Raikastava meikin kiinnityssuihke

5,20 € / 50 ml

Kasvomeikin viimeistelyyn ja kiinnitykseen. Suihkutetaan valmiiksi meikatuille kasvoille noin 30 senttimetrin etäisyydeltä. Hienojakoinen suihke levittyy kasvoille tasaisesti. Sopii päivittäiseen käyttöön.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Raikastava meikin kiinnityssuihke saa meikin kestämään kauniina pidempään antaen samalla kasvoille raikkaan tunteen.

Raikastava meikin kiinnityssuihke sopii jokapäiväiseen käyttöön tai erityistuotteena silloin, kun meikin olisi hyvä kestää mahdollisimman pitkään, kuten esimerkiksi juhlapäivinä.

Suihkauta meikin kiinnityssuihketta valmiiksi meikatuille kasvoille. Sulje silmäsi ja suihkauta tuotetta pari kertaa noin 30 senttimetrin etäisyydeltä ja anna kuivua. Hienojakoinen suihke asettuu kasvoille tasaisesti ja kevyesti, eikä tee kasvoja märiksi. Tuote kiinnittää meikin ja saa sen pysymään paikoillaan parempana ja pidempään. Voit suihkauttaa tuotetta kasvoille myös päivän mittaan tarvittaessa tuomaan kasvoille raikkautta ja elvyttämään meikkiä.

Suihkeen miellyttävän kevyt Hypo parfum -tuoksu huokuu raikkautta. Raikastava meikin kiinnityssuihke on pakattu kätevään 50 millilitran suihkepulloon. Näppärän kokoinen pullo kulkee vaivattomasti mukana esimerkiksi käsilaukussa, jolloin se on käden ulottuvilla aina tarpeen vaatiessa.

Tarkoitus
Suihke auttaa meikkiä pysymään kauniina pidempään.
Käyttöohje
Suihkauta meikin kiinnityssuihketta valmiiksi meikatuille kasvoille noin 30 senttimetrin etäisyydeltä ja anna kuivua.
Hajusteet
Hypoparfum®

Aqua, Galactoarabinan, Polysorbate 20, Caprylyl Glycol, Parfum, Sodium Gluconate, Phenoxyethanol

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tykkään! Tuoksu voisi olla pikkusen parempi tai vaikka tuoksuton.

Voi kun tätä saisi tuoksuttomana. Tässä on mielestäni aivan liian voimakas ja melko miehekäs tuoksu.

Tuote vaikuttaa muuten oikein hyvältä, mutta korkki, josta tuote tulee läpi, on huono. Suihke ei tule tasaisena sumuna, vaan liian suurina pisaroina.

Tykkään kyllä tästä tuotteesta ja suosittelen muillekin! En ole testannut, onko eroa meikin kestävyydessä tuotteella ja ilman, mutta siltikin hyvä tuote. Pullon koko voisi vain olla isompi, vaikkakin pieni pullokin kestää suhteellisen pitkään.

Tuote muuten hyvä mutta sumu on liian ”pistemäinen” ja tulee aika suurina pisaroina. Kasvot jäi liian märiksi. Jos sumutussuuttimen saisi toisenlaiseksi, täydellinen meikinkiinnitystuote.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Maximizing Moist Proof ripsiväri

9,80 € / 10 ml

Last Chance

Rock´n´roll Eyeliner

6,90 € / 1 ml

Uusi

Kulmameikkisetti

8,90 € / 1,7 g, 0,3 g