningen av hudvårds- och makeupprodukterna sker främst i Norden men också i övriga Europa. I sortimentet finns även Ecocert/Cosmos certifierad naturkosmetik och produkter för känslig hud med Allergi- och astmaförbundets symbol.

Kvalitet och miljö

Miljöaspekterna prioriterar vi högt såväl för förpackningar som innehåll. Bland annat är Dermosil plastpåsarna bionedbrytbara och produkterna fria från mikroplaster.

Dermoshop Ab:s verksamhet styrs av ett kvalitets- och miljöledningssystem och företaget har ISO 9001:2000 och ISO 14001:2004 certifikat. Dermoshop Ab är medlem i Förpackningsbranschens Miljöregister PYR Ab.

Dermoshop Ab och dotterbolag

Dermoshop Ab har högsta kreditklassificering AAA. Dermoshop Ab har även av Suomen Asiakastieto erhållit certifikatet Finlands Starkaste - ett synligt bevis på företagets soliditet, tillförlitlighet och utmärkta betalningsförmåga.

Dermoshop har verksamhet i Finland, Sverige, Estland, Lettland och Ryssland.

Till Dermoshop bolagen hör dotterbolagen Guest Comfort, med produkter för hotell, flygbolag och rederier, och Mosho, som erbjuder föreningar ett enkelt sätt att skaffa medel till sin verksamhet.

Om Dermosil

Högklassig makeup, trendiga specialprodukter och trygga basprodukter för hela familjen ända
sedan år 1988 - Dermosil sortimentet består av ca 400 produkter inom skönhet och hudvård. Testa och bli förtjust!