loader


Toimitustavat ja -maksut

Verkkokaupan kautta tehtäville tilauksille ei ole minimirajaa. Toimitustavasta ja tilauksesi loppusummasta riippuen lisäämme tilaukseen toimituskulut seuraavasti:

Toimituskulut perusasiakkaille

Kaikki yli 50 euron tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja. Alle 50 euron tilauksille toimituskulut ovat:

  • Toimitus Postin tai Matkahuollon pakettiautomaattiin tai jakelupisteeseen 3,90 euroa
  • Postin tai Matkahuollon kotiinkuljetus 5,90 euroa

Toimituskulut Gold-asiakkaille

Kaikki yli 25 euron tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja. Alle 25 euron tilauksille toimituskulut ovat:

  • Toimitus Postin tai Matkahuollon pakettiautomaattiin tai jakelupisteeseen 3,90 euroa
  • Postin tai Matkahuollon kotiinkuljetus 5,90 euroa

Jos teet monta tilausta samaan osoitteeseen muutaman päivän sisällä, pidätämme oikeuden yhdistää tilaamasi tuotteet samaan pakettiin.

Toimitus annettuun osoitteeseen (Express-paketti)
Express-paketti on nopein toimitustapa. Posti toimittaa paketin annettuun osoitteeseen ilman ennakkoilmoitusta. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, jättää posti saapumisilmoituksen ja paketin voi noutaa lähipostistasi.

Kotiinkuljetus (Kotipaketti)
Posti yrittää soittaa tai lähettää linkin sähköpostilla, tekstiviestillä tai Oma Posti -sovelluksessa paketin toimitusajankohdasta. Linkki vie Postin verkkosivuille, jossa vastaanottaja voi valita itselleen sopivimman toimitusajankohdan.

Nouto omasta Postista (Postipaketti)
Posti lähettää saapumisilmoituksen tekstiviestinä, kun paketti on noudettavissa Postista.  Jos valitset tämän toimitustavan, on erittäin tärkeää, että ilmoitat puhelinnumerosi. Jos muuta tapaa ei valita, tilaus toimitetaan Postipakettina.

Nouto valitsemastasi Postista (Postipaketti)
Voit itse valita, mistä Postin toimipisteestä noudat paketin. Posti lähettää saapumisilmoituksen, kun paketti on noudettavissa valitsemastasi Postista. Saapumisilmoitus lähetetään tekstiviestillä, joten on tärkeää, että ilmoitat puhelinnumerosi, jos valitset tämän toimitustavan.

Matkahuollon Lähellä-paketti
Kun pakettisi on lähtenyt Dermoshopin varastolta, se toimitetaan sinua lähimpään noutopisteeseen 3-5 arkipäivän kuluessa. Lähellä-paketin noutopisteitä ovat Matkahuollot, Matkahuollon asiamiespisteet, K-marketit, R-kioskit ja muut Matkahuollon pakettipisteet.

Matkahuollon Kotiinkuljetus
Toimitus ovellesi sovittuna ajankohtana, myös iltaisin ja lauantaisin. Saat ilmoituksen saapuvasta paketista tekstiviestillä toimitusajan sopimiseksi. Vastaanottajan luvalla toimitus voidaan jättää myös ilman vastaanottajan kuittausta kotiovelle. 

Pakettiautomaatti (Postipaketti)
Posti lähettää matkapuhelimeesi saapumisilmoituksen ja lokerokoodin tekstiviestillä. Paketti on noudettavissa valitusta pakettiautomaatista. Mikäli paketti on liian suuri toimitettavaksi automaattiin tai pakettiautomaatti on täynnä, pakettisi voidaan ohjata automaattia lähinnä olevaan Postiin. Posti ilmoittaa tällaisessa tapauksessa uudesta noutopaikasta tekstiviestillä. Tämä toimitustapa on käytettävissä ainoastaan verkkokaupan kautta tehdyissä tilauksissa. Huomaathan, että sinun on ilmoitettava matkapuhelinnumero, jotta pakettisi voidaan toimittaa automaattiin.

Mikäli tilauksesi sisältää vaaralliseksi luokiteltavia aineita, kuten ponnekaasutuotteita, paketin toimituksessa pakettiautomaattiin voi olla ongelmia. Tämä johtuu valitun automaatin ominaisuuksista ja koskee seuraavia Postin pakettiautomaatteja:

PRISMA ITÄKESKUS
PRISMA VIIKKI
K-CITYMARKET KOIVUKYLÄ
KAUPPAKESKUS ISO OMENA
KAUPPAKESKUS JUMBO
KAUPPAKESKUS MYYRMANNI
KAUPPAKESKUS COLUMBUS
SOKOS WIKLUND
KAUPPAKESKUS RAJALLA
KAUPPAKESKUS SELLO
K-CITYMARKET KERAVA
KOSKIKESKUS TAMPERE
S-MARKET SOKOS LAHTI
S-MARKET BULEVARDI
S-MARKET MALMI
S-MARKET EURA
KAUPPAKESKUS GALLERIA
SOKOS KUOPIO
LIDL NELJÄS LINJA

Näin noudat pakettisi Pakettiautomaatista 

1. Saat tekstiviestillä lokeron avauskoodin
Kun pakettisi saapuu valitsemaasi pakettiautomaattiin, saat siitä tiedon tekstiviestillä. Älä hävitä viestiä, sillä tarvitset sitä pakettia noutaessasi. Pakettia säilytetään automaatissa 7 vrk sen saapumisesta.
2. Valitse automaatilta "Nouda paketti"
Näppäile automaattiin koodi, jonka sait tekstiviestinä. Automaatti ilmoittaa lokeron sijainnin, missä lähetys on. Paina "Avaa lokero" -näppäintä ja lokero avautuu.
3. Lokero avautuu
Ota lähetyksesi lokerosta ja sulje ovi huolellisesti. Voit tarvittaessa palauttaa verkkokaupan ostoksesi 14 päivän sisällä samalla lokerokoodilla kuin noudit lähetyksen.