Turkinhoitoaine

9,20 € / 500 ml

Hellävarainen ja hajustamaton Turkinhoitoaine viimeistelee koiran turkin pesun tekemällä turkista pehmeän ja helposti harjattavan.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Katso myös:

Tuotesarja
Friend
Tuotteesta

Dermosil Turkinhoitoaine sopii kaikille koirille. Hoitoaine tekee koiran turkista puhtaan pehmeän ja helposti harjattavan koiran ihoa kuivattamatta.

Hiero Turkinhoitoainetta koiran kosteaan turkkiin. Hoitoaineen ei tarvitse antaa vaikuttaa kauan. Hoitoaine on sekä turkkia puhdistava että hoitava tuote. Halutessasi voit puhdistaa koiran turkin pelkästään Turkinhoitoaineella.

Turkinhoitoaine on hajustamaton tuote ja siten miellyttävä myös koiralle, jonka hajuaisti on moninkertaisesti tarkempi kuin meidän ihmisten. Hoitoaine sopii myös herkälle iholle, mikä on eduksi sekä koiralle että pesijälle. Dermosil Turkinhoitoaineelle on myönnetty Allergy Certified -allergiasymbolin käyttöoikeus.

Valikoimaan kuuluvat myös Dermosil Koirashampoo ja Dermosil Tassuvoide.

Tarkoitus
Koiran turkin puhdistukseen ja hoitoon. Tekee koiran turkista puhtaan, pehmeän ja helposti harjattavan.
Käyttöohje
Hiero Turkinhoitoainetta kosteaan turkkiin kauttaaltaan ja huuhtele pois.
Hajusteet
Hajustamaton

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Laureth-8 Sulfate, Sodium Chloride, Decyl Glucoside, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Phenoxyethanol, Magnesium Laureth Sulfate, Magnesium Laureth-8 Sulfate, Sodium Oleth Sulfate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Styrene/Acrylates Copolymer, Magnesium Oleth Sulfate, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Havannankoirille testattu ja moitteetta toimi. Tyylikkäät pullot ja tuotteessa ei mitään vikaa. Käytämme siis jatkossakin.

Loistava tuote villakoiramiksin turkin hoitoon. Karkeus sekä takut karvan päissä hävisivät. Emme tarvitse enää muita tuotteita. 👌🏻

Olen tykännyt käyttää omille mittelspitzeilleni ja moni muukin joka tilaa kauttani on kehuneet miedosta hajusta ja ei tee turkkia liian rasvaiseksi. En ole käyttänyt ollenkaan sarjan shampoota, sillä tämä on tarpeeksi kevyttä. Täyttöpussi olisi toivottavaa.

Loistotuote tiibetinterrierin pakkasen sähköistämälle turkille. Voi kun tästä (ja shamppoosta) saisi vielä täyttöpakkauksen, ettei tarvitsisi aina ostaa uutta pumppupulloa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Koirashampoo

8,50 € / 500 ml

Tassuvoide

9,20 € / 90 ml