Meikkisiveltimien puhdistaja
4,50 € / 7 x 5,5 cm

Sormenpäihin asetettava kätevä apuväline meikkisiveltimien perusteelliseen puhdistamiseen. Nystyrällinen alue sopii pienikokoisten siveltimien puhdistamiseen ja raidallinen alue suuremmille siveltimille.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Meikkisiveltimien puhdistaja tekee meikkausvälineiden puhdistuksesta vaivatonta. Sormenpäihin asetettavan puhdistajan avulla sivellinten puhdistaminen käy tehokkaasti ja nopeasti.

Meikkisivellinten puhdistajalla voi puhdistaa erikokoisia siveltimiä. Kärjessä oleva nystyrällinen alue sopii erityisesti pienikokoisille siveltimille, suurempi raidallinen alue sopii isompien siveltimien puhdistamiseen.

Aloita puhdistaminen huuhtelemalla sivellin vedellä. Lisää pieni määrä saippuaa Meikkisiveltimien puhdistajalle ja tee kostealla siveltimellä pientä, pyörivää liikettä puhdistajaa vasten. Hiero sivellintä puhdistajaa vasten niin kauan, kunnes siveltimestä ei enää irtoa likaa. Huuhtele sivellin ja aseta sivellin kuivumaan vaakatasoon.

Tee meikkisiveltimillesi perusteellinen puhdistus säännöllisesti. Likaisilla siveltimillä ei synny kaunista jälkeä ja ne voivat levittää epäpuhtauksia ihoon.

Meikkisiveltimien puhdistaja on valmistettu silikonista.

Tarkoitus
Meikkisiveltimien perusteelliseen puhdistukseen.
Käyttöohje
Lisää puhdistustuotetta puhdistajaan. Hiero kosteaa sivellintä puhdistajaa vasten niin kauan, kunnes siveltimestä ei enää irtoa likaa.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Loistava tuote, tämän avulla siveltimet lähtevät oikeasti puhtaiksi!

Näppärä sivellinten putsaamiseen. Esim kabuki puhdistuu helpommin ja pienemmällä "hankauksella" ja pesuainemäärällä, kuin ilman tätä.

Koko pesupinta voisi olla nystyräistä osaa, pesee siveltimet hyvin.

Hyvä perushoitoaine. Harmi jos poistuu valikoimasta.

On tämä vähän turhake. Ei hirveästi lisäarvoa käsin pesemiseen verrattuna.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Maximizing Moist Proof ripsiväri

9,80 € / 10 ml

Aurinkopuuteri

9,50 € / 42 g

All-in-one ripsiväri

9,80 € / 10 ml