Last Chance

Poskipunasivellin

7,90 €

Poskipunasiveltimen viistolla harjasosalla levität kasvoille kauniisti poskipunan sekä puuterimaiset korostus- ja varjostustuotteet.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Pitkävartisen Poskipunasiveltimen viisto, synteettisestä materiaalista valmistettu harjasosa levittää kasvoille kauniisti poskipunan sekä puuterimaiset korostus- ja varjostustuotteet. Poskipunasiveltimen viistolla harjasosalla levität kasvoille kauniisti poskipunan sekä puuterimaiset korostus- ja varjostustuotteet.  

Pitkävartisen siveltimen harjasosa on tehty synteettisestä materiaalista ja se tuntuu silkkisen pehmeältä ja ylelliseltä iholla. Harjasosan viisto muotoilu on optimaalinen puuterimaisen poskipunan sekä korostus- ja varjostuspuuteereiden levittämiseen ja häivyttämiseen kauniisti. Sivellin sopii käytettäväksi erinomaisesti esimerkiksi Korostuspuuterin levittämiseen.

Pyöräytä sivellintä puuteri- tai poskipunarasiassa ja puhalla ylimääräinen meikki siveltimen pinnalta pois ennen kuin levität sitä kasvoille. Levitä tuotetta kasvoille pyörivin liikkein tai pienin lyhyin vedoin.

Siveltimessä on kaunis, lempeän monivärinen design. 

Suosittelemme puhdistamaan meikkisiveltimet säännöllisesti, sillä meikkisiveltimiin kertyy käytössä jäämiä meikkituotteista. Puhdistus pitää siveltimet hygieenisinä ja meikkituote myös tarttuu puhtaaseen siveltimeen paremmin.

Tarkoitus
Sivellin puuterimaisen poskipunan sekä korostus- ja varjostuspuuteereiden levittämiseen.
Käyttöohje
Pyöräytä sivellintä puuteri- tai poskipunarasiassa ja puhalla ylimääräinen meikki siveltimen pinnalta pois. Levitä tuotetta kasvoille pyörivin liikkein tai pienin lyhyin vedoin.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Myönnetään, ulkonäkö ratkaisi ostopäätöstä tehdessä, mutta tämähän onkin oikein hyvä sivellin. Pehmeä ja sopivan "löysä", häivytys onnistuu hyvin tällä siveltimellä. Sivellinosa on kapeampi kuin oletin, mutta ehkäpä juuri se tekee tästä siveltimestä niin monikäyttöisen.

Hyvä tuote. Heti ekalla käytöllä vain osat irtosivat toisistaan ja piti itse liimata takaisin, on pysynyt sen jälkeen :D

Tämä on niin ihana. Ostin jo toisen. Ei ole liian tiheät karvat joten ei nappaa liikaa väriä. Tämä on täydellinen aurinkopuuterilla tehtyihin varjostuksiin.

Loistava! Ei tahraa ja kuivuu nopeasti. Pitäkää tämä ehdottomasti valikoimassa.

Hei! Tuote on nyt myynnissä.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Maximizing Moist Proof ripsiväri

9,80 € / 10 ml

Rock´n´roll Eyeliner

6,90 € / 1 ml

Uusi

Nora

9,90 € / 2,5 ml, 0,3 g