loader
Joulu
series logo

Sensitive Sheavoi

6,90 € 5,52 € / 50 ml

100% Sheavoi on uskomattoman tehokas ja monipuolinen täsmätuote kuivien ihoalueiden hoitoon. Ravitseva voide auttaa välittömästi ja sopii myös herkälle sekä atooppiselle iholle.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Sensitive
Tuotteesta

Sheavoi – talvi-ihon pelastus

Sensitive Sheavoi on uskomattoman tehokas ja monipuolinen täsmätuote ihonhoitoon. Se tuo hetkessä helpotusta kuiville ihoalueille, rohtuneille huulille, kynsinauhoille ja jopa päänahalle sekä hiuksille. Tuote sisältää luomulaatuista 100 % sheavoita ja se sopii hoitotuotteeksi kaikkein herkimmällekin iholle, myös atooppiselle iholle. Allergia-, Iho- ja Astmaliitto on myöntänyt voiteelle Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

Runsaasti rasvahappoja, vitamiineja ja antioksidantteja sisältävä sheavoi ravitsee, hoitaa ja kosteuttaa tehokkaasti karheat kantapäät, kuivat kyynärpäät, rohtuneet huulet ja erittäin kuivat ihoalueet tehden niistä välittömästi pehmeät ja miellyttävän tuntuiset. Myös hiukset ja hiuspohja saattavat kaivata tehokosteutusta erityisesti talvella. Sheavoi tuo hiuksille toivottua elinvoimaa vahvistaen ja kosteuttaen kuivia latvoja ja hiuspohjaan hierottuna se kosteuttaa ja hoitaa tehokkaasti myös kuivaa hiuspohjaa.

100% sheavoi on uutettu voipuun siemenistä. Sen sisältämät E- ja F-vitamiinit ovat tehokkaita antioksidantteja, jotka uudistavat, kiinteyttävät ja suojaavat ihoa. Oleiinihappo puolestaan pehmentää ja  auttaa ihoa vahvistamaan omaa luonnollista suojakerrosta.

Korkealaatuinen Sheavoi on ehdoton tuote jokaiselle erityisesti talviaikaan, kun pakkanen ja kuiva sisäilma kuivattavat ihoa. Kätevän kokoinen purkki kulkee näppärästi mukana ja voit sipaista voidetta päivän mittaan aina tarpeen mukaan.

Tuote on hajustamaton ja vegaaninen.

100 % sheavoita

Tarkoitus
Kuivien ihoalueiden hoitoon. Kosteuttaa ja ravitsee tehokkaasti erittäin kuivat ihoalueet, rohtuneet huulet, kynsinauhat, karheat kyynärpäät ja kantapäät, kuivan hiuspohjan ja hiukset, tehden niistä pehmeät ja hyvinhoidetut.
Käyttöohje
Levitä tarpeen mukaan haluamallesi ihoalueelle tai hiusten latvoihin ja anna imeytyä.
Ihotyyppi
Kuiva; Herkkä; Normaali
Sertifikaatti

Butyrospermum Parkii Butter

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Arvioi tuote ensimmäisenä!