loader


Tuotekehitys

Kun tekee sitä mitä rakastaa, se näkyy helposti myös lopputuloksessa. Dermosil-tuotteet on suunniteltu ja valmistettu suurella sydämellä, laadukkaasti ja vastuullisesti.

Valikoimaamme kuuluvat ihon- ja hiustenhoitotuotteet sekä meikit päivittäiseen käyttöön, monipuolinen valikoima tuotteita, joille Allergia-, Iho- ja Astmaliitto on myöntänyt Allergiatunnuksen käyttöoikeuden sekä paljon muuta! Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita, joten verkkokaupastamme löytyy aina tuttujen suosikkien lisäksi myös kiinnostavia uutuuksia.

Me tuotekehityksessä inspiroidumme etenkin asiakkaistamme. Meille on tärkeää, että kaikki voivat nauttia hyvinvoivasta ihosta ja hiuksista, ja siksi valitsemme tuotteisiimme turvalliset ja ihoystävälliset raaka-aineet. Uskomme, että valikoimastamme löytyy oikeat tuotteet juuri sinun ihollesi!

 

Dermosil_tuotekehitys.jpg

 

Dermosil-tuotteiden kehitys

Tuotekehityksemme tapahtuu Suomessa, Korsnäsissä lähellä Vaasaa. Pääkonttorimme ikkunoista avutuva kaunis, luonnonläheinen merimaisema toimii suurena inspiraation lähteenä ja muistuttaa meitä vastuullisuudesta. Tunnemme siis pohjoisen ilmaston paremmin kuin hyvin ja tiedämme mitä iho täällä kaipaa. Ihon- ja hiustenhoitotuotteistamme suurin osa valmistetaan Pohjoismaissa ja meikkimme Keski-Euroopassa.

Vastuullista ihon- ja kauneudenhoitoa vuodesta 1983

Uuden tuotteen kehittäminen kestää noin puolesta vuodesta kahteen vuotta. Joskus olemme hioneet timantteja pidempäänkin. Turvallisen ja toimivan tuotteen kivijalka on vastuullisuudessa. Me huolehdimme siitä, että Dermosil-tuote täyttää ja ylittää kosmeettisille tuotteille asetetut vaatimukset.

Laadunvarmistus

Kiinnitämme erityistä huomiota laadun tarkkailuun toimitusketjun jokaisessa vaiheessa. Kansainväliset laatustandardit kuten ISO 22716, ISO 9001:2008 ja ISO 14001:2004 kertovat siitä, että laatu on osa jokaisen Dermosil-työntekijän arkea.

Raaka-aineet

Käytämme tuotteissamme ainoastaan korkealaatuisia raaka-aineita, jotka valitaan huolella vastaamaan ihon- ja hiustenhoidon erilaisiin tarpeisiin. 

Erityisesti pohjoismaiset raaka-aineet ovat meille ominaisia ja lähellä sydäntämme. Aktiiviset ainesosat, erilaiset uutteet ja öljyt tekevät tuotteistamme tehokkaita. Pidämme huolen siitä, että kaikki tuotteemme ovat hoitavia, kosteuttavia ja erityisen ihoystävällisiä.

Kiinnitämme huomiota myös hajusteisiin. Tuotteemme ovat miedosti hajustettuja tai kokonaan hajustamattomia.

Pakkaukset

Valitsemme tuotteillemme pakkauksen aina tuotteen käyttötarkoituksen mukaan. Etsimme jatkuvasti kestäviä, viisaita ja vastuullisia vaihtoehtoja. 

Minimoidaksemme jätteen määrän, olemme aina välttäneet tuotteiden kaksinkertaista pakkaamista. Käytämme tuotteen pakkaamisessa pahvista ulkopakkausta ainoastaan silloin, kun se on tuoteturvallisuuden vuoksi välttämätöntä.

 

Tule mukaan vaikuttamaan! Asiakkaidemme ajatukset ja tuotekommentit ovat meille tärkeitä ja olemme kiitollisia kaikesta palautteesta. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, jätä tuotekommentti, jaa kokemuksesi verkkokauppamme Foorumissa tai osallistu tuotekehitykseen DermoLABS-tuotekehitysfoorumissa.

Kannamme vastuuta taloudesta, ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Lue lisää vastuullisuudesta täältä: Vastuullinen Dermoshop.