4-in-1 Manikyyriviila

3,20 €

Tasoittaa, siloittaa ja kiillottaa kynnen pinnan. Koostuu neljästä eri viilapinnasta, joista kukin huoltaa kynnen pintaa eri tavalla. Viilapinnoilla omat värinsä ja numeronsa. Miellyttävä pitää kädessä.

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil 4-in-1 Manikyyriviila on neliosainen kynsiviila, joka on kehitetty kynsien pinnan tasoittamiseen, siloittamiseen ja kiillotukseen.

4-in-1 Manikyyriviila koostuu neljästä eri viilapinnasta, joista kullakin on oma tehtävänsä kynsien pinnan huoltamisessa.

Etene kynsien huollossa viilapintojen numerojärjestyksessä. Aloita viilaus viilalla numero 1. Viilan pinta on hieman karhea, minkä avulla tasoitat kynsien pinnan suurimmat naarmut ja juonteet.

Siirry viilaan numero 2, jolla viimeistelet kynsien pinnan epätasaisuudet.

Viilalla numero 3 siloitat kynsien pinnan hienoksi.

Viila numero 4 viimeistelee siloituksen ja kiillottaa kynnen pinnan kiiltäväksi.

4-in-1 Manikyyriviilan neljä erilaista viilapintaa on kiinnitetty pehmeän muovisen suorakulmion sivuille. Viilakokonaisuus istuu tukevasti käteen ja sitä on miellyttävä ja helppo käyttää. Kääntämällä suorakulmiosta esiin uuden sivun pääset etenemään kynsien huoltamisessa.

Manikyyriviilan eri vaiheet tunnistat viiloihin merkitystä numerosta sekä viilapintojen väreistä, joissa kaksi tasoituspintaa ovat tummia ja silotuksen sekä kiillotuksen pinnat vaaleita.

Tarkoitus
Kynsien pinnan tasoitukseen, siloitukseen ja kiillotukseen.
Käyttöohje
Käytä Manikyyriviilan neljää eri viilauspintaa numerojärjestyksessä kynsien pinnan tasoitukseen, siloitukseen, viimeistelyyn ja kiillotukseen.
Hajusteet
Hajustamaton

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Mielestäni hyvä kokonaisuus. Saa kynnet tasaiseksi ja kiiltäviksi. Erityisesti jos ei halua käyttää kynsilakkaa, loistava valinta!

Aivan älytön. Liian pehmeä, ei eroa pintojen välillä.. viila kuluu loppuun ensimmäisellä kiertoksella. Turhake.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Maximizing Moist Proof ripsiväri

9,80 € / 10 ml

Rock´n´roll Eyeliner

6,90 € / 1 ml

All-in-one ripsiväri

9,80 € / 10 ml