loader
Joulu

Joulutunnelma

20,00 € / 50 ml

Yksilöllinen joululahja hyvien tuoksujen ystävälle! Ihastuttava tuoksukoru on hauska tapa kantaa suosikkituoksua mukana. Classic Edt on entuudestaan tuttu Classic-sarjamme tuotteista. Suosittu raikas tuoksu on sekoitus vihreiden kukkien sekä hedelmien raikkautta ja siinä on ripaus kurkkua.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Limited Collection
Tuotteesta

Joulutunnelma-lahjapakkaus sisältää Classic EdT -tuoksun ja kauniin keraamisen Tuoksukorun, jossa tuoksu kulkee mukana. Ihana lahja esimerkiksi äidille, ystävälle, anopille, tyttärelle tai ehkäpä haluat pitää sen itse!

Tuoksukorussa yhdistyy trendikkyys, kauneus ja käytännöllisyys. Suosikkihajuvetesi kulkee kätevästi mukana ja voit nauttia sen tuoksusta tavallista pidempään.

Suihkauta tai lisää muutama tippa lempihajuvettäsi tuoksukorun keraamisen laatan molemmille puolille. Lisää tuoksua tarvittaessa tai, kun haluat pidentää tuoksun kestoa.

Classic EdT:n tuoksu on entuudestaan tuttu Classic-sarjamme tuotteista. Suosittu raikas tuoksu on sekoitus vihreiden kukkien sekä hedelmien raikkautta ja siinä on ripaus kurkkua. Ylellinen, kepeän raikas tuoksu, joka sopii aikuiselle naiselle niin päivä- kuin iltakäyttöön.

Kauniin vaalea, ylellinen pullo tuo mieleen kauniin talvimaiseman ja pakkasessa huurtuneen jään. Classic EdT on yhtä raikas kuin kauneimman talvipäivän auringossa kimmeltävä lumihiutale.

Tarkoitus
Tuoksukorussa yhdistyy kauneus ja käytännöllisyys. Ihastuttava tapa kantaa lempituoksua mukana. paketissa Eau de Toilette, tuoksutuote naisille.
Käyttöohje
Suihkauta tai lisää muutama tippa Classic Edt -tuoksua tuoksukorun keraamisen laatan molemmille puolille. Lisää tuoksua tarvittaessa tai, kun haluat pidentää tuoksun kestoa.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Arvioi tuote ensimmäisenä!