loader

Luonnon puolesta!

Luonto on ainutlaatuinen ja se tarvitsee apuamme. Ilmastonmuutos, luonnon monimuotoisuuden köyhtyminen, merten muoviroska, metsäkato, vieraslajit, ja ylikulutus ovat merkittävimmät uhat luonnolle. Haluamme vaalia luontoa, joten tämän vuoksi keräämme nyt varoja WWF Suomen tärkeän toiminnan tukemiseksi. Tule mukaan tekemään hyvää! Dermosilin Goodwill-tuotesarjan tuotteiden myynnistä 30 % suunnataan vaihtuviin hyväntekeväisyyskohteisiin, joiden avulla tuemme yhteisöllisyyttä ja nyt WWF:ää. Vegaaniset Goodwill-saippuat ovat Avainlippu-tuotteita, sillä ne valmistetaan Korsnäsissä.

2022_WWF-Dermosil_web.jpg

4030

Goodwill Orange Sorbet Suihkugeeli

8,00 € / 500 ml

Osta
4029

Goodwill Honey Candy Suihkugeeli

8,00 € / 500 ml

Osta
4031

Goodwill Marmalade Käsisaippua

8,00 € / 500 ml

Osta
4032

Goodwill Licorice Käsisaippua

8,00 € / 500 ml

Osta

Goodwill-tuote sisältää hyviä tekoja

Dermosilin tarina alkoi yhteisöllisyydestä, työyhteisöistä, jotka alkoivat tilata ja vastaanottaa Dermosil-tuotteita porukalla. Olemme saaneet kokea, että yhdessä olemme enemmän ja yhdessä me voimme vaikuttaa ja muuttaa asioita.

Kehitimme Goodwill-tuotesarjan, jotta voimme konkreettisesti jatkaa yhteisöllisyyden tukemista ja tehdä työtä sen eteen, ettei kukaan jäisi yksin. Osa Goodwill-tuotteiden myynnistä suunnataan aina hyvään tarkoitukseen.