Tuotekehitys

Kun tekee sitä mitä rakastaa, näkyy se helposti myös ulospäin. Inspiroidumme etenkin kosmetiikka-alasta, jännittävistä raaka-aineista, pohjoisesta luonnosta, asiakkaistamme, trendeistä ja toisistamme. Toivomme että innostuksemme tarttuu ja voit tuntea olevasi jännittävällä ja hauskalla matkalla yhdessä meidän kanssamme. Kehitämme tuotteita tarpeeseen, mutta haluamme myös että koet Dermosilin tuovan säihkettä jokaiseen päivään.

Dermosil_Inspiration.jpg

 

Dermosil-tuotteiden kehitys

Uuden tuotteen kehittäminen kestää noin puolesta vuodesta kahteen vuotta. Joskus olemme hioneet timantteja pidempäänkin. Tuotteen ihanuuden ja toimivuuden kivijalka on vastuullisuus. Me huolehdimme siitä että Dermosil-tuote täyttää ja ylittää kosmeettisille tuotteille asetetut vaatimukset.

Suunnittelussa keskitymme turvallisten ja ainutlaatuisten sekä erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin sopivien tuotteiden kehittämiseen. Dermosil-tuotteet ovat kasviöljypohjaisia ja sisältävät vain vähän säilöntäaineita. Tuotekehityksemme tapahtuu kahdessa Suomen toimipisteessämme, Helsingissä ja Korsnäsissä. Tuotteemme valmistetaan Pohjoismaissa ja EU-alueella.
 

Tuoteturvallisuus
Jokainen tuote läpäisee tiukan seulan: niin toimittaja, pakkaus, raaka-aineet kuin lopputuotekin testataan ja arvioidaan. Tuotteiden testaus ei pääty lanseeraushetkeen vaan laatua tarkkaillaan laboratoriossamme jatkuvasti.

Laadunvarmistus
Tuotteiden laatua tarkkaillaan toimitusketjun jokaisessa vaiheessa. Kansainväliset laatustandardit kuten ISO 22716, ISO 9001:2008 ja ISO 14001:2004 kertovat siitä että laatu on osa jokaisen Dermosilin työntekijän arkea.  

Raaka-aineet
Käytämme ainoastaan tutkittuja ja turvallisia raaka-aineita. Kaikki tuotteemme ovat kasviöljypohjaisia ja sisältävät mahdollisimman vähän säilöntäaineita. Suosimme vegaaneja raaka-aineita, mietoja ja mahdollisimman vähän allergisoivia hajusteita sekä ympäristöystävällisiä raaka-aineita. 

Pakkaukset
Pakkaamme tuotteet turvallisuus edellä: pakkausmateriaalin tulee tukea tuotteen säilyvyyttä ja käyttöä. Vältämme liiallista pakkaamista ja huomioimme vahvasti ympäristön valinnoissamme. 

 


Kaiken keskiössä olet sinä, asiakkaamme. Mitä lähempänä me olemme toisiamme, sitä paremmin tuotekehityksessä onnistumme. Siksi kaikki Dermosil-tuotteet myydään ilman välikäsiä, suoraan kuluttajalle. Tule mukaan!

Meille on tärkeää olla hyvä ja osallistuva yrityskansalainen ja kannamme vastuuta taloudesta, ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Lue lisää vastuullisuudesta täältä: Vastuullinen Dermoshop.