All-in-one ripsiväri

9,80 € / 10 ml

Intensiivisen musta ripsiväri, jonka koostumus ja harja yhdessä taivuttavat ripsiä saaden ne näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Vesiliukoinen.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil All-in-one ripsiväri sekä tuuheuttaa, taivuttaa että pidentää ripsiä.

Dermosil All-in-one ripsivärin harja on ainutlaatuisesti muotoiltu ja se sisältää eripituisia kuituja, joiden ansioista väri levittyy tasaisesti kaikkiin ripsiin. Harja ja ripsivärin koostumus on suunniteltu siten, että ne yhdessä taivuttavat ripsiä, saaden ripset näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Levitä ripsiväriä silmämeikin viimeisessä vaiheessa. Levitä väriä ripsiväriharjalla silmäripsien tyvestä kärkeen pienillä, sivuttaissuuntaisesti sahaavilla liikkeillä koko ajan kohti ripsien kärkeä kulkien. Voit levittää ripsiväriä ylä- ja alaripsiin. Ripsiväri on vesiliukoinen, ja sen poistamiseen voi käyttää myös meikinpoistoainetta.

Ripsiväri on sävyltään intensiivisen musta. Ripsiväri sisältää luonnollisia hoitavia ainesosia. Ripsiväri on pakattu tyylikkääseen mustaan pulloon, jonka tilavuus on 10 ml. Ripsiväri sopii myös piilolinssien käyttäjille. Tuote on hajustamaton.

Tarkoitus
Silmäripsiä taivuttava ripsiväri.
Käyttöohje
Levitä ripsiväriä silmäripsille ripsivärin harjalla silmämeikin viimeisessä vaiheessa. Levitä ripsiväriä silmäripsien tyvestä kärkeen pienillä, sivuttaissuuntaisesti sahaavilla liikkeillä koko ajan kohti ripsien kärkeä kulkien. Voit levittää ripsiväriä ylä- ja alaripsiin.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Herkkä; Nuori; Ikääntyvä

Aqua, CI 77499, Sorbitan Olivate, Copernicia Cerifera Cera, Oryza Sativa Cera, Stearic Acid, VP/VA Copolymer, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, VP/Hexadecene Copolymer, Phenoxyethanol, Sorbitol, Aminomethyl Propanol, Tocopherol, BIS-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 Dimethicone, Dimethicone, PPG-17/IPDI/DMPA Copolymer, Panthenol, Isopropyl Myristate, Caprylic/Capric Triglyceride, Iodopropynyl Butylcarbamate, Bambusa Vulgaris Leaf/Stem Extract

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

En ole löytänyt tästä ripsarista ainuttakaan vikaa. Ei sotke, ja näyttää aina hyvältä pitkänkin päivän jälkeen.

Tämä ripsari on ollut luottotuotteeni jo vuosia. Ainoa ripsari, joka kestää suttaamatta rasvaisia luomiani (kestää jopa päikkärit!). Levittyy tosi hyvin ja tekee ripsistä sopivan näyttävät.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Todella hyvä ripsiväri, yksi lemppareistani ehdottomasti ❤️ Toivottavasti pysyy valikoimassa.

Suosikkituote, en vaihda tätä ripsaria muuhun! Toivottavasti tämä tuote pysyy valikoimassa, koska on ollut jo vuosia minun luottotuote! Ei ainakaan minulla ole koskaan paakkuuntunut. Kokeilin kerran Moist Proof-ripsaria ja toiste en tilaa, se vasta paakkuuntuikin heti ekalla käyttökerralla, ripsiin jöi isot värikokkareet. Mutta tämä All-in-one aivan loistava tuote, helppo levittää, luonnollisen näköiset pitkät ripset. Ehdoton plussa on se, että väri kestää ja kestää useita kuukausia, kun pitää ripsarin pystyasennossa, ja väriä todellakin tulee, ei oikeastaan kuivu. Kuukausien päivittäisen käytön jälkeen toki alkaa hieman kuivumaan, mutta silti saa hyvin levitettyä. Väriä tulee oikeasti kuukausia! ISO MIINUS TÄSSÄ TUOTTEESSA ON SE, ETTÄ KÄYTÖN ALKUVAIHEESSA KORKKI MENEE RIKKI JA SITÄ EI ENÄÄ SAA KUNNOLLA KIINNI, JOKAISEN RIPASARIN KOHDALLA SAMA JUTTU. EHKÄ VÄRIÄ TULISI VIELÄKIN PITEMPÄÄN, JOS KORKKI PYSYISI EHJÄNÄ. VALMISTUSVIRHE? OLISI SYYTÄ TEHDÄ KESTÄVÄMPI KORKKI!

Olin epäileväinen alkuun, koska mikään ripsiväri ei tuntunut toimivan minulla. Tämä kuitenkin toimi, helposti toki paakkuntuu joten montaa kerrosta ei voi laittaa, mutta jo kerrasta tulee pidemmät ja paksummat ripset. Tähän hintaluokkaan ihan sopiva tuote, ei tosin mikään wow-efekti mutta tekee sen minkä lupaa.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Maximizing Moist Proof ripsiväri

9,80 € / 10 ml

Uusi

Nora

9,90 € / 2,5 ml, 0,3 g

Rock´n´roll Eyeliner

6,90 € / 1 ml