Moist Proof Eyeliner black

7,50 € / 1,0 ml

Kosteudenkestävä tussikynä silmänrajausten tekemiseen. Kapea kärki annostelee väriä juuri oikean määrän ja takaa tasaisen lopputuloksen. Poistetaan n. 38-asteisella vedellä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Katso myös:

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Moist Proof Eyelinerilla teet silmänrajauksen, joka kestää paikoillaan koko päivän, mitä ikinä teetkin päivän aikana. Eyeliner piirtää kosteuden kestävän rajauksen, joka korostaa katsetta ja tekee silmämeikistä näyttävämmän. Silmänrajaus sopii niin arkeen kuin juhlaan. 

Dermosil Moist Proof Eyelinerissa on kapea tussimainen kärki, joka annostelee rajaukseen juuri oikean määrän väriä ja takaa siksi tasaisen lopputuloksen. Kapean kärjen avulla ohuen ja tarkan rajauksen tekeminen on helppoa.

Moist Proof Eyeliner black -tuotteen sävy on musta.

Tee rajaus yläluomelle ripsien tyveen. Aloita rajauksen tekeminen silmän sisänurkasta ja jatka kohti ulkonurkkaa.  Levitettäessä tuotetta ripsien tyveen kannattaa kynä pitää hieman kallellaan siten, että suurempi pinta-ala tussin kärjestä koskettaa silmäluomeen. Tällöin väriä irtoaa reippaammin ja jälki on silti yhtä ohutta. Kynä kannattaa säilyttää kärki alaspäin ja ravista ennen käyttöä.

Dermosil Moist Proof Eyelinerin poistamiseen ei tarvita meikinpoistoainetta, vaan tuote lähtee pois n. 38-asteisella vedellä. Tuote on hajustamaton.

Tarkoitus
Kosteudenkestävän rajauksen tekemiseen silmille, rajaa silmän yläluomen kauniisti.
Käyttöohje
Tee rajaus yläluomelle ripsien tyveen. Aloita rajauksen tekeminen silmän sisänurkasta ja jatka kohti ulkonurkkaa. Säilytä kynää kärki alaspäin ja ravistaa ennen käyttöä.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Herkkä; Normaali; Nuori; Ikääntyvä

Aqua, CI 77491, Styrene/Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, CI 77510, Methylpropanediol, Poloxamer 407, PPG-70 Tocophereth-100, Coco Glucoside, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Potassium Sorbate, Sodium Laureth-12 Sulfate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Ammonium Hydroxide, Simethicone, Iodopropynyl Butylcarbamate, Steareth-4, Sorbic Acid, BHT, Steareth-20

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tämä on mun luottotuotteeni: levittyy kauniisti ja pysyy hyvin! Miinusta helposti aukeavasta korkista, mutta olen ratkaissut ongelman säilyttämällä kynän pahvipakkauksessaan. Ja aina pystyasennossa kärki alaspäin, jolloin väriä riittää mainiosti.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ensimmäisellä käyttökerralla täydellinen. Mutta sitten väriä ei ikäänkuin tule sinne kärkeen niin että siitä saisi mustan viivan aikaseksi. Sellaisen hailakan harmaan rajauksen saa kun tarpeeksi monta kertaa hinkkailee. Pysyy kyllä hyvin eikä leviä, mutta vain väri puuttuu. Oon kommenttien perusteella sulkenut kynän aina tosi tiukasti ja aina korkki on kiinni ollut kun sen meikkipussista olen esiin tottanut ja silti sama homma. Joku tässä designissä tökkii vaan kun ei väriä kärkeen asti tule. :( Harmi!

Mielestäni tosi huono eikä kestä kosteutta. Leviää luomellani kuin Jokisen eväät.

Ei hyvä. Kynästä ei tule kunnolla väriä vaikka kuinka kääntää kynää eri asentoon. Oli pettymys.

Todella hyvä tuote mutta tosiaan minullakin huonot kokemukset korkista joka ei napsahda kiinni vaan säilytyksessä auennut omia aikojaan ja kynä kuivui =(!

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Maximizing Moist Proof ripsiväri

9,80 € / 10 ml

Rock´n´roll Eyeliner

6,90 € / 1 ml

All-in-one ripsiväri

9,80 € / 10 ml