loader

Goodwill-tuote sisältää hyviä tekoja

Dermosilin tarina alkoi yhteisöllisyydestä, työyhteisöistä, jotka alkoivat tilata ja vastaanottaa Dermosil-tuotteita porukalla. Olemme saaneet kokea, että yhdessä olemme enemmän ja yhdessä me voimme vaikuttaa ja muuttaa asioita.

Kehitimme Goodwill-tuotesarjan, jotta voimme konkreettisesti jatkaa yhteisöllisyyden tukemista ja tehdä työtä sen eteen, ettei kukaan jäisi yksin. Osa Goodwill-tuotteiden myynnistä suunnataan aina hyvään tarkoitukseen.

Tutustu ja ihastu Goodwill-tuotteisiin

(6)
4029

Goodwill Honey Candy Suihkugeeli

8,00 € / 500 ml

Osta
(11)
4030

Goodwill Orange Sorbet Suihkugeeli

8,00 € / 500 ml

Osta
(18)
4031

Goodwill Marmalade Käsisaippua

8,00 € / 500 ml

Osta
(18)
4032

Goodwill Licorice Käsisaippua

8,00 € / 500 ml

Osta

Koululuokkien ja seurojen varainhankintaa

Goodwill-varainhankintakampanja on koululuokille ja seuroille helppo tapa kerätä varoja. Kaikki onnistuu kätevästi verkkokaupassa ja ryhmät saavat verkkokauppamme ja sen suuren asiakaskunnan käyttöönsä.

Huom! Emme ota enää vastaan uusia varainhankintakampanjoita, kiitos kaikille mukana olleille yhdistyksille! Käynnissä olevat kampanjat jatkuvat normaalisti kampanja-ajan loppuun.

Katso ajankohtaiset kampanjat tästä.  

Tarkista oman kampanjasi saldo klikkaamalla tästä.

Kiitos kaikille osallistuneille.

Dermosil mukana Nenäpäivässä

Nenäpäivää vietetään, jotta jokaisella lapsella olisi mahdollisuus hyvään ja turvattuun elämään. Dermosil haluaa tukea maailman heikoimmassa asemassa olevia lapsia, minkä vuoksi olemme mukana Nenäpäivässä. Ostamalla Goodwill-sarjamme tuotteita tuet Nenäpäiväkeräystä ja maailman lapsia.

Tue Nenäpäivää

Hyvää tekeviä herkkuja

Goodwill-tuotesarjaan kuuluu neljä tuotetta, kaksi käsisaippuaa ja kaksi suihkugeeliä. Jokaisessa tuotteessa on hurmaavan makea karkkituoksu. Vegaaniset Goodwill-tuotteet on pakattu kierrätetystä PET-muovista valmistettuihin pulloihin ympäristövaikutusten vähentämiseksi.