loader

Inspiraatiota

Uutuudet

Kesällä ihonhoito on mutkatonta ja käytännönläheistä. Keskikesän rennon raukea tunnelma heijastuu kauden uutuksista – nyt on hetki kaikkein tärkeimmille. Tutustu uutuuksiin ja rakastu rentoon kesään!

Asiakaslehti

Artikkelit

Foorumi

DermoLABS

Aurinko iholla

Joku tykkää nautiskella olostaan auringossa, toinen loikoilee mielellään varjossa. Auringosta voi nauttia turvallisesti, kunhan muistaa sipaista riittävät suojakertoimet iholle. Varjoissa viihtyvänkään ei tarvitse kulkea koko kesää kalpeana – itseruskettavien tuotteiden avulla iholle saa luonnollisen näköisen rusketuksen. Löydä parhaat tuotteet aurinkokauteen ja inspiroidu kesäisestä ihonhoidosta!

Jalat kesäkuntoon

Jalkahoito on helppo tehdä kotona tai kesämökillä, sillä hemmottelevaan spa-hetkeen ei paljon vaadita: oikeat tuotteet ja tovi omaa aikaa. Kokosimme yhteen kaiken tarpeellisen jalkojen ihonhoitoon. Näillä ihanilla tuotteilla hoidat jalkasi kesäkuntoon!

Rakastetuimmat Dermosil-tuotteet

Kokosimme saman sivun alle valikoiman Dermosil-tuotteita, joiden puoleen moni kääntyy aina uudelleen. Tutustu valikoimamme rakastetuimpiin tuotteisiin – ja rakastu itsekin!

Kesän lahjavinkit

Muista ihoystävällisellä lahjalla! Ihoa hellivä lahja on ihana kesän juhliin tai tuliaiseksi mökkivierailulle. Valikoimasta löytyy hurmaavat lahjapakkaukset arkiseen ihonhoitoon tai hemmotteluhetkiin – toivottu ja käytännöllinen lahja, joka ilahduttaa takuuvarmasti!

Sairaanhoitajien suosikit

Hurraahuuto kaikille sairaanhoitajille! Tässä suosituimmat Dermosil-tuotteet hoitohenkilökunnan keskuudessa juuri nyt. Tutustu ja ihastu rakastettuihin tuotteisiin.