Tuotesarjat

Dermosil-valikoima jakautuu tuotesarjoihin, joista jokainen kokoaa yhteen joukon hurmaavia tuotteita. Tällä sivulla voit tutustua tuotesarjoihin ja saat hyvä käsityksen yli 400 tuotteen valikoimastamme. Näin löydät helposti juuri sinulle mieluisat tuotteet.

Classic

Classic-sarjassa on valikoimamme ydin, klassikot aina ensimmäisestä Dermosil-tuotteesta asiakkaidemme kestosuosikkeihin. Sarjasta löydät jokaisen tarpeisiin sopivat, ihoystävälliset tuotteet.

Katso tuotteet

Friend

Hellävaraiset Friend-tuotteet hoitavat koiran tassuja, turkkia ja ihoa. Hajustamattomat, Allergy Certified -tuotteet eivät ärsytä koiran herkkää hajuaistia ja ne ovat hellävaraisia koiran ja omistajankin iholle.

Katso tuotteet

Hair Care

Hiukset ovat kruunusi, jota Hair Care -sarjan tuotteet nöyrästi palvelevat. Valikoimastamme löydät eri hiuslaaduille sopivat tuotteet hiusten hoitoon ja muotoiluun.

Katso tuotteet

Health

Voi hyvin - joka päivä! Korkealaatuiset Health-ravintolisät on kehitetty tukemaan ja vahvistamaan hyvinvointiasi. Monipuolinen valikoima auttaa täydentämään terveellistä ruokavaliota.

Katso tuotteet

Kaura

Tunne kotimaisen kauran silkkinen pehmeys ihollasi. Ylelliset ja tyylikäät Kaura-tuotteet sisältävät kaurajauhoa ja kauran siemenöljyä, jotka kosteuttavat ja vahvistavat ihoa.

Katso tuotteet

Limited Collection

Vain parasta ihollesi sesonkien sykkeessä. Limited Collection muodostuu vaihtuvista, hurmaavista kausi- ja erikoistuotteista jotka ovat ajankohtaisia juuri nyt ja myynnissä vain rajoitetun ajan.

Katso tuotteet

Living

Living-sarjan tuotteet tekevät kodistasi luonnollisen puhtaan ja raikkaan. Löydät täältä kaikki valikoimamme Ecocert Cosmos -sertifioidut kodin puhdistustuotteet sekä kauniit sisustuselementit.

Katso tuotteet

Makeup

Makeup-sarjasta löydät laadukkaat meikit. Sarjan perusta on Suomen monipuolisin valikoima meikkejä, joille Allergia- Iho ja Astmaliitto on myöntänyt Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

Katso tuotteet

Man

Man-sarjan tehokkaat ja toimivat tuotteet on kehitetty miehen ihohoidon tarpeisiin. Sarjasta löytyy tuotteita sekä sporttisten, klassisen miehekkäiden että mausteisten tuoksujen ystäville.

Katso tuotteet

Marja

Herkulliset suomalaiset marjat ovat antaneet sydämensä Marja-tuotesarjalle. Tyrnin ja puolukan siemenöljyjen ylellinen pehmeys hemmottelee ihoa marjaisan raikkaissa tuotteissa.

Katso tuotteet

Nature

Valitse luonnollinen. Valitse raikas. Valitse luonnon parhaat ainesosat ihosi hyvinvointiin. Nature-luonnonkosmetiikka valmistetaan luonnonmukaisista ja luomuraaka-aineista.

Katso tuotteet

Refill

Kun tilaat täyttöpussin, teet vihreämmän valinnan. Refill-sarjan täyttöpusseista voit täyttää suosikkituotteesi tyhjän, puhdistetun pullon yhä uudelleen ja uudelleen. Ympäristö ja kukkaro kiittävät!

Katso tuotteet

Sensitive

Herkän ihon hoitoon kehitetyt miedot ja hajustamattomat tuotteet huolehtivat niin aikuisten kuin aivan pientenkin lastenkin ihosta. Tuotteilla on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus.

Katso tuotteet

Skin Comfort

Et voi pysäyttää ihon ikääntymistä, mutta voit ehkäistä sen ennenaikaista vanhenemista. Skin Comfort -sarjan tuotteet kosteuttavat kuivaa, ikääntyvää ihoa ja auttavat sitä pysymään kimmoisana.

Katso tuotteet

Skin Solutions

Jokaisella ihotyypillä on omat tarpeensa ja haasteensa. Mitä ihosi tarvitseekin, löydät sen täältä. Skin Solutions sarjan tuotteita yhdistelemällä voit koota juuri sinun ihollesi sopivan kasvojenhoitorutiinin.

Katso tuotteet

Spa & Sauna

Spa & Sauna -tuotteilla järjestät hemmotteluhetken ja voit nauttia spa-tunnelmasta kotonasi. Sarjasta löydät tuotteet niin moderniin saunaelämykseen kuin ylelliseen jalkahoitoonkin.

Katso tuotteet

Vitamin E

Tiedät, millainen on täydellisen pehmeä ja puhdas iho, kun olet tutustunut Vitamin E -sarjaan. Kosteuttavat, runsaasti antioksidantteja sisältävät tuotteet ovat paras lahja, minkä voit ihollesi antaa.

Katso tuotteet