Sensitive Huulibalsami

2,90 € / 4,5 g

Hajustamaton Huulibalsami suojaa kylmältä ja viimalta sekä kosteuttaa ja pehmentää rohtuneita ja kuivia huulia. Luonnollisista öljyistä valmistettu Huulibalsami sopii sekä lapsille että aikuisille.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Sensitive
Tuotteesta

Dermosil Sensitive Huulibalsami suojaa rohtuneita ja kuivia huulia kylmältä ja viimalta, sekä kosteuttaa ja pehmentää huulia.

Dermosil Sensitive Huulibalsami on kätevä stick-muotoinen huulivoide, joka sopii koko perheelle: aikuisille, nuorille ja pienille lapsille. Hajustamaton ja ulkonäöltään neutraali huulivoide sopii myös sekä naisille että miehille, eikä aiheuta huulirasvariippuvuutta. Pieni huulivoidepuikko kulkee helposti mukana vaikka housun tai takin taskussa.

Sensitive Huulibalsamin sisältämät luonnolliset öljyt pehmentävät rohtuneita huulia ja mehiläisvaha suojaa kosteuden haihtumista iholta sekä antaa suojaa kylmää ilmaa ja viimaa vastaan.

Sensitive Huulibalsamille on Allergia-, Iho- ja Astmaliitto myöntänyt Allergiatunnuksen käyttöoikeuden, mikä tarkoittaa, että tuote ei sisällä mitään yleisesti ärsyttäviä aineita eikä hajusteita.

Huulibalsamin rasvapitoisuus on 100 prosenttia.
 

Tarkoitus
Huulten hoitoon ja kosteutukseen, suojaa rohtuneita ja kuivia huulia kylmältä ja viimalta.
Käyttöohje
Levitä huulille tarpeen mukaan.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Herkkä; Kuiva; Normaali
Sopii myös
Yli 3 -vuotiaat lapset; Miehet

Olus Oil, Cera Alba, Hydrogenated Vegetable Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glyceryl Stearate, Citric Acid

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Maailman paras huulirasva.

Tosi hyvä hajustamaton kosteuttava huulivoide. Riittoisa, mutta ei liian rasvainen. Suosittelen kaikille!

Ihana edullinen voide. Tuoksu mieto, hieman mehiläisvahamainen. Suosikkini, voiteita löytyy kaikista käsilaukuista ja kotoa sekä työpaikalta.

Perushyvä huulirasva, halpa ja toimiva. Sopii mielestäni hyvin huulipunan alle, sopivan "ohut" koostumus, ei liian rasvainen tai paksu. PS. Ostin kerran apteekista huulirasvan, ja ihmettelin miksi se tuntuu niin tutulta. Noh, kolme ensimmäisetä ainesosaa olivat täysin samat, apteekkituotteella vain hintaa puolet enemmän!

Suosikkituotteeni. Paras huulivoide!

Lataa lisää