Tuuheuttava geeli
9,50 € / 100 ml

Tuuheuttava geeli tuo runsautta ohuille hiuksille. Se antaa lyhyiden ja puolipitkien hiusten kampauksiin joustavaa tukea ja kuohkeutta.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Hair Care
Tuotteesta

Dermosil Tuuheuttava geeli sopii lyhyiden ja puolipitkien hiusten muotoiluun ja tuomaan kampaukseen tuuheutta ja ilmavuutta. Geeli tuo hiuksiin joustavaa tukea, eikä tee hiuksia kovan ja jäykän tuntuisiksi. Tuuheuttava geeli sopii kaikille hiuslaaduille, mutta erityisesti ohuille ja hennoille hiuksille.

Geeli sisältää hiuksia suojaavaa ja kosteutta sitovaa pantenolia.

Hurmaavat valkoiset geelihelmet muuttuvat kiiltäväksi tasaiseksi geeliksi pakkauksen pumppumekanismissa. Pumppaa pullosta pieni määrä geeliä ja hiero sitä sormien välissä. Levitä geeliä sormien avulla kuivien tai kosteiden hiusten tyveen, lähelle hiuspohjaa. Lisää geeliä tarvittaessa. Tuuheimman lopputuloksen saat, kun muotoilet hiukset föönaamalla.

Geeli on hajustamaton tuote.

Tarkoitus
Tuuheuttava geeli hiusten muotoiluun.
Käyttöohje
Työstä geeliä sormenpäiden välissä ja levitä sormilla hiusten tyveen. Föönaa hiukset kuohkeamman lopputuloksen saamiseksi.
Hajusteet
Hajustamaton
Hiustyyppi
Kuiva & vahingoittunut; Ohut; Normaali; Harmaa
Sopii myös
Miehet

Aqua, Alcohol Denat., Propanediol, Styrene/VP Copolymer, VP/VA Copolymer, Polyquaternium-11, Triethanolamine, Carbomer, Phenoxyethanol, Panthenol, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, L-Pantolactone, Citric Acid

Arvosana

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Tästä tuli heti yksi suosikkini

Todella hyvä tuote, joka tukee laiskoja, lasimaisia hiuksiani ja kohottaa ne tyvestä. Kampaus pysyy hyvin parikin päivää. Näppäräkäyttöinen pullo.

Tuuheuttaa hyvin ohuita hiuksiani. Laitan kosteisiin hiuksiin ja föönaan sen jälkeen. Pumppupullo on hyvä mutta tuote ei ole riittoisa. Verrattuna ns. tavallisiin geeleihin, geeli vähenee nopeasti. Tulee merkittävästi hintavammaksi kuin esim. Biozellin vastaavat tuotteet. Tosin on tämä sitten parempikin tuote. :)

Minulla on ohuet ja pehmeä hiuslaatu. Tämä tuote todellakin toimii hyvin tuuheuttajana . Laitan tuotteen kosteisiin hiuksiin ja sitten föönillä muotoilen puolipitkät hiukseni.

Onneksi kokeilin toisenkin kerran! Ensimmäisellä kerralla laitoin ilmeisesti liikaa ja liian laajalle hiuksiin, koska hiukset tuntuivat likaantuvan hetkessä. Nyt tästä on kuitenkin muodostumassa yksi kaikkien aikojen suosikkini! Hiukseni ovat n. leukapituiset ja hiuslaatu suora ja lasimainen. En lisää vielä pyyhekuiviin hiuksiin vaan vasta kun hiukset ovat hiukan enemmän kuivuneet, mutta edelleen kosteat. Otan pienen herneen kokoisen nookareen sormen päihin ja pää alaspäin nypin hiusten tyveen (varon hieromasta hiuspohjaan) kauttaaltaan. Föönaamisen jälkeen hiukset ova todella tuntuvasti tuuheammat kuin ennen tämän käyttöä! Herkän ja herkästi kuivuvan hiuspohjani takia harmittelin, että tuote sisältää alkoholia, mutta mitään oireilua ei ole ilmennyt ja toisaalta pesuväli on pidentynyt tämän käytön myötä, joten alkoholi ei ole onneksi ongelma! Loistotuote!

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Hiuskiinne Structure & Volume

Hinta 5,20 € / 300 ml

Good Hair Day Kuivashampoo

Hinta 6,50 € / 200 ml

Syväpuhdistava shampoo

5,20 € / 250 ml