loader

Kollageeni pitää ihon joustavana

Dermosil_After_sun-1.jpg

Joko olet tietoinen tästä ihon tukipilarista vai vieläkö mietit mitä on kollageeni ja mitä kollageeni tekee? Kollageeni on elimistön luontainen proteiini, joka pitää ihon kimmoisana, joustavana ja täyteläisenä. Kollageeni pitää huolta siitä, että iho uusiutuu ja pysyy toimintakunnossa.

Kollageeni onkin ihmiskehon tukikudosten yleisin lujuutta ja tukea antava proteiini, jota esiintyy ihon lisäksi esimerkiksi luissa, jänteissä sekä sisäelinten ympärillä.Tutkijat ovat löytäneet ihmisestä 28 eri kollageenityyppiä, joista tyypin I kollageenia esiintyy elimistössä ja erityisesti ihossa eniten. Toinen tärkeä kollageeni iholle on tyypin IV kollageeni, joka toimii puolestaan ihon suojakerroksena ihokerroksen rakennetta vahvistaen.

Elimistön kollageenien rakenne heikkenee iän myötä, ja jo niinkin varhain kuin 25 vuoden iässä kollageenin tuotanto alkaa nykyisten tietojen valossa hidastua. Kun luonnollinen kollageenin tuotanto hidastuu, ihon rakenne menettää vähitellen kimmoisuuttaan ja joustavuuttaan. Tällöin ihoon syntyy pieniä juonteita ja ryppyjä, ja iho veltostuu.

Ikääntymisen lisäksi moni ulkoinen asia voi vaurioittaa ja haitata elimistön kollageenin tuotantoa. Näitä ovat tupakointi, liiallinen auringonotto eli UV-säteille altistuminen ja liiallinen alkoholin juominen tai sokerin syöminen. Myös C-vitamiinin puute haittaa kehon kollageenin tuotantoa, sillä C-vitamiini auttaa ylläpitämään ihon normaalia kuntoa ja edistää elimistön omaa kollageenin muodostumista, jota kutsutaan myös kollageenisynteesiksi. Siksi on hyvä varmistaa myös riittävä C-vitamiinin saanti.

Mistä kollageenia saa ja mistä kollageeni valmistetaan?

Kollageeni ravinnosta? Kyllä, keho saa kollageenia monipuolisen ruokavalion proteiinista, erityisesti lihasta, kalasta, kanasta ja esimerkiksi luuliemestä ja liivatteesta. Ravintolisät, kuten kollageenijauhe tai kollageeni proteiinipatukat, ovat myös lisääntyneet markkinoilla.

Dermosilin tuotteissaan käyttämä kollageeni on peräisin naudasta. Dermosilin kollageeni lisäravinne eli kollageeni ravintolisä Skin Beauty Kollageeni sisältää Verisol®-kollageenia, joka on tyypin I hydrolysoitu kollageenidipeptidi. Tanskassa valmistettu ravintolisä on gluteeniton ja laktoositon eikä sisällä makeutusaineita. Skin Beauty Kollageeni sisältää monipuolisen kokoelman vitamiineja, jotka tukevat ihon normaalia hyvinvointia.

Ihoa voi auttaa pysymään nuorekkaana tukemalla kollageenin tuotantoa. Skin Beauty Kollageeni C-vitamiini auttaa ylläpitämään ihon normaalia kuntoa. C-vitamiinin lisäksi ravintolisä sisältää B2-vitamiinia, niasiinia ja myös runsaasti niin sanottua kauneusvitamiinia eli biotiinia, joka auttaa ylläpitämään ihon ja hiusten normaalia kuntoa. C- ja B2-vitamiini auttavat suojaamaan soluja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Skin Beauty Kollageeni, jossa kollageeni ja biotiini ovat yhdessä C- ja B2-vitamiinin sekä niasiinin kanssa, on yksi asiakkaidemme suosikkituotteista. Tablettien purkkiosa on valmistettu 100-prosenttisesta kierrätysmuovista.

Kollageeni iholle

Et voi pysäyttää ikääntymistä, mutta voit ehkäistä ihon ennenaikaista vanhenemista. Kokeile Dermosilin ylellisen Skin Comfort -sarjan tuotteita. Ne elvyttävät ja kosteuttavat kuivaa sekä ikääntyvää ihoa ja auttavat sitä pysymään kimmoisana.

Kollageenipuhdistusmaito on ylellinen kollageenia, ruusuvettä ja allantoiinia sisältävä puhdistustuote, joka poistaa iholta hellävaraisesti epäpuhtaudet ja kevyen vesiliukoisen meikin. Samalla se ylläpitää ihon ihanteellista kosteustasapainoa.

Kollageenipuhdistusmaito iholle

Osta Kollageenipuhdistusmaito

Puhdistusmaidon sisältämä ruusuvesi rauhoittaa sekä kosteuttaa ihoa. Ruusuvesi sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa oksidatiiviselta stressiltä. Tuotteen rypsiöljy ja glyseriini huolehtivat ihon runsaasta kosteutuksesta.

Dermosililla on valikoimassaan myös ylellinen Kollageenikasvovesi, joka hoitaa ja hellii kuivaa ihoa puhdistuksen jälkeen. Kasvovesi on ihanteellinen ikääntyvälle iholle, sillä myös se sisältää ihoa tasapainottavaa ja kosteuttavaa ruusuvettä. Lisäksi se sisältää allantoiinia ja glyseriiniä sekä valkohurtanminttua eli hurtanminttua, joka auttaa vahvistamaan ihon suojakerrosta.

Kollageenikasvovesi iholle

Osta Kollageenikasvovesi

Sekä Kollageenipuhdistusmaidon että Kollageenikasvoveden kollageeni on peräisin naudasta.

Onko etsinnässä kollageeni seerumi?

Haluatko kimmoisan ja hyvinvoivan ihon? Kokeile Dermosilin Kollageeniseerumia. Se on täydellinen valinta saman sarjan puhdistusmaidon ja kasvoveden jälkeen. Kollageeniseerumi vahvistaa ihoa, ja tukee sen kykyä sitoa kosteutta.

Kollageeniseerumi iholle

Osta Kollageeniseerumi

Seerumi on suunniteltu niin, että kaikki sen ainesosat auttavat ihoa säilyttämään täyteläisyytensä. Kollageeniseerumin sisältämä leväuute on hyvin ravinteikas ainesosa, joka sisältää muun muassa runsaasti Omega-rasvahappoja. Tukemalla hyaluronihapon muodostumista, leväuute kosteuttaa ja antaa iholle elinvoimaa.

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista