Joko vedetön kosmetiikka on sinulle tuttu?

Vedetön kosmetiikka tekee tuloaan kosmetiikkamaailman isoin askelin. Eikä syyttä – vedettömyys on hyödyksi niin ympäristölle kuin käyttäjälleenkin.

Usein kosmetiikkatuotteiden pääraaka-aineena toimii vesi, joka loppujen lopuksi esimerkiksi pesutuotteissa on aivan turhaa, sillä tuotettahan käytetään kuitenkin veden kanssa.Miksi siis kuormittaa ympäristöä turhaan ja kuljettaa vettä? Vettä säästyy myös myös tuotteen valmistusprosessissa. Vedetön kosmetiikkatuote sisältää myös enemmän aktiivisia ainesosia, koska vesi vie niiltä tilaa.

Vedetön uutuus, Puhdistusjauhe kasvoille, puhdistaa kasvot tehokkaasti kevyesti kuorivan ominaisuutensa ansiosta. Ympäristöystävällinen vedetön ja sulfaatiton jauhe sisältää runsaasti aktiivisia ainesosia, kuten niasiiniamidia, manteliöljyä ja antioksidanttista karpalouutetta, jotka tuovat iholle elinvoimaa, raikkautta ja saavat säännöllisessä käytössä ihon näyttämään heleämmältä ja kirkkaammalta. Maissitärkkelys, savi ja piidioksidi kuorivat ihoa niin hellävaraisesti, että tuote sopii käytettäväksi päivittäin tai halutessasi voit käyttää sitä muutaman kerran viikossa, kun kasvosi kaipaavat syväpuhdistusta.