Dermosil Goodwill – kaikki mukaan!

Ole hyväntekijä – Dermosil Goodwill kutsuu kaikki mukaan tekemään hyvää

 

Dermosilin tarina alkoi yhteisöllisyydestä, työyhteisöistä, jotka alkoivat tilata ja vastaanottaa Dermosil-tuotteita porukalla. Olemme saaneet kokea, että yhdessä olemme enemmän ja yhdessä me voimme vaikuttaa ja muuttaa asioita.

 

Goodwill-tuote sisältää hyviä tekoja

Kehitimme Goodwill-tuotesarjan, jotta voimme konkreettisesti jatkaa yhteisöllisyyden tukemista ja tehdä työtä sen eteen, ettei kukaan jäisi yksin. 30 % Goodwill-tuotteiden myynnistä suunnataan aina hyvään tarkoitukseen. Ensi vuodesta alkaen myös yhdistykset, järjestöt ja koululuokat voivat käyttää Goodwilllia varainkeruun työkaluna.

 

30 % Pelastakaa Lapset ry:lle

Ensimmäisen Dermosil Goodwill -keräyksen tuotto lahjoitetaan lapsille ja nuorille. 30% myynnistä suunnataan Pelastakaa lapset ry:n Eväitä Elämälle -ohjelmaan, jonka avulla tuetaan vähävaraisia lapsia ja nuoria Suomessa. Tuen avulla yhä useammalla on mahdollisuus opiskella sekä harrastaa ja sen avulla voidaan ehkäistä syrjäytymisen kierrettä, jota on myöhemmin vaikea katkaista. Lue lisää keräyskohteesta.

 

Hyvää tekeviä herkkuja

Goodwill-tuotesarjaan kuuluu neljä tuotetta: kaksi käsisaippuaa ja kaksi suihkugeeliä. Jokaisessa tuotteessa on hurmaavan makea karkkituoksu. Ne ovat oikeita hyvää tekeviä herkkuja sinulle ja kaikille joista välitä. Vegaaniset Goodwill-tuotteet on pakattu kierrätetystä PET-muovista valmistettuihin pulloihin ympäristövaikutusten vähentämiseksi.

 

Tutustu ja ihastu Goodwill-tuotesarjaan

 

Goodwill_3.jpg