Last Chance

Trio Peitevoide

7,50 € / 4 g NET

Kasvojen ihon sävyerojen tasoittamiseen. Kellertävä sävy häivyttää tummia, sinertäviä ihoalueita, punertava sävy avartaa katsetta ja korostaa kasvonpiirteitä. Vihertävä sävy häivyttää ihon punaisuutta.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Trio Peitevoide tarjoaa ratkaisun erilaisiin ihon sävyongelmiin. Tuotteen kolme eri sävyä peittää, neutralisoi ja korostaa.

Dermosil Trio Peitevoide sisältää kolme erilaista eri tarkoitukseen käytettävää sävyä. Vaalein kellertävä sävy häivyttää tehokkaasti tummia silmänalusia sekä esimerkiksi kasvoilla mahdollisesti näkyviä verisuonia, sillä keltainen neutralisoi sinertävyyttä. Levitä tuotetta sinertäviin kohtiin.

Kellertävää sävyä voit halutessasi levittää myös toisen Trio Peitevoiteessa olevan sävyn päälle, jolloin lopputulos on mahdollisimman peittävä.

Vaaleanpunertava sävy heleyttää ja tuo kasvoille kirkkaan ja raikkaan ilmeen. Voit levittää punertavaa sävyä esimerkiksi kulmakarvojen alle kulmaluun kohdalle ja poskien keskikohtaan kolmion muotoiselle alueelle alaspäin posken korkeimmalta kohdalta.

Vaalean vihreä sävy neutralisoi ihon punoitusta ja punaisia kohtia, kuten esimerkiksi nenän pieliä, näppylöitä tai silmän ulkonurkkia. Levitä väriä ohuelti punaisen alueen päälle ja häivytä rajat huolellisesti. Vihreä peitevoide muuttuu iholle levitettäessä vaaleaksi luonnolliseksi sävyksi.

Peitevoidetta voi levittää joko ennen pohjustusmeikkituotetta tai sen jälkeen. Mikäli käytät peitevoidetta muun pohjustusmeikkituotteen päällä, on lopputulos voimakkaampi. Jos taas levität peitevoiteen ennen pohjustusmeikkituotetta, tulee lopputuloksesta luonnollisempi. Levitä Peitevoidetta kasvoille sormen tai siveltimen avulla ja häivytä rajat huolellisesti.

Trio Peitevoide on pakattu kätevään rasiaan, jossa on mukana peili sekä kaksipäinen sivellin sävyjen levittämiseen. Trio Peitevoide on hajustamaton ja se on saanut Allergia- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

Tarkoitus
Ihon pienten sävyerojen tasoittamiseen.
Käyttöohje
Käytä kellertävää sävyä häivyttämään sinertävyyttä eli verisuonia tai tummia silmänalusia. Vaaleanpunertava sävy kirkastaa ilmettä esimerkiksi silmien alapuolella ja ympärillä. Vihertävä sävy tasoittaa punoitusta. Levitä voidetta haluttuihin kohtiin ja häivytä reunat huolellisesti. Voit käyttää peitevoidetta meikinpohjustusvoiteen alla tai päällä, jolloin lopputuloksesta tulee peittävämpi.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Normaali; Kuiva; Herkkä; Sekaiho

Ethylhexyl Palmitate, Isodecyl Neopentanoate, Tribehenin, C30-45 Alkyl Dimethicone, Talc, MICA, Nylon-12, Euphorbia Cerifera Cera, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Isopropyl Titanium Triisostearate, Dimethicone, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol, +/-:, CI 77891, CI 77289, CI 77492, Triethoxycaprylylsilane, CI 77491, CI 77499, Tin Oxide

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Paras peitevoide, jota olen käyttänyt!

Minulla on silmänpainetauti, johon käytän tippoja jotka värjäävät silmäluomet ja silmänympäristön, tämä on luottotuote, jolla saan punaiset silmänympärykset piiloon, helppo ja nopea!

Hyvä tuote, tullut käytettyä melkein loppuun asti kaikki napit. Peittää hyvin satunnaiset finnit ja punoituksen. Vain punertavan käyttö jäänyt vähän vähemmälle. Ihan kuivalle iholle ei välttämättä sovi melko kiinteän rakenteen vuoksi.

Hei Virpi! Kiitos viestistäsi. Sävyä korjaavan peitekynän (3897) sävy on sama kuin tämän Trio Peitevoiteen vihreä. Peitekynän koostumus on kuitenkin kiinteämpi, jotta tuote sopii kynäpakkaukseen.

Vihreä hupenee äkkiä. Olisi kiva saada täydennettävä versio eli joka väri erikseen.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvopesu

5,20 € / 250 ml

Keittiökäsisaippua täyttöpussi

4,30 € / 500 ml

Maximizing Moist Proof ripsiväri

9,80 € / 10 ml