Fri frakt över 50 € - Leveranstid 1-3 vardagar

Produktutveckling

Tuotekehitys ryhmä

Vårt mål är att utveckla högklassiga hudvårdsprodukter av de bästa råvarorna. Då vi planerar och utvecklar nya produkter fokuserar vi speciellt på att de ska vara trygga och unika och anpassade för nordiska förhållanden. Dermosil produkterna är växtoljebaserade och innehåller ytterst lite konserveringsmedel.

Produktutvecklingen sker på våra två verksamhetspunkter i Finland, i Helsingfors och i Korsnäs. Våra produkter tillverkas i EU, främst i Norden.

En Dermosil produkt ska vara högklassig och snygg. I vårt sortiment hittar du trygga basprodukter för hud- och hårvård, makeup, naturkosmetik, barnprodukter osv. Med andra ord något för alla och även för dig.

image description

PIA KNOESTER
Product Manager

Serien D
Läs mer om Piaimage description

ESSI SAUKKO
Product Manager

Makeup
Läs mer om Essiimage description

ÅSA SMEDS
Product Manager

Classic, Dermoteket, Refill, Jr., Vitamin E, Primo, Skin Comfort, For Faces, Fresh!, Living, Berry Therapy, Man, Spa & Sauna, Scandinavian Hair Care, All Seasons.
Läs mer om Åsa


image description

BI VIRTA
Product Manager

Sensitive, Nature, Mouthcare, Health
Läs mer om Biimage description

ROSMARIE GRANNAS-RISSANEN
Chemical Technical Manager

Läs mer om Rosmarie


PIA KNOESTER

image description

Så länge jag kan minnas har min kreativitet drivit mig framåt och att jobba med kreativitet som ett redskap är därför självklart för mig.

Att utveckla och hitta accessoarer som ska glädja och passa allas tycke och smak är den största utmaningen i mitt dagliga arbete. Dessutom är jag en visuell person som ofta låter det estetiska gå före det praktiska. Jag är själv en sån som kan köpa ett paket pasta bara för att jag gillar förpackningen och kanske sen aldrig äter pastan.

Jag är i daglig kontakt med samarbetspartners runt om i världen. Jag älskar att driva saker och ting framåt. Det är något som känns naturligt för mig.

Om jag får en idé om en produkt som skulle passa in i Dermoshops filosofi ska den gå snabbt framåt. När produktteamet godkänt idén så kan tillverkningsprocessen börja. Jag måste alltid ha något projekt på gång, både på jobbet och på fritiden. Inspiration hittar jag i mode-, skönhets- och heminredningsmagasin från världens alla hörn. Jag besöker också olika typer av mässor.

Jag blir glad när jag ser någon som använder en produkt som jag har utvecklat, ibland vill jag gå fram och säga ”hej, den där produkten har jag utvecklat”, men oftast håller jag mig.

Mina Dermosil favoriter

1. Nature Fotbadsalt | 2. Sensitive Hudsalva Extra | 3. Nature Morotsolja


ESSI SAUKKO

image description

Jag är 33 år och mamma till två små flickor. Vi bor i Vasa. Jag jobbar som utvecklare av makeupprodukter på Dermoshop. I mina arbetsuppgifter ingår hela den process som krävs för att en produktidé ska bli en färdig produkt. Jag har jobbat på Dermoshop sedan 2009. Jag började som kundkommunikatör för att småningom övergå till produktutvecklingsteamet och ha hand om utvecklingen av makeupprodukter.

En ny produkt startar alltid utgående från en produktidé. Vissa idéer får jag genom att studera olika marknader och trender och genom att besöka internationella branschmässor medan andra idéer uppstår utgående från mina egna behov. Ett stort tack går också till våra kunder, som aktivt kommer med egna idéer och önskemål. Som produktutvecklare är det viktigt att hålla tidtabeller, så att produkter kan lanseras som planerat. Jag är i daglig kontakt och jobbar tight tillsammans med leverantörer runt om i Europa. Ingen dag är den andra lik, vilket gör jobbet roligt och omväxlande. Det gillar jag och dagarna flyger iväg.

Både jag och mina kollegor uppskattar all feedback som våra kunder ger. Vårt mål är att skapa produkter utgående från kundernas behov. Produktteamet går tillsammans igenom idéer och feedback och försöker förverkliga så många önsekmål som möjligt.

Jag törs nästan säga att det här är mitt drömjobb, eftersom makeup och smink alltid legat mig varmt om hjärtat. Jag har alltid varit intresserad av makeup och jag sminkar mig dagligen. Att lägga makeup är för mig en liten glädjekick i vardagen. Jag tycker det är kul med smink och tack vare det här jobbet får jag testa nya makeupprodukter varje vecka. Att testa produkter är nämligen en viktig del av mitt jobb.

Mina Dermosil favoriter

1. Lystergivande Primer | 2. All-in-one Mascara | 3. Ögonfrans- och Ögonbrynsgel


ÅSA SMEDS

image description

Jag är produktutvecklare på Dermoshop. För drygt 15 år sedan blev Dermoshop min arbetsgivare. Jag startade i kundbetjäningen, därifrån gick jag via inköp och logistik till produktutvecklingen.

Mitt jobb är både skapande och roligt. Tillsammans med mina produktutvecklingskollegor har vi en mycket trivsam och kreativ arbetsgemenskap. Jag tycker att det är givande att få vara med i processen att ta en produkt från idéstadiet till lansering och sedan se kundernas respons. Jag uppskattar också samarbetet med våra kemister, vilka också har stor del i utvecklingsarbetet.

Det bästa med mitt jobb tycker jag ändå är all den positiva feedback vi får av kunderna. Lön för mödan får vi, då vi med våra produkter kan hjälpa någon att förbättra eller bli av med sina hudproblem. Kunderna är mycket närvarande i mitt jobb, och det är till stor del deras önskemål som förverkligas.

I det här jobbet måste jag hela tiden ha blicken riktad framåt och följa med vad som händer på marknaden. Samtidigt söker jag hela tiden produkter som är unika för Dermoshop. Målet i mitt arbete är att ge kunderna funktionerande produkter och upplevelsen av det lilla extra i vardagen. Som balans till arbetslivet finns familj och vänner. Naturen är också en stor källa till inspiration både privat och i arbetet.

Mina Dermosil favoriter

1. Karbamidfotcrème | 2. Faces Djuprengöring för ansiktet | 3. Skin Comfort Ansiktsolja


BI VIRTA

image description

Jag flyttade från södra Finlands jäkt upp till lugnet i Österbotten år 2005 och började jobba hos Dermoshop. Jag har utbildat mig inom hälsokostbranschen och utveckling av kosttillskott och naturkosmetik ligger mig varmt om hjärtat.

Som produktchef utvecklar jag Dermosil kosttillskott, Ecocert certifierade Nature naturkosmetikprodukter, Sensitive produkter som beviljats Allergimärket samt Classic munvårdsprodukter. Jag har även direktkontakt med kunder, som eventuellt har fått hudreaktion av våra produkter. Produktsäkerheten är mycket viktig för oss och en av våra kriterier för hög kvalitet. Jag uppskattar kundernas erfarenheter och åsikter. Det är intressant att utveckla Dermosil produkter skräddarsydda just för våra kunder.

Mina Dermosil favoriter

1. Health Omega 3 kosttillskott | 2. Nature Ögoncrème, organic | 3. Sensitive Dusch- och Badolja


ROSMARIE GRANNAS-RISSANEN

image description

Jag är en 31-årig biokemist (FM) som år 2011 började jobba på Dermoshop som kemteknisk chef och produktchef inom makeup. Jag började jobba inom kosmetikindustrin år 2007 i Stockholm där jag jobbade internationellt i fyra år.

Hur fungerar produkter och råvaror, vilka är kosmetikens lagstiftningskrav och marknadsföringsregler samt hur testas produkterna? Dessa frågor intresserar mig och de är exempel på vad jag jobbar med. Jag samarbetar bland annat med Tekonkemiska föreningen och är aktiv medlem i Scandinavian Cosmetic Society for Chemists. Via dessa organisationer får jag regelbundet aktuell information om vad som är på gång i branschen.

Jag jobbar kontinuerligt med frågor som rör produktsäkerhet, produktutveckling och produktkravspecifikationer. Jag njuter av mångsidigheten i mitt jobb och hur vetenskap kan kombineras med skönhet.

Kunden är alltid i centrum och produktutvecklingen styrs av kundens behov. En högtidsstund i produktutvecklingen är exempelvis då vi tagit fram en produkt som överträffar kundens förväntningar. Hög kvalité, multifunktionalitet och att produkten erbjuder lösningar till vardagsproblem tilltalar mig.

Mina Dermosil favoriter:

1. Makeup Aina crème medium | 2. Sensitive Extra Hudsalva | 3. Arganoljeschampo

Om Dermosil

Högklassig makeup, trendiga specialprodukter och trygga basprodukter för hela familjen ända
sedan år 1988 - Dermosil sortimentet består av ca 400 produkter inom skönhet och hudvård. Testa och bli förtjust!