loader
series logo

Magnetic luomiväri shiny purple

3,70 € 2,50 € / 0,8 g

Shiny purple on säihkyvän metallinkiiltoinen, liila luomiväri, jonka sävy taittaa aavistuksen roosaan. Kokoa Magnetic luomiväreistä oma sävykokonaisuus Magnetic luomiväripalettiin.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Katso myös:

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Magnetic luomiväri shiny purple on säihkyvän liila luomiväri, jonka sävy taittaa aavistuksen roosaan. Luomivärin avulla loihdit tyylikkään metallinkiiltoisen silmämeikin.
  
Shiny purple -luomivärissä on uusi, entistä parempi koostumus, jonka ansiosta tuotetta on helppo levittää ja lopputulos on värikylläinen. Luomiväri levittyy parhaiten litteällä luomivärisiveltimellä tai sormenpäillä. 

Voit levittää luomiväriä koko silmäluomelle tai yhdistellä sitä muiden sävyjen kanssa. Shiny purple sopii erityisen hyvin yhteen cloudy pink -sävyn kanssa. 

Voit levittää luomiväriä koko silmäluomelle tai yhdistellä sitä muiden sävyjen kanssa. Esimerkiksi sävyt shiny peach ja cloudy pink ovat valloittava yhdistelmä raikkaaseen meikkiin.  

Magnetic luomivärien pohjassa on magneetti, jonka avulla ne kiinnittyvät Magnetic luomiväripalettiin.  Luomiväripalettiin mahtuu neljä sävyä, joten voit vapaasti yhdistellä valikoiman sävyistä haluamasi kokonaisuuden. Usein luomiväripaletista kuluu loppuun yksi sävy muita nopeammin. Kun olet käyttänyt yhden Magnetic luomivärisävyn loppuun, voit ostaa tilalle vain haluamasi sävyn, eikä sinun tarvitse ostaa aina koko palettia kerralla. Tyhjä luomiväripaletti ja värisävyt myydään erikseen.

Luomivärissä on läpinäkyvä suojakansi, joka irrotetaan, kun värinappi asetetaan paikoilleen Magnetic luomiväripalettiin.

Tarkoitus
Luomiväri Magnetic luomiväripalettiin. Yhdistele ja kokoa Magnetic luomiväreistä oma luomiväripalettisi.
Käyttöohje
Poista suojakansi ja aseta luomiväri Magnetic luomiväripalettiin. Levitä silmäluomelle litteällä luomivärisiveltimellä, sormenpäillä tai luomiväripaletin pakkauksessa olevalla applikaattorilla.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Herkkä; Normaali; Nuori; Ikääntyvä

MICA, CI 77891, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Copernicia Cerifera Cera, Diisostearyl Malate, Hydrogenated Polyisobutene, CI 77491, Phenoxyethanol, CI 77499, CI 77742, Caprylyl Glycol, Talc, Tin Oxide, Benzyl Alcohol, Hexylene Glycol, Dehydroacetic Acid, Aqua

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Ihana väri ja pohjustuksen kanssa hyvä pigmentti. Sain tehtyä todella kauniin silmämeikin kun käytin tätä vaalean punaruskean kera.

Todella huono pigmentti. Tuotetta saa olla aika runsaasti luomella, ennen kuin alkaa kunnolla näkymään. Sitten jos ottaa puhtaan sormen ja hellästi pyyhkäisee luomea, kaikki väri lähtee pois. Olen siis pettynyt tuotteeseen. En suosittelisi tuotetta muille, vaikkakin sävy on kiva.

Suosittelen! Oli ihan erilainen kuin kuvittelin.

Aivan ihana väri, juuri sen värinen kuin kuvassa näyttää. Nimi on tosiaan harhaanjohtava, tämä on ennemminkin marjapuuron värinen.

Tilasin, ja on pettymys. Väri on ruusukullalla taitettu tummalla beigellä sävytetty luumu. Täytyy käyttää midnight-sävyn kanssa kahdestaan, vaikken olekaan minkään monen sävyn luomimeikin fani. Edelleen toiveissa violetti, vähän hohtava luomiväri.

Lataa lisää