Matta Meikinpohjustusvoide

9,30 € / 20 ml

Kevyt voide, joka häivyttää ihohuokosia, tuo kasvoille mattapinnan ja pohjustaa meikin. Ehkäisee ihon kiiltämistä. Luonnollisen vaalea sävy. Kaikille ihotyypeille, erityisesti iholle, joka kiiltää helposti.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Katso myös:

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Matta Meikinpohjustusvoide on kevyt voide, joka häivyttää ihohuokosia ja tuo kasvoille pitkäkestoisen mattapinnan ehkäisten tehokkaasti kiiltoa. Matta Meikinpohjustusvoide on sävyltään luonnollisen vaalea. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti rasvaiselle iholle tai iholle, jolla on taipumusta alkaa kiiltämään.

Ota pieni määrä tuotetta ja levitä sormenpään avulla taputellen kasvojen t-alueelle ja tarvittaessa myös muihin häivytystä vaativiin kohtiin, kuten esimerkiksi juonteiden päälle. Anna kuivua hetki ennen meikin levittämistä.
 

Tarkoitus
Tasoittaa ihoa, häivyttää ihohuokosia ja tuo kasvoille mattapinnan.
Käyttöohje
Levitä meikinpohjustusvoidetta sormenpään avulla taputellen kasvojen t-alueelle ja tarvittaessa muihin häivytystä vaativiin kohtiin, kuten juonteiden päälle. Anna kuivua hetki ja levitä sitten iholle meikkivoide tai mineraalipuuteri. Voit käyttää Meikin Pohjustusvoidetta myös yksistään ilman muuta meikkiä.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Rasvoittuva; Normaali; Sekaiho

Cyclopentasiloxane, Aqua, Propylene Glycol, Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Silica, Neopentyl Glycol Dicaprylate/Dicaprate, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Magnesium Sulfate, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Myristoyl Glutamate, Aluminum Hydroxide, Tocopherol, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Toimiva perus-primer, joka jättää hyvän pinnan.

Ihana tuote, tekee samettisen pinnan iholle!

Erinomainen tuote ikääntyälle iholle. Iho näyttää tasaisemmalta ja raikkaammalta.

Itselläni kiiltävä, rasvainen iho. Ja minulle tuote kyllä toimii. Tekee ihostani pitkään mattapintaisen. Käytin välillä dermosilin sävyä tasoittavaa meikinpohjustusvoidetta, ja huomasin selkeän eron kasvojen kiillossa. Joskus taas en käytä pohjustusvoidetta ollenkaan, joka on kyllä kaduttanut kasvojen kiiltämisen vuoksi. Tämä tuote on poistanut minulta kasvojen kiiltämisen kanssa painimisen.

Kaipaan niin edellistä primeriä, joka oli väritön (aavistuksen verran sinertävä?) ja spf 20. Se oli mahtava tuote tropiikin lomareissulla auringolta suojaavana kasvovoiteena. Imeytyi hyvin ihoon eikä "kellunut" ihonpinnalle korkeassa ilmankosteudessakaan.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Maximizing Moist Proof ripsiväri

9,80 € / 10 ml

Rock´n´roll Eyeliner

6,90 € / 1 ml

All-in-one ripsiväri

9,80 € / 10 ml