Sport & Sauna After shave balsami

7,50 € / 75 ml

Kevyt kasvoemulsio, jota käytetään sekä parranajon jälkeen että kasvovoiteena. Sisältää aloe veraa, glyseriiniä ja E-vitamiinia, jotka kostetuttavat ja ravitsevat kasvojen ihoa. Imeytyy nopeasti.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Man
Tuotteesta

Kevyt kasvoemulsio, joka sopii käytettäväksi parranajon jälkeen tai kasvovoiteena tarpeen mukaan.
Päivittäinen parranajo ja kasvojen peseminen kuivattavat ihoa. Lisäksi erilaiset ympäristötekijät vaikuttavat ihon kosteustasapainoon. Kuiva iho altistuu helpommin ärsytykselle, tulehduksille sekä vanhenemiselle. Myös elintapoihin liittyvät tekijät, kuten stressi, unenpuute ja tupakointi näkyvät iholla.
Parranajon jälkeen iho on vastaanottavainen sille levitettävälle tuotteelle. Ihohuokoset ovat auki ja ajaminen on kuorinut kuolleen ihosolukon pois.  Parranajo voi kuitenkin ärsyttää ihoa, jolloin iho nauttii Sport & Sauna After shave balsamin hellästä ja rauhoittavasta koostumuksesta. Sitä voi levittää kasvojen iholle aina parranajon jälkeen tai kasvovoiteena tarpeen mukaan.

Pieni määrä voidetta levitetään kasvoille ja kaulalle kevyin liikkein. Voide imeytyy nopeasti. Sport & Sauna After shave balsami sulkee ihohuokoset ja antaa iholle raikkaan ja miellyttävän tuoksun. Pehmeä ja rentoutunut tunne säilyy iholla pitkään.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Parranajon jälkeen tai kasvovoiteena tarpeen mukaan.
Käyttöohje
Levitä pieni määrä tuotetta kasvoille, kaulalle ja niskaan.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali; Sekaiho
Sopii myös
Miehet

Aqua, C15-19 Alkane, Propanediol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Phenoxyethanol, Polysorbate 80, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Parfum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Allantoin, Bisabolol, Carbomer, Sodium Hydroxide, Sodium PCA, Xanthan Gum, CI 77891, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Ethylhexylglycerin

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Tämä tuote on mun miehen suosikki. Kuulemma ainoa tuote joka ei kirvele ja auttaa iho-ongelmiin parranajon jälkeen

Hei Jaana! Tuotteen saumasta löydät sen parasta ennen -päivämäärän. Tällä hetkellä pakkaamossamme on saatavilla erä, joka säilyy 10/2019 asti.

Hei! Kuinka kauan tämä tuote säilyy avattuna ?