Kosteuttava suihke

7,50 € / 250 ml

Kosteuttava suihke tuo kuiville, rasittuneille ja pörröisille hiuksille lisäkosteutta ja tekee niistä helpommin käsiteltävät. Hiuksiin jätettävä suihke antaa lisää kiiltoa ja eloisuutta.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Hair Care
Tuotteesta

Dermosil Kosteuttava suihke hoitaa ja tyynnyttää kuivia ja kurittomia hiuksia. Hiuksiin jätettävä suihke antaa pörröisille ja karheille hiuksille kiiltoa ja lisäkosteutta ja tekee niistä eloisammat ja helpommin käsiteltävät.

Suihke sisältää kosteuttavaa glyseriiniä sekä kotimaisesta sokerijuurikkaasta saatavaa betaiinia. Betaiini kosteuttaa, mutta antaa myös kiiltoa ja pehmeyttä hiuksille. Silikonit tuovat hiuksille kaunista kiiltoa ja silottavat hiuksia. Suihkeessa on myös kosteuttavaa ja rauhoittavaa aloe veran lehtiuutetta.

Suihketta voi käyttää yhdessä Kosteuttavan shampoon (3903) ja hoitoaineen (3904) kanssa tuomaan lisää pehmeyttä hiuksille, mutta se sopii yhteen myös muiden Dermosil-hiustenhoitotuotteiden kanssa. Tuotteessa on sama raikkaan hedelmäinen tuoksu kuin Kosteuttavalla shampoolla ja hoitoaineella. 

Suihketta voi käyttää sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin.

Tarkoitus
Karheiden, kuivien ja pörröisen hiusten hoitoon.
Käyttöohje
Lisää suihketta kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Tarvittaessa föönaa ja harjaa hiukset. Suihketta ei huuhdella pois.
Hajusteet
Miedosti hajustettu
Hiustyyppi
Kuiva & vahingoittunut; Normaali

Aqua, Propylene Glycol, Dipropylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Bisamino PEG/PPG-41/3 Aminoethyl PG-Propyl Dimethicone, PEG-12 Dimethicone, Betaine, Glycerin, PEG-12 Allyl Ether, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Cocoyl Amino Acids, Potassium Dimethicone PEG-7 Panthenyl Phosphate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Parfum, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Surkea tuote. Ei kosteuta läheskään riittävästi eikä jätä mtään silkkistä tunnetta tms. Kuin hajustettua vettä suihkuttelisi :)

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Todella pettymys tämä tuote, tuntuu että suihkuttelen hajustettua vettä hiuksiini. Ihmeellinen tahmea koostumus eikä todellakaan hoida hiuksia.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tuotteesta ei juurikaan positiivista sanottavaa. En huomaa käyttöä millään lailla, ei siis tee hiuksille mitään. Haju on hieman outo. Riittoista pullo.

Olen tätä jo kommentoinut ja kehunut vuosi sitten, muta lisäyksenä vielä, että todella riittoisaa! Pullo ei ole vieläkään loppunut, hiukseni ovat toki lyhyet. Tulee siis käytössä huomattavasti edullisemmaksi kuin moni muu suihke. Plussaa myös erittäin toimivasti suuttimesta, joka toimii tasaisesti ja hyvin edelleen.

Kaverin puolesta kommentti: haisee pahalle (virtsalle).

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Hiuskiinne Structure & Volume

5,20 € / 300 ml

Suolavesisuihke

5,20 € / 150 ml

Hiuspohjaa tasapainottava shampoo

7,90 € / 250 ml