Last Chance
Last Chance

Silmänrajauskynä green

4,50 € / 0,3 g

Metsänvihreä Silmänrajauskynä green korostaa kauniisti silmiä ja tuo katseeseesi intensiivisyyttä. Sävy on helppo levittää ripsien tyveen ja kynän kiinteä koostumus takaa tasaisen lopputuloksen.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Katso myös:

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Metsänvihreä Dermosil Silmänrajauskynä green korostaa kauniisti silmiä ja tuo katseeseen intensiivisyyttä. Elegantti vihreä sävy antaa katseelle syvyyttä ja kiinnostavuutta.

Metsänvihreällä Silmänrajauskynällä teet helposti kiinnostavan silmämeikin, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Metsänvihreä rajaus sopii hyvin käytettäväksi muiden vihreän sävyjen kanssa, ja se on kaunis myös yhdessä ruskeansävyisten luomivärien kanssa. 

Piirrä rajauskynällä ohut rajaus yläripsien tyveen. Intensiivisemmän ja voimakkaamman rajauksen halutessasi, voit piirtää rajauksen myös alaripsien tyveen. 

Rajausten tekeminen Silmänrajauskynällä on helppoa kynän kapean kärjen ansiosta. Kynän toisessa päässä olevalla pienellä teroittimella pidät kärjen terävänä, jolloin rajauksestasi tulee aina siisti ja huoliteltu. Kynän alaosaa kiertämällä saat esille lisää kynän terää.

Kynän kiinteä koostumus takaa tasaisen lopputuloksen, ja rajaus pysyy kauniina paikoillaan koko päivän. 

Tarkoitus
Silmien korostamiseen ja rajauksen tekemiseen silmille.
Käyttöohje
Piirrä kynällä rajaus silmän ylä- ja/tai alaluomelle ripsien tyveen. Aloita rajauksen tekeminen silmän sisänurkasta ja jatka kohti ulkonurkkaa.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Herkkä; Normaali; Nuori; Ikääntyvä

Ricinus Communis Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Copernicia Cerifera Cera, Candelilla Cera, Caprylic/Capric Triglyceride, Cera Alba, C10-18 Triglycerides, Isopropyl Myristate, MICA, Talc, Tocopheryl Acetate, BHT, +/-:, CI 77499, CI 77492, CI 77491, CI 77007, CI 77288, CI 77891

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Ei tartu luomivärin päälle. Käytän alaluomella, en tilaa toiste. Onneksi ostin alennusmyynnistä. Ja Virve S on harvinaisen oikeassa opetusvideosta, kulkeeko kukaan tosiaan sen näköisenä :D

Hei Tarja! Kiitos viestistäsi. Silmänrajauskynän toisessa päässä oleva pieni "Hylsy" on teroitin jolla pidät kärjen terävänä. Mikäli tämä ei ollut vastaus kysymykseesi niin pyytäisin sinua ottamaan yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen info@dermosil.fi tai puhelimitse 020 7466 400.

Toivoisin vastausta aiempaan viestiini miksi luomiväri hylsy tulee ulos, sitä ei voi käyttää vai onko joku juttu?

Tämä vihreä on hyvä sävy ja pysyy koko päivän. Ongelmaksi on muodostunut se että ”luomiväri” tulee ulos hylsystä kun laitan sitä, tätä ei tapahtunut aluksi. Jäljellä sitä on reilusti yli puolet. Onkohan tämän käytössä joku juttu jota en ole tajunnut.....

Tykkään kovasti! Kerrankin ihana metsänvihreä sävy, joka pysyy siistinä koko päivän ja ainakin itselläni puhdistuu vedenkestävälle silmämeikille tarkoitetulla puhdistusaineella ongelmitta. Terotin tuotteessa aivan huippu :D.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Maximizing Moist Proof ripsiväri

9,80 € / 10 ml

Rock´n´roll Eyeliner

6,90 € / 1 ml

Uusi

Nora

9,90 € / 2,5 ml, 0,3 g