loader


Tule mukaan!

Sinäkin kuulut iloiseen Dermosil-tiimiin! Haluamme tarjota kanavia osallistumiselle ja kohtaamiselle, sillä parhaat ideat syntyvät yhdessä. Siten voimme varmistaa, että valmistamme tuotteita oikeaan tarpeeseen, lahjaksi juuri sinun ihollesi.

Dermosil_AIA-liitto_1033.jpg

 

Seuraa meitä

Lue kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä asiakaslehtemme, tilaa sähköinen uutiskirjeemme ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, niin saat aina tuoreinta tietoa ihon- ja kauneudenhoidosta sekä ajankohtaisista kampanjoista. Inspiraatiota, ideoita ja ajankohtaisia kuulumisia löydät myös verkkokaupan artikkeleista. 

 

Tule keskustelemaan

Jaettu ilo on paras ilo! Tavoitat meidät ja voit keskustella muiden asiakkaidemme kanssa verkkokauppamme Foorumissa sekä sosiaalisessa mediassa. Verkkokaupan tuotekommenttien avulla saat tietää mitä mieltä muut ovat olleet tuotteistamme ja voit kertoa samalla myös oman mielipiteesi. Kommenttien ja keskustelujen kautta on helppo löytää uusia suosikkituotteita!

 

Osallistu tuotekehitykseen

Voit jakaa ideoitasi ja toiveitasi uusista tuotteista tai antaa kehitysehdotuksia Dermosil-valikoimassa jo oleviin tuotteisiin DermoLABS-tuotekehitysfoorumilla. Siellä myös tuotepäällikkömme pääsevät kysymään asiakkaidemme mielipidettä tuotekehitykseen liittyvissä kysymyksissä. Myös asiakaspalvelumme ottaa mielellään vastaan vihjeitä, ideoita ja kommentteja Dermosil-tuotteisiin liittyen.