Dermosil on Tour

Dermosil on Tour 2017

Dermoshopin myymäläauto on varma kesän merkki. Olemme tehneet talven aikana pieniä muutoksia myymäläautoomme, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. Valikoimastamme löytyy kesän uutuustuotteita sekä tietysti kymmeniä muita ihania Dermosil-tuotteita esimerkiksi Classic, Faces, Makeup, Living ja Sensitive-sarjoista. Luvassa on myös kesäisiä tarjouksia, jotka löydät vain liikkuvasta myymälästämme.

Bussissa pääset testaamaan tuotteita, voit tulla noutamaan itsellesi asiakaslehden ja osallistua kesäisten tuotekokonaisuuksien arvontaan. Henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet ja kuulee mielellään kokemuksiasi Dermosil-tuotteista.

Dermoshop tekee kuluvana vuonna yhteistyötä LadyLine ja EasyFit -liikuntakeskusten kanssa, mikä näkyy myös muutamilla kiertuepaikkakunnilla.

Missä ollaan?
 • Kaustinen Premium-asiakastapaaminen, yksityistilaisuus

 • Vaasa Vaasan tori

  Dermosil on Tour, LadyLine Ritz ja EasyFit Royal – tässäpä timanttinen kolmikko Vaasan torilla! Myymäläautomme palvelee kello 10-18 ja hyvinvointikeskusten edustajat esittelevät toimintaansa klo 12-17. Tule osallistumaan arvontaan, jossa voit voittaa muun muassa ilmaista treeniaikaa! LadyLine Ritzissä ja EasyFit Royalissa on avoimet ovet kello 10-19! Ensin kosmetiikkaostoksille, sitten salille ja suihkunraikkaana kohti iltarientoja! Annamme kaikille ostaville asiakkaille lahjaksi pullollisen Nordic Birch -koivunmahlajuomaa. Lahjoja on rajoitettu määrä.

 • Rovaniemi Lordin aukio

  Lordin aukiolla ei näy hirviöitä, kun Dermosil on Tour palvelee kello 10-17! Hoidetaan iho kauniiksi Dermosil-tuotteilla ja LadyLine sekä EasyFit huolehtivat, että saat virtaa kropalle. Paikalla on personal trainer kertomassa kuntoiluvinkkejä ja arvonnasta voit voittaa kuukausikortteja kuntokeskuksiin. Energiaa päivääsi saat LadyLinen ja EasyFitin jumppasikermästä klo 12.00 myymäläauton luona. Tule tutustumaan ryhmäliikuntatunteihin!

 • Oulu Ideapark

  Oulussa kesäkiertueemme pysähtyy IdeaParkin pihaan, C- ja D-sisäänkäyntien edustalle. Myymäläautomme palvelee kello 10-17, jolloin henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat Dermosil-tuotteet. Tervetuloa ostoksille ja osallistumaan kesäiseen Dermosil-tuotearvontaan!

 • Kajaani Tori

  Kolmen jiin Kajjjaanissa löydät meidät tietenkin torilta kello 10-17! Tarjolla on leppoisaa, mutta modernia myymäläautotunnelmaa, kun henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat Dermosil-tuotteet. Tervetuloa ostoksille ja osallistumaan kesäiseen Dermosil-tuotearvontaan!

 • Helsinki Narinkkatori

  Kuuleeko PK-seutu? Myymäläautomme palvelee asiakkaitamme Narinkkatorilla kello 10-18. Paikalla ovat omat meikkiasiantuntijamme, jotka tekevät ilmaisia pikameikkejä asiakkaillemme sekä kertovat kesään sopivia meikkivinkkejä. Luvassa myös kesätarjouksia ja arvonta, jossa palkintona on muhkeita Dermosil-tuotepaketteja.

 • Turku

  Turussa tavataan! Parkkeeraamme myymäläautomme Yliopistonkadun aukiolle Puolalankadun päässä. Tule tutustumaan syyskesän parhaisiin Dermosil-tarjouksiin ja osallistumaan muhkeaan tuotearvontaan. Myymäläautomme palvelee kello 10-17!

 • Lahti Tori

  Lahen torilla on vilskettä, kun Dermosil on Tour ja LadyLine Lahti ovat paikalla kello 10-17. Tule torille, piipahda myymäläautossa ostoksilla ja tapaa Lahden LadyLinen henkilökuntaa. Voit varata ajan ilmaiseen kehonkoostumusmittaukseen ja arvonnassa onnettaren suosikeille on tarjolla ilmaista treeniaikaa ja PT-tapaaminen!

 • Hämeenlinna Tori

  Myymäläautomme palvelee asiakkaitamme Hämeenlinnan torilla kello 10-17. Paikalla ovat omat meikkiasiantuntijamme, jotka tekevät ilmaisia pikameikkejä asiakkaillemme sekä kertovat kesään sopivia meikkivinkkejä. Luvassa myös kesätarjouksia ja arvonta, jossa palkintona on muhkeita Dermosil-tuotepaketteja.

 • Korsnäs Kunnan 130-vuotisjuhla

  Kun kotipaikkakunnallamme juhlitaan, olemme innolla mukana! Korsnäsin kunta täyttää 130 vuotta ja Dermoshop on pääsponsorina juhlatapahtumassa, jossa esiintyvät muun muassa Ile Kallio Big Rock Band ja Patrik Isaksson. Myymäläautomme palvelee juhla-alueella kello 12-16.

 • Jyväskylä Aren aukio

  Viime kesänä hurmaannuimme Aren aukiolle meitä tapaamaan tulleista ihanista ihmisitä! Päätimme tulla uudestaan ja paikalla ovat jälleen myös omat meikkiasiantuntijamme. He tekevät asiakkaillemme ilmaisia pikameikkejä. Luvassa myös kesätarjouksia ja arvonta, jossa palkintona on muhkeita Dermosil-tuotepaketteja. Palvelemme kello 11-18!

 • Seinäjoki Sammonkatu 2 / LadyLine

  Myymäläautomme parkkeeraa Sammonkadulle LadyLinen pihaan. Myymälämme on auki klo 11-19 ja LadyLinella on avoimet ovet koko päivän. Sään salliessa tarjolla on myös kaikille ilmainen pihajumppa aivan myymäläauton vieressä! Henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet ja kertoo myös näppärimmät Dermosil-meikkivinkit.

Viimeisimmät #dermosilontour –kuvat Instagramissa

Seuraa kiertueen etenemistä ja tunnelmia kesän kohteista myös Instagramissa!

  Katso lisää Instagramissa

  Meistä

  Turvallisia koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä kodin puhdistustuotteita –
  Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

  Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy