Sävyä tasoittava Meikinpohjustusvoide

9,30 € / 20 ml

Tasoittaa ihon sävyä ja pintaa sekä neutralisoi ihon punaisuutta. Voiteen sävy vaalean vihertävä, mikä muuttuu kasvoille levitettynä värittömäksi. Sopii ihotyypeille, joilla on taipumusta punoitukseen.

Katso myös:

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Sävyä tasoittava Meikinpohjustusvoide tasoittaa ihon sävyä ja neutralisoi tehokkaasti erityisesti punaisuutta. Voide myös tasoittaa ihon pintaa ja häivyttää ihohuokosia.

Punaisuutta neutralisoivan vaikutuksensa vuoksi voide on sävyltään vaalean vihertävää,  mutta muuttuu kasvoille levitettynä värittömäksi. Tuote sopii erityisesti ihotyypille, jolla on taipumusta punoitukseen.

Ota pieni määrä tuotetta ja levitä sormien avulla alueille, joista haluat häivyttää punaisuutta tai tarvittaessa koko kasvoille. Levitä myös muihin häivytystä vaativiin kohtiin, kuten esim. juonteiden päälle. Anna kuivua hetki ennen meikin levittämistä.
 

Tarkoitus
Tasoittaa ihon sävyä ja pintaa, neutralisoi ihon punaisuutta.
Käyttöohje
Levitä meikinpohjustusvoidetta sormien avulla alueille, joista haluat häivyttää punaisuutta tai tarvittaessa koko kasvoille. Anna kuivua hetki ja levitä sitten iholle meikkivoide tai mineraalipuuteri. Voit käyttää meikinpohjustusvoidetta myös yksistään ilman muuta meikkiä.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali; Sekaiho; Rasvoittuva

Cyclopentasiloxane, Aqua, Propylene Glycol, Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Silica, Neopentyl Glycol Dicaprylate/Dicaprate, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Magnesium Sulfate, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Triethoxycaprylylsilane, Tocopherol, CI 77499, CI 77492, CI 77288, CI 77891

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Lakka ei levity tasaisesti (be happy), vaan jättää pinnan rosoiseksi. Jälki todella suttuinen. Ei jatkoon!

Ei sopinut mulle, kainalot alkoi kutista.

Mielestäni tämä on loistotuote. Sekä meikinpohjustukseen että pelkästään. Käytän tätä usein kun en viitsi varsinaisesti meikata, mutta haluan että ihoni näyttää "siistiltä". Lisäksi taputtelen kevyesti puuteria päälle. Eihän se tietenkään kokonaan vie punaisuutta - ei sellaista tuotetta taida ollakaan - mutta iho näyttää paremmalta. Jos punaisuuden haluaa kokonaan peittoon, niin sitten pitää laittaa paksua meikkivoidetta.

Tämä on luottotuote. Ihana pelkästään vain kasvoille laittaa töihin.

Kulmakynä ja silmänrajauskynä ovat loistavia! Toivottavasti nähdään jatkossakin valikoimassa. Luomivärikynäkin oli hyvä, vaikka sävy hieman tummempi kuin odotin.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Maximizing Moist Proof ripsiväri

9,80 € / 10 ml

Rock´n´roll Eyeliner

6,90 € / 1 ml

All-in-one ripsiväri

9,80 € / 10 ml