Aurinkopuuteri

9,50 € / 42 g

Puuterihelmistä koostuva luonnollinen sävykokonaisuus. Tuo kasvoille päivettyneen sävyn ja hehkun. Tuotetta voi käyttää koko kasvoille, dekolteen alueelle, varjostusten tekemiseen tai poskipunan tavoin.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Aurinkopuuteri tuo kasvoille kauniin päivettyneen sävyn ja hehkun. Puuterihelmistä koostuva sävykokonaisuus on luonnollinen ja sopii kaikille.

Tuotetta voi käyttää koko kasvoille, varjostusten tekemiseen tai poskipunan tavoin. Aurinkopuuteri sisältää hieman helmiäistä. Voit myös sipaista sävyä olkapäille ja dekolteen aluuelle. Aurinkopuuteria käytettäessä rajojen häivytys on tärkeää, joten muista häivyttää rajat huolellisesti siveltimen avulla.

Aurinkopuuteri on pakattu kätevään rasiaan, jossa on kierrekorkki. Rasiassa on mukana muhkea puuterivippa, joka pitää helmet paikoillaan rasiassa. Puuterivipan avulla voit myös annostella puuteria kasvoille. Ihanteellisin apuväline Aurinkopuuterin levitykseen on Dermosil Kabuki-sivellin. Pyöräytä sivellintä rasiassa, puhalla ylimääräinen väri siveltimen kärjestä ja levitä kasvoille pyörivin liikkein.

Tuote on hajustamaton ja se on pakattu 42 gramman rasiaan. Tuotteella on Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus.

Tarkoitus
Aurinkopuuterin avulla voit luoda kasvoillesi luonnollisen päivettyneen sävyn tai käyttää poskipunan tapaan.
Käyttöohje
Levitetään kasvoille siveltimen avulla. Pyöräytä sivellintä rasiassa, puhalla ylimääräinen väri siveltimen kärjestä ja levitä kasvoille pyörivin liikkein.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali; Sekaiho; Rasvoittuva; Herkkä

Talc, MICA, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, +/-:, Zinc Oxide, Zinc Stearate, Tin Oxide, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Riittoisa ja hyvä tuote. Käytössä päivittäin läpi vuoden.

Kestosuosikki ollut jo vuosia! Hinta-laatusuhde ihan mielettömän hyvä.

Hyvä tuote, käytän toki vain kesällä, koska ihoni on niin vaalea. Hyvä hinta-laatu-suhde ja kestää pitkään.

Riittoisa tuote kimalluksen kera, joka on minulla käytössä päivittäin.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Maximizing Moist Proof ripsiväri

9,80 € / 10 ml

All-in-one ripsiväri

9,80 € / 10 ml

Uusi

Rock´n´roll Eyeliner

6,90 € / 1 ml