Hiuspohjaa tasapainottava seerumi

9,90 € / 125 ml

Seerumi auttaa ehkäisemään hilseen muodostumista ja rauhoittaa ja kosteuttaa ärtynyttä ihoa. Levitetään suoraan hiuspohjaan. Imeytyy nopeasti. Sisältää mm. betaiinia ja pantenolia.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Hair Care
Tuotteesta

Ärtyneen, kutiavan ja hilseilevän hiuspohjan paras apu on puhdistus. Sen lisäksi hiuspohja voi kaivata lisäkosteutta aivan samalla tavalla kuin iho muualla kehossamme.

Dermosil Hiuspohjaa tasapainottava seerumi rauhoittaa ja kosteuttaa ärtynyttä ihoa sekä auttaa ehkäisemään hilseen muodostumista. Hiuspohjan kosteustasapaino palautuu ja paranee, kun seerumia käytetään säännöllisesti.

Seerumi sisältää muun muassa salisyylihappoa ja maitohappoa, joka vähentää hilseilyä sekä hoitaa ja kosteuttaa hiuspohjaa. Ainesosat, kuten betaiini ja pantenoli, huolehtivat ihon ja hiusten hyvinvoinnista. Mentoli ja rosmariiniöljy virkistävät ihoa.

Seerumia levitetään suoraan hiuspohjaan ja hierotaan sormenpäillä ihoon. Seerumi imeytyy nopeasti ja tuo iholle raikkaan tunteen.

Seerumi on riittoisaa ja sitä kannattaa levittää pieniä määriä kerrallaan. Seerumia ei huuhdella pois, vaan tarvittaessa sitä voi levittää päänahkaan useita kertoja päivässä.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Ärtyneen, hilseilevän ja kutiavan hiuspohjan hoitoon.
Käyttöohje
Seerumin koostumus on melko juoksevaa, joten annostele seerumia pullosta varovasti suoraan hiuspohjalle. Pullon suuaukko avataan kiertämällä kapeaa kärkiosaa. Mitä enemmän korkkia kiertää, sitä suuremmalle pullon suu avautuu. Hiero seerumia pieni määrä kerrallaan sormenpäiden avulla hiuspohjaan. Seerumi imeytyy nopeasti, eikä sitä huuhdella pois.
Hajusteet
Luonnollisia hajusteita
Hiustyyppi
Herkkä; Normaali; Rasvoittuva; Kuiva & vahingoittunut

Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Polysorbate 20, Betaine, Panthenol, Climbazole, Menthyl Lactate, Menthol, Phenoxyethanol, Biosaccharide Gum-1, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Salicylic Acid, Tocopheryl Acetate, Limonene, Lactic Acid, Sodium Hydroxide

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Propylene glycolin ja limonenen kun saisi tästä pois niin voisi taas tilata (eniten herkistävät ainesosat pois)

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ei aiheuttanut mitään oireita eikä tuntemuksia. Auttoi hilseilevään, kuivaan ja kutisevaan päänahkaan, talvisin käytän miltei päivittäin. Ei tahmaa hiuksia. Paras seerumi mitä olen kokeillut, voittaa monet kalliimmat merkit.

Hei Anniina! Kiitos viestistäsi. Tuote sisältää runsaasti hoitavia ja kosteuttavia ainesosia. ”Alcohol denat.” tässä tuotteessa auttaa tuotetta haihtumaan nopeammin, mikä on tärkeää hiuspohjaan laitettavassa tuotteessa, ettei se jää tahmeaksi. Sen lisäksi kyseinen ainesosa vilvoittaa ja rauhoittaa päänahkaa, antaen miellyttävän tunteen.

Miksi päänahkaa hoitavassa tuotteessa on incissä heti toisena aineena kuivattava alcohol denat? Kuivattaa päänahkaa, vaikka pitäisi kosteuttaa ja hoitaa?

Auttaa hyvin kutisevaan päänahkaan. Hintansa väärti! 🙂

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Hiuskiinne Structure & Volume

Hinta 5,20 € / 300 ml

Suolavesisuihke

5,20 € / 150 ml

Suihkehoitoaine

5,90 € / 150 ml