loader

 

Dermosil Goodwill – kaikki mukaan!

Ole hyväntekijä – Dermosil Goodwill kutsuu kaikki mukaan tekemään hyvää

 

Dermosilin tarina alkoi yhteisöllisyydestä, työyhteisöistä, jotka alkoivat tilata ja vastaanottaa Dermosil-tuotteita porukalla. Olemme saaneet kokea, että yhdessä olemme enemmän ja yhdessä me voimme vaikuttaa ja muuttaa asioita.

 

Goodwill-tuote sisältää hyviä tekoja

Kehitimme Goodwill-tuotesarjan, jotta voimme konkreettisesti jatkaa yhteisöllisyyden tukemista ja tehdä työtä sen eteen, ettei kukaan jäisi yksin. 30 % Goodwill-tuotteiden myynnistä suunnataan aina hyvään tarkoitukseen. Goodwill-tuotteen ostaja saa itse päättää, suunnataanko tuki yleiseen, yhteisöllisyyttä tukevaan hyväntekeväisyyskohteeseen vai koululuokan, järjestön tai yhdistyksen varainhankintakampanjaan.

 

Koululuokkien ja seurojen varainhankintaa

 Goodwill-varainhankintakampanja on koululuokille ja seuroille helppo tapa kerätä varoja. Kaikki onnistuu kätevästi verkkokaupassa ja ryhmät saavat verkkokauppamme ja sen suuren asiakaskunnan käyttöönsä. Katso ajankohtaiset kampanjat, lue ohjeet kampanja perustamiseen ja aloita oma kampanja, se vie vain kolme minuuttia!

 

Suomen Punainen Risti

Maailmaa vavahduttanut koronakriisi on vaikuttanut jokaisen suomalaisen elämään. Yhteisen hädän hetkellä toisista huolehtiminen on noussut erityisen tärkeäksi. Yleisellä Goodwill-hyväntekeväisyyskeräyksellä kerätään nyt varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon, jonka avulla on tehty arvokasta työtä yhteisen hyvän eteen kriisin ensihetkistä alkaen. Lue lisää keräyskohteesta.

 

Hyvää tekeviä herkkuja

Goodwill-tuotesarjaan kuuluu neljä tuotetta, kaksi käsisaippuaa ja kaksi suihkugeeliä. Jokaisessa tuotteessa on hurmaavan makea karkkituoksu. Vegaaniset Goodwill-tuotteet on pakattu kierrätetystä PET-muovista valmistettuihin pulloihin ympäristövaikutusten vähentämiseksi.

 

Tutustu ja ihastu Goodwill-tuotesarjaan

 

Goodwill_2.jpg