loader

Yhdessä hyvää!

Dermosilin ja MIELI ry:n yhteistyö jatkuu vuonna 2023. Lahjoitamme jokaisen myydyn Goodwill-tuotteen hinnasta 30 % MIELI ry:n mielenterveyttä edistävän tärkeän työn tukemiseen. Kaikilla on yhtäläinen oikeus tasapainoiseen mieleen. Tehdään hyvää yhdessä!

Hyvän mielen Goodwill-saippuat

Valmistamme Goodwill-sarjamme hyvää tekevät tuotteet omalla tehtaallamme Pohjanmaan Korsnäsissä. Kaikki käsisaippuat ja suihkugeelit ovat vegaanisia, ja 500 ml:n pumppupullot ovat 100 % kierrätettyä PET-muovia. Goodwill-tuotteilla on Avainlipun käyttöoikeus.

Goodwill-tuotteet

Viisi harjoitetta hyvään mieleen

Mielenterveyden ja mielen taitoja voi harjoitella. Mielen tasapainon ylläpitäminen koostuu parhaimmillaan pienistä jokapäiväisistä valinnoista. Kokosimme sinulle viisi helppoa hyvän mielen harjoitetta, joita voit tehdä tarpeen mukaan. Lue lisää.

Lue artikkeli

Kriisipuhelin apuna 24/7

MIELI ry:n Kriisipuhelin päivystää 24 tuntia vuorokaudessa vuorokauden jokaisena päivänä numerossa 09 2525 0111. Voit tukea MIELI ry:n tärkeää toimintaa Goodwill-tuotteidemme avulla.

Last Chance
product image
product image
7032

Goodwill Mieli käsisaippua

8,00 € / 500 ml

Osta
4030

Goodwill Orange Sorbet Suihkugeeli

8,00 € / 500 ml

Osta
4031

Goodwill Marmalade Käsisaippua

8,00 € / 500 ml

Osta
4032

Goodwill Licorice Käsisaippua

8,00 € / 500 ml

Osta

Goodwill-tuotteet sisältävät hyviä tekoja

Dermosilin tarina alkoi yhteisöllisyydestä, työyhteisöistä, jotka alkoivat tilata ja vastaanottaa Dermosil-tuotteita porukalla. Olemme saaneet kokea, että yhdessä olemme enemmän ja yhdessä me voimme vaikuttaa ja muuttaa asioita.

Kehitimme Goodwill-tuotesarjan, jotta voimme konkreettisesti jatkaa yhteisöllisyyden tukemista ja tehdä työtä sen eteen, ettei kukaan jäisi yksin. Osa Goodwill-tuotteiden myynnistä suunnataan aina hyvään tarkoitukseen.