Dermosil Goodwill – kaikki mukaan!

Ole hyväntekijä – Dermosil Goodwill kutsuu kaikki mukaan tekemään hyvää

 

Dermosilin tarina alkoi yhteisöllisyydestä, työyhteisöistä, jotka alkoivat tilata ja vastaanottaa Dermosil-tuotteita porukalla. Olemme saaneet kokea, että yhdessä olemme enemmän ja yhdessä me voimme vaikuttaa ja muuttaa asioita.

 

Goodwill-tuote sisältää hyviä tekoja

Kehitimme Goodwill-tuotesarjan, jotta voimme konkreettisesti jatkaa yhteisöllisyyden tukemista ja tehdä työtä sen eteen, ettei kukaan jäisi yksin. 30 % Goodwill-tuotteiden myynnistä suunnataan aina hyvään tarkoitukseen. Goodwill-tuotteen ostaja saa itse päättää, suunnataanko tuki yleiseen, yhteisöllisyyttä tukevaan hyväntekeväisyyskohteeseen vai kouluokan, järjestön tai yhdistyksen varainhankintakampanjaan.

 

Koululuokkien ja seurojen varainhankintaa

 Goodwill-varainhankintakampanja on koululuokille ja seuroille helppo tapa kerätä varoja. Kaikki onnistuu kätevästi verkkokaupassa ja ryhmät saavat verkkokauppamme ja sen suuren asiakaskunnan käyttöönsä. Katso ajankohtaiset kampanjat, lue ohjeet kampanja perustamiseen ja aloita oma kampanja, se vie vain kolme minuuttia!

 

Kriisipuhelin tarvitsee apuamme

Juuri nyt keräämme yleisellä hyväntekeväisyyskeräyksellä varoja erittäin tärkeään kohteeseen, joka koskettaa lähes jokaista suomalaista. Voit lahoittaa Goodwill-tuotteen tuen MIELI Suomen Mielenterveys ry:n kriisipuhelimen toimintaan. Valtakunnallinen kriisipuhelin toimii matalan kynnyksen periaatteella ja siihen voi soittaa kuka tahansa kriisissä oleva tai hänen läheisensä. Lue lisää keräyskohteesta

 

Hyvää tekeviä herkkuja

Goodwill-tuotesarjaan kuuluu neljä tuotetta, kaksi käsisaippuaa ja kaksi suihkugeeliä. Jokaisessa tuotteessa on hurmaavan makea karkkituoksu. Vegaaniset Goodwill-tuotteet on pakattu kierrätetystä PET-muovista valmistettuihin pulloihin ympäristövaikutusten vähentämiseksi.

 

Tutustu ja ihastu Goodwill-tuotesarjaan

 

Goodwill_2.jpg