loader

Inspiraatiota

Uutuudet

Alkusyksyn raikas ilma kutsuu nauttimaan puhtaasta luonnosta. Luonto tarjoaa tehokkaita raaka-aineita, joista parhaimmat, vitamiinipitoiset superfoodit, on rakkaudella valikoitu tuotteisiimme. Tutustu kauden raikkaisiin uutuuksiin ja antaudu syksyn ihanaan syleilyyn.

Asiakaslehti

Hehkuvan hyvää oloa

bertil's

Artikkelit

Foorumi

DermoLABS

Suosituimmat TOP 10

Tässä ovat kymmenen Dermosilin kaikkien aikojen suosituinta tuotetta. Nämä ihonhoidon ja kauneuden timanttituotteet ovat löytäneet tiensä asiakkaidemme koteihin vuodesta toiseen. Löytyykö joukosta sinun luottotuotteesi?

Pyyhe & saippua

Sisusta syksy kylpyhuoneeseen! Arki ja lähestyvä syksy inspiroi päivittämään myös pesutilojen sisustusta. Kauniit ajattoman sävyiset Luhta Home Aalto -pyyhkeet tuovat kylpyhuoneeseen tunnelmaa ja kodikkuutta. Yhdistele pyyhkeitä upeiden suihkugeelien ja käsisaippuoiden kanssa ja loihdi pesutiloihin viimeistelty ja upea ilme.

Mix & match

Mix & match – yhdistele mieleisesi lahjakokonaisuus! Valitse tyhjä lahjapakkaus sopivalla tekstillä, valitse sisällöksi kategoriasta 1–2 tuotetta ja TADAA – ihania ajatuksia täynnä oleva yksilöllinen lahjasetti on valmis. Ketä sinä ilahduttaisit kesän kynnyksellä ihoa hellivällä lahjalla?

Jalat kesäkuntoon

Hoida jalat kesäkuntoon! Jalkahoito on helppo tehdä kotona tai kesämökillä, sillä hemmottelevaan spa-hetkeen ei paljon vaadita: oikeat tuotteet ja tovi omaa aikaa. Kokosimme yhteen kaiken tarpeellisen jalkojen ihonhoitoon. Näillä ihanilla tuotteilla hoidat jalkasi kauniiksi ja voit päästää ylpeänä varpaat valloilleen!

Lahjavinkit

Kevään ja kesän ihanimmat ihoa hellivät lahjat ystävälle, opettajalle, päiväkodin henkilökunnalle, yhteistyökumppanille, koulunsa päättävälle tai vaikkapa itselle ilahduttamaan kesäpäiviä. Valikoimasta löytyy hurmaavat lahjapakkaukset arkiseen ihonhoitoon tai hemmotteluhetkiin – toivottu ja käytännöllinen lahja, joka ilahduttaa takuuvarmasti!

Ihoapteekki

Rakasta ihoasi

Hygienia haltuun

Pienillä teoilla, voimme pitää huolta toisistamme, läheisistämme ja rakkaistamme. Ota hygienia haltuun näillä tuotteilla!