Moist Proof Eyeliner black

7,50 € / 1,0 ml

Kosteudenkestävä tussikynä silmänrajausten tekemiseen. Kapea kärki annostelee väriä juuri oikean määrän ja takaa tasaisen lopputuloksen. Poistetaan n. 38-asteisella vedellä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Katso myös:

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Moist Proof Eyelinerilla teet silmänrajauksen, joka kestää paikoillaan koko päivän, mitä ikinä teetkin päivän aikana. Eyeliner piirtää kosteuden kestävän rajauksen, joka korostaa katsetta ja tekee silmämeikistä näyttävämmän. Silmänrajaus sopii niin arkeen kuin juhlaan. 

Dermosil Moist Proof Eyelinerissa on kapea tussimainen kärki, joka annostelee rajaukseen juuri oikean määrän väriä ja takaa siksi tasaisen lopputuloksen. Kapean kärjen avulla ohuen ja tarkan rajauksen tekeminen on helppoa.

Moist Proof Eyeliner black -tuotteen sävy on musta.

Tee rajaus yläluomelle ripsien tyveen. Aloita rajauksen tekeminen silmän sisänurkasta ja jatka kohti ulkonurkkaa.  Levitettäessä tuotetta ripsien tyveen kannattaa kynä pitää hieman kallellaan siten, että suurempi pinta-ala tussin kärjestä koskettaa silmäluomeen. Tällöin väriä irtoaa reippaammin ja jälki on silti yhtä ohutta. Kynä kannattaa säilyttää kärki alaspäin ja ravista ennen käyttöä.

Dermosil Moist Proof Eyelinerin poistamiseen ei tarvita meikinpoistoainetta, vaan tuote lähtee pois n. 38-asteisella vedellä. Tuote on hajustamaton.

Tarkoitus
Kosteudenkestävän rajauksen tekemiseen silmille, rajaa silmän yläluomen kauniisti.
Käyttöohje
Tee rajaus yläluomelle ripsien tyveen. Aloita rajauksen tekeminen silmän sisänurkasta ja jatka kohti ulkonurkkaa. Säilytä kynää kärki alaspäin ja ravistaa ennen käyttöä.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Herkkä; Normaali; Nuori; Ikääntyvä

Aqua, CI 77491, Styrene/Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, CI 77510, Methylpropanediol, Poloxamer 407, PPG-70 Tocophereth-100, Coco Glucoside, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Potassium Sorbate, Sodium Laureth-12 Sulfate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Ammonium Hydroxide, Simethicone, Iodopropynyl Butylcarbamate, Steareth-4, Sorbic Acid, BHT, Steareth-20

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Ei hyvä. Kynästä ei tule kunnolla väriä vaikka kuinka kääntää kynää eri asentoon. Oli pettymys.

Todella hyvä tuote mutta tosiaan minullakin huonot kokemukset korkista joka ei napsahda kiinni vaan säilytyksessä auennut omia aikojaan ja kynä kuivui =(!

Eli liian tumma ilmeisesti tämäkin. Harmittaa, kun tehdään paljon tuotteita, joissa on vain yksi sävy ja sen sanotaan sopivan melkein kaikille... valitettavasti itse kuulun siihen kategoriaan, että riittävän vaaleaa sävyä on todella hankala löytää. Esim meikkivoide Fair on aivan liian tumma. Toivoisin tuotekehittelyltä panostusta meihin erittäin vaaleaihoisiin suomalaisiin: enemmän värisävyjä,varsinkin vaaleita, näihin meikkituotteisiin.

Hyvä kynä ei ärsytä silmiä.Kynästä tulee hyvin . tussimaiset kynät säilytetään korkki alaspäin, tiedoksi muillekin käyttäjille.

Todella hyvä! Pysyy kun pitää, mutta helppo pestä pois. Täytyy käyttää vähän kallellaan, ihan kärkeen asti ei riitä väriä, muuten erinomainen.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Maximizing Moist Proof ripsiväri

9,80 € / 10 ml

Aurinkopuuteri

9,50 € / 42 g

All-in-one ripsiväri

9,80 € / 10 ml