Tilaa Ryhmässä – nauti eduista!

Yhdessä tilaaminen on aina kannattavampaa ja ryhmänä pääsette parhaiten hyödyntämään edut ja tarjoukset.

Aloita tästä
Kaikkein parasta ryhmätilaamisessa on yhteisöllisyys, kertoo Sanna. Hänen työpaikallaan ryhmätilaamisella on ollut yhdistävä vaikutus. Ryhmään kuuluvilla on aina luonnollinen keskustelunaihe ja yhteinen kiinnostuksen kohde: uusi lehti, jota odottaa.
Sanna ARyhmän yhteyshenkilö

Ryhmätilaus

Muodosta oma tilausryhmä työ- tai ystäväporukan kesken ja hoida tilaaminen koko ryhmän puolesta. Kerää tilaus ryhmältäsi, ja syötä se verkkokaupassa. Voit luoda ryhmän jäsenille omat nimet ja käyttää tilaukset erittelevää tilauslomaketta. Uudistetulla tilauslomakkeella pääset muokkaamaan ryhmäsi tilaajatietoja helposti klikkaamalla Lisää tai poista ryhmän jäsen linkkiä. Näet jatkossa entistä helpommin sähköiseltä tilausvahvistukselta ja sähköpostitse toimitettavasta tilausvahvistuksesta mitä kukin ryhmänjäsen on tilannut.

Ryhmän yhteyshenkilö kerää bonuspisteitä sekä omasta että koko ryhmän tilauksesta. Bonuspisteillä saat ilmaisia tuotteita bonuskaupastamme. Ryhmän yhteyshenkilönä saavutat myös Gold-tason asiakkuuden nopeammin ja pääset nauttimaan ainutlaatuisista eduista. Gold-tason eduista pääsee nauttimaan myös koko ryhmä, mikäli yhteyshenkilö on Gold-asiakas.

Yhdessä tilaamalla ostokset yltävät helposti ilmaisiin toimituksiin. Myös luonto kiittää! Ryhmätilaus pienentää toimitusten hiilijalanjälkeä niin pakkaamisen kuin kuljetustenkin osalta.