Last Chance

Trio Kulmaväri

7,20 € / 4,5 g NET

Trio Kulmavärin avulla saat loihdittua kauniit ja huolitellut kulmat. Sisältää kaksi ruskean eri mattasävyä, ja yksi vaalea, helmiäistä sisältävä highlighter-sävy, jolla voit korostaa kulmakarvan alla olevaa aluetta.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Trio Kulmavärin avulla saat loihdittua kauniit ja huolitellut kulmat. 

Huolitellut kulmakarvat kehystävät kauniisti kasvot ja antavat kasvoille ilmettä ja ryhdikkyyttä. Dermosil Trio Kulmaväri sisältää kaksi ruskean eri mattasävyä. Toinen sävyistä on hieman vaaleampi ja toinen tummempi. Mikäli sävy ei sellaisenaan ole mieleisesi, voit helposti sävyjä sekoittamalla luoda juuri sinulle sopivan sävyn.

Triossa on mukana myös vaalea, helmiäistä sisältävä highlighter-sävy, jolla voit korostaa kulmakarvan alla olevaa aluetta. Voit korostaa sävyn avulla myös poskipäitä tai käyttää sävyä luomivärinä.

Pakkauksessa on mukana kätevä kaksipäinen sivellin, joka toisessa päässä on highlighter-sävyn levitykseen tarkoitettu aplikaattori ja toisessa päässä viistopäinen sivellin Kulmavärin levittämistä varten. 

Tuote on hajustamaton, ja se sopii myös herkkäihoisille, sillä Allergia- ja astmaliitto on myöntänyt tuotteelle Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

Tuote sisältää karmiini-väriainetta (CI 75470). Tuotteen koostumus uudistuu vuoden 2020 alkupuolella.

Trio Kulmaväri on valittu Bette Boxin (ent. LivBox) Top 10 -kosmetiikkatuotteiden joukkoon vuonna 2016.

Tarkoitus
Kulmavärin avulla saat viimeisteltyä kauniit ja huolitellut kulmat.
Käyttöohje
Tuote sisältää sisältää kaksi ruskean eri sävyä. Halutessaan sävyjä voi myös sekoittaa keskenään. Triossa on lisäksi mukana vaalea highlighter-sävy, jolla voit korostaa kulmakarvan alla olevaa aluetta ja poskipäitä tai käyttää sävyä luomivärinä. Pakkauksessa on mukana kätevä kaksipäinen sivellin, jonka toisessa päässä on highlighter-sävyn levitykseen tarkoitettu aplikaattori ja toisessa päässä viistopäinen sivellin Kulmavärin levittämistä varten.
Hajusteet
Hajustamaton

Talc, MICA, Ethylhexyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Magnesium Stearate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-1, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol, +/-:, CI 77499, CI 77891, Synthetic Fluorphlogopite, CI 77491, CI 77492, CI 75470, Maltodextrin, Tin Oxide

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Nuo ruskean sävyt tuossa pakkauksessa on ihan hyviä, mutta korostus ei kyllä näy mihinkään. Sivellin on kanssa ihan pohjanoteeraus, huonolaatuinen eikä tarkkaa tulosta saa mitenkään. Kannattaa jotain muuta sivellintä näiden levitykseen käyttää.

Onkohan tätä mahdollista käyttää myös luomivärinä? Sävyt ois just parhaat...

Loistava kulmaväri trio jolla saa helposti suttaamattomat huolitellut kulmat

Tosi kiva tuote! Kulmiin saa luonnollisella tavalla täyteläisyyttä ja sävyä.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvopesu

5,20 € / 250 ml

Keittiökäsisaippua täyttöpussi

4,30 € / 500 ml

Maximizing Moist Proof ripsiväri

9,80 € / 10 ml