Silmämeikin Pohjustusvoide

5,50 € / 1,4 g

Puikkomallinen voide, joka tasoittaa silmäluomien sävyä ja luo ihanteellisen pohjan luomivärille ja silmänrajauksille. Voi käyttää myös yksistään. Sävy luonnollisen vaalea. Mukana teroitin.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Silmämeikin Pohjustusvoide on helppo ja kätevä ratkaisu kestävän silmämeikin luomiseen. Voide tasoittaa silmäluomien sävyä ja luo ihanteellisen pohjan luomivärille ja silmänrajauksille.

Silmämeikin Pohjustusvoide korostaa luomivärin pigmenttiä ja antaa edellytykset entistä upeamman silmämeikin luomiseen. Pohjustusvoide on sävyltään luonnollisen vaaleaa ja siinä on mukana hieman helmiäistä. Voit halutessasi käyttää tuotetta myös yksistään tasoittamaan silmäluomien sävyä ja tuomaan raikkautta katseeseen.

Voide pitää silmäluomet mattapintaisina, jonka ansiosta silmänrajaus ja luomiväri pysyvät paikoillaan koko päivän. Mattapinta ehkäisee myös ripsivärin tarttumista luomiin päivän aikana.

Dermosil Makeup Silmämeikin Pohjustusvoide on pakattu puikkomalliseen pakkaukseen, josta sitä on kätevä annostella suoraan silmäluomille. Annostelun jälkeen levitä ja tasoita voide sormenpään avulla koko luomelle aina kulmakarvoihin saakka. Pakkauksen alaosassa on mukana teroitin, jolla voit halutessasi teroittaa puikon kärkeä. Tämä mahdollistaa erityisen tarkan annostelun silmäluomille. Tuotetta saat annosteltua lisää pyörittämällä pakkauksen vartta oikealle.

Dermosil Silmämeikin Pohjustusvoide on hajustamaton ja se on saanut Allergia- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen käyttöoikeuden, joten se sopii myös herkille silmille.

Tarkoitus
Tasoittaa silmäluomien sävyä ja luo ihanteellisen pohjan luomivärille ja silmänrajauksille.
Käyttöohje
Annostele puikkomallisesta pakkauksesta suoraan silmäluomille. Levitä ja tasoita voide sormenpään avulla koko luomelle aina kulmakarvoihin saakka. Halutessasi voit teroittaa pohjustusvoiteen annostelukärkeä, jolloin saat annosteltua voidetta erityisen tarkasti silmäluomille.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali; Sekaiho; Rasvoittuva; Herkkä

Isododecane, MICA, Synthetic Wax, Silica, Ethylene/Propylene Copolymer, Polymethylsilsesquioxane , Polybutene, Hydrogenated Polydicyclopentadiene, CI 77891, Sucrose Tetrastearate Triacetate, Coco-Caprylate/Caprate, Oryza Sativa Cera, CI 77491, Synthetic Beeswax, Hydrogenated Castor Oil, CI 77492, Pentaerythrityl tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ei toimi minulla kuten on luvattu. Luomiväri pysyy siistinä ehkä hiukan pidempään kuin normaalisti, mutta tavallisen työpäivän päätyttyä luomiväri on jo "raidoittunut" luomivakoon... Harmi! Sinänsä tuote kyllä levittyy hyvin ja vaikuttaa hyvältä luomivärinlevitysvaiheessa. Ei jatkoon.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tuote pitää luomivärin hyvin paikoillaan. Viime vuonna ostin Ella-luomiväripaletin Dermosililta, joka oli saanut palautetta, ettei ollut pigmenttiä. Tämän tuotteen avulla kuitenkin pigmentti näkyy todella hyvin luomista. Luomivärit pysyvät paikoillaan. Itselläni on todella rasvaiset luomet ja tämä todella toimii.

Vaikka tuote on kehitetty luomien pohjustukseen, itse tämä on käytössä huultenrajauskynän pohjustukseen. En laita koko huulille, mutta rajauksen alle..ja a vot...niin rajaus ja huulipuna pysyy kauniina pitkään...

Hyvä tuote kaikin puolin. Suosittelen!

Tää on kyllä ihan törkeen hyvä! Helppo levittää, riittoisa ja koostumukseltaan kevyt tuote. Pitää silmämeikin paikoillaan koko päivän.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Maximizing Moist Proof ripsiväri

9,80 € / 10 ml

-24%

Diana Kynsienkoristelusetti

9,90 € 7,50 €

Last Chance

Rock´n´roll Eyeliner

6,90 € / 1 ml