Tuuheuttava geeli

9,50 € / 100 ml

Tuuheuttava geeli tuo runsautta ohuille hiuksille. Se antaa lyhyiden ja puolipitkien hiusten kampauksiin joustavaa tukea ja kuohkeutta.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Hair Care
Tuotteesta

Dermosil Tuuheuttava geeli sopii lyhyiden ja puolipitkien hiusten muotoiluun ja tuomaan kampaukseen tuuheutta ja ilmavuutta. Geeli tuo hiuksiin joustavaa tukea, eikä tee hiuksia kovan ja jäykän tuntuisiksi. Tuuheuttava geeli sopii kaikille hiuslaaduille, mutta erityisesti ohuille ja hennoille hiuksille.

Geeli sisältää hiuksia suojaavaa ja kosteutta sitovaa pantenolia.

Hurmaavat valkoiset geelihelmet muuttuvat kiiltäväksi tasaiseksi geeliksi pakkauksen pumppumekanismissa. Pumppaa pullosta pieni määrä geeliä ja hiero sitä sormien välissä. Levitä geeliä sormien avulla kuivien tai kosteiden hiusten tyveen, lähelle hiuspohjaa. Lisää geeliä tarvittaessa. Tuuheimman lopputuloksen saat, kun muotoilet hiukset föönaamalla.

Geeli on hajustamaton tuote.

Tarkoitus
Tuuheuttava geeli hiusten muotoiluun.
Käyttöohje
Työstä geeliä sormenpäiden välissä ja levitä sormilla hiusten tyveen. Föönaa hiukset kuohkeamman lopputuloksen saamiseksi.
Hajusteet
Hajustamaton
Hiustyyppi
Kuiva & vahingoittunut; Ohut; Normaali; Harmaa
Sopii myös
Miehet

Aqua, Alcohol Denat, Propanediol, Styrene/VP Copolymer, VP/VA Copolymer, Polyquaternium-11, Triethanolamine, Carbomer, Phenoxyethanol, Panthenol, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, L-Pantolactone, Citric Acid

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Kohottaa tyveä lupauksen mukaan, kunhan parin kokeilun jälkeen löytää omille hiuksille sopivan kosteustason - parhaiten toimii kun laittaa nopeasti pyyhekuivauksen jälkeen ja sitten föönaa pää alaspäin. Tuote kuivattaa päänahkaa, joten tosi varovainen pitää herkän päänahan kanssa olla ettei hiero ainetta missään nimessä päänahkaan. Kutina alkaa heti föönauksen jälkeen...Käytän silloin tällöin...mutta en tilaisi toistamiseen.

Tästä tuli heti yksi suosikkini

Todella hyvä tuote, joka tukee laiskoja, lasimaisia hiuksiani ja kohottaa ne tyvestä. Kampaus pysyy hyvin parikin päivää. Näppäräkäyttöinen pullo.

Tuuheuttaa hyvin ohuita hiuksiani. Laitan kosteisiin hiuksiin ja föönaan sen jälkeen. Pumppupullo on hyvä mutta tuote ei ole riittoisa. Verrattuna ns. tavallisiin geeleihin, geeli vähenee nopeasti. Tulee merkittävästi hintavammaksi kuin esim. Biozellin vastaavat tuotteet. Tosin on tämä sitten parempikin tuote. :)

Minulla on ohuet ja pehmeä hiuslaatu. Tämä tuote todellakin toimii hyvin tuuheuttajana . Laitan tuotteen kosteisiin hiuksiin ja sitten föönillä muotoilen puolipitkät hiukseni.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvopesu

5,20 € / 250 ml

Keittiökäsisaippua täyttöpussi

4,30 € / 500 ml

Punainen appelsiini Deo Roll-On

3,20 € / 75 ml