Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Dermosil on Tour

Dermosil-myymäläautomme kesäkiertue kaartaa tänä vuonna niin uusille paikkakunnille kuin tutuille toreillekin. Tänä vuonna uusia kohteita löytyy muun muassa Kakkois-Suomesta ja Pohjanmaan rannikolta.

Kesän kiertueella on luvassa muun muassa raikkaita kesätarjouksia, tuoteuutuuksia ja tietysti arvontoja. Myymäläautomme valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin, sillä mukanamme on reilu neljäsosa valikoimamme tuotteista! Tuotteita löytyy muun muassa Spa & Sauna, Man, Classic ja Vitamin E -sarjoista. Myymäläautoon on pakattu tietenkin myös meikkejä sekä kesän ihanat omenaiset Apple-uutuudet!

Myymäläautossa voit maksaa ostoksesi joko kortilla tai käteisellä. Ostokset eivät kerrytä bonusta.

Järjestämme jokaisella kiertuepaikkakunnalla arvonnan, jonka palkintona on kauden uutuustuotteita. Syksyn saapuessa arvomme vielä kaikkien kiertueen aikana arvontoihin osallistuneiden kesken muhkeita palkintoja: LadyLinen ja EasyFitin Elämänmuutospaketti, 3 kuukauden kuukausikortteja LadyLine ja EasyFit-liikuntakeskuksiin sekä Dermosil-tuotepaketteja.

Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Dermoblogissa niin kuulet aina tuoreimmat kiertuekuulumiset.

Dermosil on Tour -toivekohde 30.5. selvillä! Lue lisää tästä.

banner

Paikkakunnat

23.5.2018Vaasa, Tori 10:00-18:00

Kevättuulet puhaltavat lämpimästi Vaasan torilla, kun aloitamme kiertueemme kotikulmilta. Meikkiammattilaisemme tekevät asiakkaillemme pikameikkejä (klo 12-17), kevään uudet ihanat omenatuotteet on pakattu mukaan ja kesän parhaat tarjoukset odottavat sinua!

24.5.2018Seinäjoki, Lady Linen piha (Sammonkatu 2) 11:00-19:00

Otetaan yhdessä vauhtia kesään ja nautitaan liikunnan riemusta ja raikkaista ihonhoitouutuuksista! Myymäläautostamme löydät sekä kesän hurmaavat uutuudet, houkuttelevat tarjoukset, että henkilökuntamme parhaat ihonhoitovinkit! LadyLinella on avoimet ovet ja pääset tutustumaan keskuksen toimintaan ilmaiseksi. Klo 17.30 Zumbataan ulkosalla! Tule osallistumaan arvontaan, jossa voit voittaa Dermosil-tuotteiden lisäksi LadyLinen hemmottelupaketin, joka sisältää mm. kuukauden ilmaista treeniaikaa ja PT-tapaamisen.

30.5.2018Asiakkaan toivekohde - Turku, Vanha Suurtori 10:00-17:00

Voi minkä vyöryn toiveita saimmekaan, kun kysyimme asiakkailtamme toivekohdetta! Turun seudulta saimme kymmeniä ehdotuksia, joten parkkeeraamme myymäläautomme Vanhalle Suurtorille. Meikkiammattilaisemme tekee asiakkaillemme pikameikkejä ja henkilökuntamme on valmiina kertomaan juuri sinulle sopivat kesäiset Dermosil-ihonhoitovinkit. Tervetuloa tekemään ihoystävällisiä ostoksia!

5.6.2018Kuopio, tori 10:00-17:00

Hauska tavata taas, Kuopio! Meikkiammattilaisemme tekevät asiakkaillemme pikameikkejä (klo 11-16) ja auttavat sinua valitsemaan sinulle sopivat meikkituotteet. Tervetuloa testaamaan kesän uutuustuotteita ja tekemään ihoystävällisiä ostoksia!

6.6.2018Mikkeli, tori 10:00-17:00

Hurautamme Mikkelin torille mukanamme kesän raikkaat uutuudet ja hurmaavat tarjoukset! Meikkiammattilaisemme tekevät asiakkaille pikameikkejä (klo 11-16) ja auttavat sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat meikkituotteet. Tervetuloa tekemään ihoystävällisiä ostoksia!

7.6.2018Jyväskylä, Aren aukio 10:00-17:00

Ohoj Keski-Suomi, täältä tullaan taas! Tervetuloa tutustumaan kesän omenanraikkaisiin uutuuksiin! Henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat ihonhoito- ja meikkituotteet ja myymälästämme löydät myös kesän parhaat tarjoukset!

13.6.2018Kokkola, tori 11:00-17:00

Dermosil on Tour tuo vipinää Kokkolan torille! Meikkiammattilaisemme tekevät asiakkaillemme pikameikkejä ja auttavat sinua valitsemaan sinulle sopivat meikkituotteet (klo 12-16). Tervetuloa testaamaan kesän uutuustuotteita ja tekemään ihoystävällisiä ostoksia!

14.6.2018Oulu, Kauppatori 10:00-17:00

Löydät myymäläautomme aivan Toriparkin laidalta, kauppatorin kupeesta. Myymälässämme pääset testaamaan omenaisen raikkaita kesän uutuustuotteita ja voit tarttua houkutteleviin kesätarjouksiin. Henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat ihonhoito- ja meikkituotteet!

19.6.2018Lahti, tori 11:00-20:00

Viime kesänä Lahti löi meidät ällikällä! Tottapa tulemme takaisin, kun kuulemma tiistaina torilla on muutenkin vilskettä. Myymäläautostamme löydät sekä kesän hurmaavat uutuudet, houkuttelevat tarjoukset että henkilökuntamme parhaat ihonhoitovinkit! Energinen LadyLinen tiimi on mukana menossa koko päivän ja arpoo kolmelle onnekkaalle treeniaikaa kahdeksi kuukaudeksi!

20.6.2018Hyvinkää, tori 10:00-17:00

Nyt on oiva tilaisuus hankkia raikkaat tuotteet juhannussaunaan! Paikalla on meikkiammattilaisemme, joka tekee asiakkaillemme pikameikkejä (klo 11-16). Myymäläautomme henkilökunta auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat meikki- ja ihonhoitotuotteet. Tervetuloa testaamaan kesän uutuustuotteita ja tekemään ihoystävällisiä ostoksia!

15.8.2018 Lappeenranta, satama 10:00-17:00

Myymäläautomme saapuu Satamatorin tuntumaan mukanaan ihoystävällinen kattaus Dermosil-tuotteita ja henkilökuntamme, joka auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet. Meikkiammattilaisemme tekee asiakkaillemme pikameikkejä ja kertoo samalla käytännölliset meikkivinkit (klo 11-16).

16.8.2018Kouvola, Kauppatori 10:00-17:00

Kuuleeko Kouvola, täältä tullaan! Myymäläautomme palvelee Kauppatorilla, missä henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat ihonhoitotuotteet. Parhaat meikkivinkit saat meikkiammattilaisemme tekemästä pikameikistä (klo 11-16). Tervetuloa ihoystävällisille ostoksille!

22.8.2018Pori, tori 11:00-17:00

Vielä on kesää jäljellä, kun kurvaamme Porin torille! Valmistaudu syksyyn meikkiammattilaisemme meikkivinkeillä (klo 12-16) ja löydä sinun ihotyypillesi sopivat tuotteet asiantuntevan henkilökuntamme avulla. Tervetuloa testaamaan ja ostamaan niin tuttuja kuin uusiakin Dermosil-tuotteita!

23.8.2018Tampere, Keskustori 10:00-17:00

Nyt myydään bussi tyhjäksi! Tervetuloa ostoksille, Tampere! Kesän viimeisessä kohteessa tarjolla on sekä parhaat ihonhoito- ja meikkivinkit että meikkiammattilaisemme tekemät pikameikit (klo 11-16). Vielä ehdit mukaan arvontaan, jossa on taatusti liikuttavia palkintoja!

#dermosilontour

Edellisten kiertueiden aikana bussissa käyneet asiakkaamme jakoivat ahkerasti kuviaan Instagramissa hashtagilla #dermosilontour. Odotamme kuvianne innolla myös tänä kesänä! Ota siis kuva itsestäsi, yksin tai ystävien kanssa, kun tulette ostoksille!

    Meistä

    Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
    Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

    Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy