loader

Säihkyvä lumi

2256

Suosittu Sparkling-tuoksu!

Ympäristöystävällinen täyttöpussi

Pirskahtelevan helmeilevää puhtautta! Paljon toivottu Sparkling-tuoksu ilahduttaa nyt joulupakkauksessa kuplivan aistikkana suihkugeelinä. Mukana ympäristöystävällinen täyttöpussi!

12,50 € / 2 x 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 3 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Mukavaa, että tämä ihana Sparkling-tuoksuinen paketti on myynnissä jälleen, sillä olen sitä niin kaivannut. Tilasin setin itselleni joululahjaksi, lisäksi vielä voideparfyyminkin.

Helena S.

Poreilevan raikas suihkugeeli on hellävarainen iholle

Joulupakkaus Säihkyvä lumi sisältää helmeilevän Sparkling Suihkugeelin ja täyttöpussin asiakkaiden toivomalla pirskahtelevalla Sparkling-tuoksulla. Ihanasti kupliva Sparkling Suihkugeeli puhdistaa ihon naisellisen pehmeäksi, ihoa kuivattamatta ja herättelee aistit juhlatunnelmaan. Mukana tulevan ympäristöystävällisen täyttöpussin ansiosta pirskahtelevasta suihkugeelistä saa nauttia pitkään!

Päivittäiseen käyttöön sopiva kosteuttava suihkusaippua sisältää mietoja, ihoa puhdistavia tensidejä sekä runsaasti ihoa kosteuttavaa glyseriiniä. Suihkugeelin raikkaan pirskahtelevassa tuoksussa on aistittavissa herukoiden hapokkuutta, kukkien sävyjä ja pehmeää hedelmäistä lämpöä.

Suihkugeeli on riittoisassa 500 ml pumppupullossa ja ympäristöystävällisen 500 ml:n täyttöpussin ansiosta pullon voi täyttää uudelleen.

Tuote on vegaaninen.

Joulupakkaus Säihkyvä lumi sisältää:

Sparkling Suihkugeeli, 500 ml, miedosti hajustettu

Sparkling Suihkugeeli täyttöpussi, 500 ml, miedosti hajustettu

 

Täyttöpakkauksen käyttöohje:

Tyhjennä täyttöpakkauksen sisältö aina tyhjään, puhtaaseen ja kuivaan pulloon. Puhdista myös pumppu ennen sen asentamista paikalleen. Älä täytä puolillaan olevaa pulloa! Näin säilytät pullon hygieenisyyden eikä uusi sisältö pääse pilaantumaan vanhojen tuotekerrostumien vuoksi. Dermosil-pullot ja pumput kestävät ainakin 3-4 täyttökertaa, kun huolehdit puhdistuksesta vaihtokertojen yhteydessä.

Täyttöpakkausten parasta ennen -päivämäärä on painettu pakkauksen saumaan. Päivämäärä koskee avaamattoman tuotteen säilyvyyttä. Avattuna tuote säilyy käyttökelpoisena kuusi kuukautta. Huomaa uusi päivämäärä kun kaadat pulloon uuden sisällön. Pulloon painettu päivämäärä koskee pullon alkuperäistä sisältöä.

Dermosil täyttöpakkaukset ovat tilavuudeltaan 500 ml, niissä on aukikierrettävä korkki ja pullomainen suu, jonka kautta sisältö on helppo kaataa tyhjään pulloon.

Täyttöpussien materiaali on muoviseosta, minkä vuoksi tyhjät pussit lajitellaan palavaan jätteeseen tai sekajätteeseen. Valitsemalla täyttöpussin pullon sijaan, säästyy huomattava määrä muovia. Täyttöpussi on ympäristöystävällinen valinta!

Kategoria: Vartalon puhdistus

Tarkoitus: Vartalon puhdistukseen.

Käyttöohje: Kostuta iho, hiero suihkugeelillä ja huuhtele vedellä.

Ihotyyppi: Normaali

Hajusteet: Miedosti hajustettu

Vegaaninen

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-4 Rapeseedamide, Glycerin, Parfum, Sodium Benzoate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Citric Acid, Disodium EDTA, Polyquaternium-10, Benzyl Alcohol, Linalool, Sodium Acetate, Isopropyl Alcohol

Suosittelemme sinulle

Joulu
(2)
2255

Joulun tuoksuja

9,90 € / 2 x 250 ml

Osta
Joulu
(1)
22761

Mauri Kunnas Living Käsisaippua

7,50 € / 500 ml

Osta
Joulu
(0)
22552

Cardamom Käsisaippua

4,90 € / 250 ml

Osta
Joulu
(3)
2263

Viileä lumiukko

9,90 € / 500 ml, 75 ml

Osta

Arvosana ja kommentit

5,0/5

reviewer avatar
Heidi S. 24.11.2021

Aivan ihanan tuoksuinen Sparkling suihkugeeli, vielä kun saisi samaan sarjaan vartalovoiteen

reviewer avatar
Krista N. 14.11.2021

Suihkugeelin tuoksu on testerin perusteella aivan ihanan makea ja raikas samaan aikaan!

reviewer avatar
Helena S. 05.11.2021

Mukavaa, että tämä ihana Sparkling-tuoksuinen paketti on myynnissä jälleen, sillä olen sitä niin kaivannut. Tilasin setin itselleni joululahjaksi, lisäksi vielä voideparfyyminkin.